Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pomagajte

Pomagajte

najprej en lep vetrovni pozdravček.

Sem 19letna najstnica, ki je globoko zaljubljena. Res je, da je ljubezen lepa, a le tedaj, ko jo deliš s tistim, do katerega jo čutiš. S fantom sva hodil dobri dve leti, ter se tufi pred kratkim razšla, iz tako imenovanih bednih razlogov. Bile so stvari, ki mu niso bili včeš, jaz pa kot trma, jih nisem hotela spremenit. To so bili razlogi, da se je tudi osločil, da bo temu naredil konec. Večkrat me je upozarjal in prosil, naj jih spremenim, a meni se je vse skupaj zdelo smešno, ker sem si mislila, saj ne misli resno (češ, saj me nebo pustil), a na žalost sem se motila, in pripetilo se je tisto, da je nardil stvari konec. Fant ima trenutno punco. Vendar vam povem čist odkrito, to je tako, kot da bi zdej jaz z nekom začela hodim, samo da bi ga “mantrala v živi mozek”. Vem pa tako, ker samo bluzi kakšna je, pa da mu to ustreže kar mu jaz pač nisem hotela. Verjemite, da imam dovolj časa, in da sem pomislila in razmišljala vsako mintko o nava, kako nava je bilo lepo in kako bi še lahko bilo, če bi le malo popustila mojo trmo, in mu pač ugotila. Kajti če sama pri sebi pomislim, če bi on to delal meni, bi mene verjetno tudi bolelo. Nevem kaj naj naredim, kaj mu naj rečem, enostavno želim si ga nazaj. Saj ljudje pravijo, da se iz napak učimo. In ker verjamem da je tisti tapravi, ga tudi hočem nazaj. Skratka skoz ves čas sva si bila zvesta, doma so ga imeli radi, skrtaka super fant, če nebi bila tista moja trma.

Čas mi je prinesel izkušnje in vem, da sem ravnala napačno. Svet v katerem živimo se nenehno spreminja, postavlja nam pasti iz katerih se moramo čim bolj pametno rešiti. Nevem no, vem, da včasih moraš pač tudi očke zapret in skoz it ter potrpet.

Kaj naj naredim, ker res zdaj se zavedam, da ga močno in iskreno ljubim. Čeprav ima punco, vem da me ljubi, kajti dobro ga poznam, in vidim po njegovem obnašanju da mu pomenim nekej. Njegove besede so bilie tudi, pač tisa stvar je ki me moti, in ker je niso hotla spremenit, je pač tko daleč prišlo. Vem, da mi bo žal kaj sem storil, vendar bom vse naredil da te pozabim. Ker pač tako ne morem živet, imela si prisložnosti več kot dovolj, da spremeniš to, vendar nisi hotela. To so bile njegove besede.

KAJ NAJ STORIM, POGOVOR… le kaj mu naj rečem!

Hvala

Stara pa sva 19let.

Ojla!

Ful me spominjaš name. Tudi mene je fant pustil,ker so ga določene stvari motile in jaz se nisem spremenila. Največji problem je pa ta, da me je potem “skos vlekel za nos”,saj sem verjela,da bova spet skupaj. Tudi sama sem govorila,da sem se spremenila,vse bi naredila,da bi ga dobila nazaj. A mi ni verjel,da sem se spremenila. Zdaj bo že eno leto kar sva končala, a vmes sva bila še velikokrat tako ali drugače skupaj. Sprva sem mislila,da se bo spet kaj razvilo,pozneje pa sem ga tudi jaz imela le za “ljubimkanje”-bolje to,kot nič-sem si rekla.
Če ga ne vidim,še nekako gre. Ravno pred kratkim pa sem izvedela,da ima zdaj punco-to me valda ful pizdi:) Po eni strani mi je pa celo fajn,saj zdaj vem,da ne bova mela nikakršnih intimnih stikov.

Sori,ker sem vpletala svojo zgodbo. Predlagam ti, če ga imaš res zelo rada,ne bit tok trmasta,malo se spremeni in se grebi zanj! Če pa to ne misliš naredit,ga pa čim prej pozabi,hodi ven,spoznavaj nove-samo ne živet v lažnem upanju,ker to je najhujše!

Uživaj pomlad!

To kar si napisala nam…njemu povej !
Da si pač naredila napako, da si sedaj, ko ga več ni ,spoznala, koliko ti pomeni….

….če te ima res rad, ti bo oprostil, poskusita še enkrat…..na napakah se učimo…saj veš…prava ljubezen pa gore podira …..le korajžo, dekle in srečno :))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

V kolikor te ljubljena oseba hoče spremenit to ni več tako imenovana brezpogojna ljubezen.V tem trenutku je tvoja ljubezen lahko samo to,da mu pustiš dihati,mu privoščiš srečo s katero koli že je,kjerkoli že je,…Oba sta še mlada in naslednji bo še boljši.
Pomisli,da le nisi malo preveč navezana nanjga-kajti to spet ni ljubezen.

Seveda imaš pa spet možnost,da se mu totalno podrediš,se totalno spremeniš,da mu boš v vsem ugajala..nekaj časa boš to z veseljem prenašala…s časoma ko bo napočila služba in skupno gospodinjstvo,pa otroček…bo spet povedal,kaj mu je všeč in kaj ne…ti se boš spet spreminjala……čez nekaj let(odvisno kolk dobre imaš živce) se ti bo pa zmešalo in tukaj na forumu boš spraševala,kako se ga naj znebiš oz izjava pustil me je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close