pomagite
Mam en problem. Ful sem zalublena v fanta, kermu sem tut jst všeč sam je problem razdalja, k sva narazen dobrih 70 km. Pa ravno zarad tega še ne hodva, sam parkrat sva šla ven. Kaj narediti? Naj ga pozabim, sva sam frenda, vztrajam v mislih da bova nekoč skupi??? A ma kdo podoben problem al pa kakšno izkušnjo? Prosim za kakšen nasvet. Hvala!
1) a maš izpit za avto?
2) koliko časa se že tkole videvata~poznata
3) sicer se malce nanaša na 2, pa vseen; počaki, ne prehitro kej zaje… da ti nov pol žal, sej mata verjetno telefon, pa internet pa se med tem časom dost spoznejta, pol bo pa že čas pokazal, a bo to kam pelal al ne..
pol boš pa ti pr njemu prespala, pa on pr teb, itd. upam samo da nimaš večjih problemov s starši
4) če te ma on rad oz. če si mu res všeč bo lepo sodeloval, al ti bo pa tud sam svetoval, pa če lahko še kok je on star?
na koncu če ne bo tko kt je treba za zvezo, sta lohk še zmeri samo dobra prijatelja, kajne?
veliko sreče in potrpljenja
res malenkost
pred vama je še celo življenje ne prehitevajta ga, rajši počakajta na počitnice ki so takorekoč pred vrati, pa se takrat več družita. pejta skupaj na morje, na kakšen izlet, super zabava je mini golf čisto zares, pejta skupi v gardaland, ni ga boljšega. boš vidla, če vama je usojeno bosta skupaj pa če se cel svet na glavo obrne.
veliko sreče in zabave vama želim
lp Cat
Hm… tako ti bom rekla. Ce je ljubezen obojestranska in dovolj mocna, in ce sta oba dovolj mocna, in bolj malo ljubosumna, se splaca poskusit.
Imela sem fanta priblizno 200 kilometrov stran in zveza je trajala cudoviti dve leti, ki ju bom vedno imela v spominu. Videvala sva se sicer vecinoma le ob vikendih, zato pa so bili ti toliko lepsi, med tednom pa sva se lahko posvetila drugem stvarem, recimo soli, prijateljem, sluzbi…
Probaj, izgubiti nimas kaj! Ce vama zveza ne bo ustrezala, sta se vedno lahko prijatelja vnaprej…
Seveda je pa to le moje mnenje..
Jaz sem pri 19. letih imela fanta, ki je bil 90 km stran od mene. Izpita za avto še sedaj nimam, sem pa mela motor, sam pozimi je bil problem, sem pa šla tja z vlakom. Je blo pa idealno to, da so me njegovi sorodniki oboževali, še sedaj me, ni mi bilo problem prespat tam. Je pa blo drugač nadležno to, da ga moja mama ni marala in v letu in pol je bil on enkrat pri men. Pa v bistvu sploh nikol nisem emla tipa iz istega kraja, sedaj pri 24. se prvič dobivam z nekom.
Forum je zaprt za komentiranje.