Pomembnost sexa
Praviš, da imata oba okrog 30 let, ne to ni v redu. Sex je pomemben del veze, kot lepilo odnosa. Predvidevam, da sta nekompatibilna kar se sexa tiče. Iskreno se pogovorita o tem in če bosta ugotovila, da je njej to zadosti, potem imata velik problem. Bolje ne bo, ampak bo tako ostalo ali pa bo še manj razpoložena za sex, mogoče samo še parkrat letno.
Pri naju je bilo obratno, jaz vedno za on vse manj. Nazadnje sem ga že skoraj dobesedno prosila za sex no in potem odnehala in se s težkim srcem sprijaznila. Sedaj ko sem spet samska pa sexam več kot kdajkoli prej haha. V glavnem iskren pogovor z njo in vso srečo vama želim
maratonka18, 10.02.2022 ob 13:59
Praviš, da imata oba okrog 30 let, ne to ni v redu. Sex je pomemben del veze, kot lepilo odnosa. Predvidevam, da sta nekompatibilna kar se sexa tiče. Iskreno se pogovorita o tem in če bosta ugotovila, da je njej to zadosti, potem imata velik problem. Bolje ne bo, ampak bo tako ostalo ali pa bo še manj razpoložena za sex, mogoče samo še parkrat letno.
Pri naju je bilo obratno, jaz vedno za on vse manj. Nazadnje sem ga že skoraj dobesedno prosila za sex no in potem odnehala in se s težkim srcem sprijaznila. Sedaj ko sem spet samska pa sexam več kot kdajkoli prej haha. V glavnem iskren pogovor z njo in vso srečo vama želim
Pa je bil to edini razlog za razhod? Sta imela kaj otrok?
Pri nama je drugače zelo podobno in če sem povsem iskrena sama s sabo, ja, sva nekompatibilna. Sem to slutila že ko sva bila v prvih letih veze, potem so prišli otroci in se je vse skupaj malo pometalo pod preprogo, da je nastal tak velik kup oz problem, preko katerega ne morem.
Kolebam pa, če je to dovolj dober razlog za it narazen. Pa tukaj so še otroci, ki so majhni. V osnovi je moj mož še vedno dober človek in oče. Samo na tem področju se ne ujameva. Ampak je problem tak, da povsem mirno pa tudi ne morem živet. Nisem pametna, kaj narest.
zimazimabela800, 10.02.2022 ob 14:05
Pa je bil to edini razlog za razhod? Sta imela kaj otrok?
Pri nama je drugače zelo podobno in če sem povsem iskrena sama s sabo, ja, sva nekompatibilna. Sem to slutila že ko sva bila v prvih letih veze, potem so prišli otroci in se je vse skupaj malo pometalo pod preprogo, da je nastal tak velik kup oz problem, preko katerega ne morem.
Kolebam pa, če je to dovolj dober razlog za it narazen. Pa tukaj so še otroci, ki so majhni. V osnovi je moj mož še vedno dober človek in oče. Samo na tem področju se ne ujameva. Ampak je problem tak, da povsem mirno pa tudi ne morem živet. Nisem pametna, kaj narest.
Saj ponavadi nisi pameten. Tudi jaz nisem bila, bili so še drugi problemi, jaz sem bila za sex še vedno zainteresirana kljub problemom, on vse manj. Potem sem se tudi jaz ohladila in odmaknila, se skupaj s hčerko (3 leta) odselila za nekaj časa in se vrnila nazaj zaradi njegove bolezni (rak), da mu pomagam. Končalo se je tako, da je rak zmagal, žal je umrl in sva s hčerko ostali sami.
Ampak to ni bistvo, to je samo moja zgodba, vsak ima svojo in svoje težave, ki jih mora reševati po svojih najboljših močeh. Želim povedati to, da če sta partnerja v sexu nekompatibilna trpi tudi njun odnos. Težki so občutki, ko te pratner konstantno zavrača in ko moraš dobesedno izprositi sex, ni prijetno, počutiš se odrinjenega, nezaželenega pa naj se imata še tako zelo rada, se teh občutkov ne moreš znebiti. Iskren pogovor je tu na mestu, brez pretvarjanj si povedati kaj si želiš v odnosu, edino tako lahko veza dolgoročno uspe
Avtor
Zeno moras ze zjutraj zacet rajcat,ampak ne tko kot ti mislis.
S tem da ji pomagas pri npr pospravljAnju.
Pac je tako da je pri zenskah sex tiudi pogojen s tem kako si z njo cez dan.
Ampak spet.vsak dan je pa tud za zensko prevec.
Bodi super moz ne sili vsak dan v njo ne govori o sexu pa ti pa opazuj spremembe.
Ti672, 10.02.2022 ob 14:36
Avtor
Zeno moras ze zjutraj zacet rajcat,ampak ne tko kot ti mislis.
S tem da ji pomagas pri npr pospravljAnju.
Pac je tako da je pri zenskah sex tiudi pogojen s tem kako si z njo cez dan.
Ampak spet.vsak dan je pa tud za zensko prevec.
Bodi super moz ne sili vsak dan v njo ne govori o sexu pa ti pa opazuj spremembe.
… u pm nehajte že s tem pospravljanjem…. pri želji po seksu nima nobene veze….
Tistemu ki žena odreka seks mu ni pomoči, pa lahko dedc opravi vsa gospodinjska dela. Mu ne bo dala.
Razloga sta samo dva al je dedc smotan al pa je baba hotla samo frocovje.
Jaz mislim da kar drži tisto da kjer je seks dober in obema zadovoljiv predstavlja to 5% veze, ko pa ni pa 95%.
In tudi jaz ne razumem kaj vas ovira toliko pri tem da bi si ustvarili življenje kot si ga želite? Od kje ta strah pred spremembami tako visok, da raje trpite čez življenje, namesto da bi kaj naredili v smeri tega da bi bilo vsaj približno tako kot si ga želite. Ne vem a mislite da uslugo delate drugemu? Ker jo ne. Nihče ni srečen v vezi kjer je drugi nesrečen. Razen če je psihopat.
Nisi ji. Verjetno ji nikoli nisi bil. To je dejstvo, ki ga moski nocejo oz.ne zelijo sprejeti. Zelo majhen procent zensk ne mara seksa. Vecina, ki jim do seksa ni enostavno ne cutijo strasti in kemije do partnerja. Z njim so zato ker niso se spoznale tistega, ki bi jih res rajcal ali pa zato ker je partner pac prirocen- ne pije, ne kadi, hodi v sluzbo in prinese domov placo, ni nasilen, je dober oce itd. Da bi ji bil pa nek zesci za v posteljo to ji pa ni.
yram, 10.02.2022 ob 20:21
Nisi ji. Verjetno ji nikoli nisi bil. To je dejstvo, ki ga moski nocejo oz.ne zelijo sprejeti. Zelo majhen procent zensk ne mara seksa. Vecina, ki jim do seksa ni enostavno ne cutijo strasti in kemije do partnerja. Z njim so zato ker niso se spoznale tistega, ki bi jih res rajcal ali pa zato ker je partner pac prirocen- ne pije, ne kadi, hodi v sluzbo in prinese domov placo, ni nasilen, je dober oce itd. Da bi ji bil pa nek zesci za v posteljo to ji pa ni.
Se strinjam. Če človeka ljubiš in sprejemaš v popolnosti ti bo tudi privlačen in si boš želel intime z njim. Ok so obdobja ko je malo pavze (po porodu, kakšna bolezen….), ampak v normalnih časih pa če človek nima nobenih zdravstvenih težav….ni krivo nobeno nepospravljanje in ne vem kaj, samo pač preprosto ne pašeta skupaj. Ne dišita si. No vsaj ti ne njej.
Enako pri nama… on bi jaz ne bi… pa ga nebi menjala za nobenega drugega, ker vse ostalo štima – z obeh strani.
Pa ne da mi ne diši – jaz že nekaj let pri nobenem moškem, ki sem jih srečala videla nisem pomislila na sex… ga ne potrebujem, si ga ne želim….
Seksam z možem, da ni na suhem ampak vem da je njemu to premalo… Pa kot sem že vprašala tukaj še nisem našla rešitve kako si povrniti libido….
Je normalno. Ni pa fino, da se libida ne ujemata.
S prejšnjim partnerjem sva se predajala posteljnim radostim cca 1x -3x tedensko. Vendar bi jaz praviloma raje 1x kot 3x. In ne gre za pospravljanje, pomoč v gospodinjstvu. Gre za spoštovanje. To sem šele sedaj ugotovila, ko sem z drugim partnerjem. Prejšnji je bil nenasiten ampak spoštoval ni mojih mej pa tudi sexa se je loteval tehnično, tako, da me je vprašal ali sem za. Brez osvajanja, predigre. Poljubil in božal me je tudi samo, ko si je želel sexa. Počutila sem se ogabno, zlorabljano.
Sedanji partner (pa nisva več frišna) me spoštuje in moje meje. Pokaže mi, da me ima rad, tudi, ko ni sex v igri. Veste kaj. Kar naprej bi bila z njim v postelji. Ker se počutim kot kraljica.
Pri meni je šlo za to, da mi ni odgovarjala ta objektivizacija mojega telesa in strašno zanemarjanje mojih občutkov.
Ne, ni normalno.
Imava dva otroka, oba polno zaposlena, jaz imam tri službe, redno, popoldanski s.p in še delam kot prostovoljka v Karitasu, in mi paše vsaj 1x na teden, če je 2x, toliko lepše. Stara sva oba 38 let.
Dajte moški že 1x razumet, da če vaši ženski ni do sexa z vami, ji pač ne dušite več. Z vami je zaradi financ, ker nima kam iti, zaradi ugodja, ki ji ga nudite, ne pa zaradi vas.
Ne pričakovati, da bi lahko vsak dan. To ženska zmore samo, ko je noro zaljubljena v moškega. Ko pa se zveza umiru, ko se postavijo temelji, vzpostavi družina in skupno življenje, potem bi ji moralo pasti vsaj 2x na teden.
To so dejstva.
Moški, prepogosto tolerirati, da dobite samo parkrat na leto.
Mi je jasno, zakaj je toliko varanja.
Bi pa morali igrati bolj pošteno igro.
Ne čarati ampak iti stran, in si poiskati PRAVO partnerico.
Forum je zaprt za komentiranje.