Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pomagajte prosim!

Pomagajte prosim!

Sem iz MB,stara sem 27 let,zdravstveni tehnik,brez zaposlitve.Prosim če mi lahko katera pomaga do zaposlitve,karkoli,samo ne kakšne gostilne.Sem zaneslijiva,odgovorna,urejena.Res mi je nujno da dobim zaposlitev.

kaj pa mali oglasi, teletekst, pisanje prošenj in pošiljanje na razna podjetja (razen gostiln)…če se prav spomnim, si že na forumu prosila za pomoč, samo mislim, da tu ni ravno pravi naslov, kvečjemu doli nižje, kjer je forum o zaposlitvah ali nekaj takega. Kaj pa zavod za zaposlovanje?

Predlagam ti, da najdeš neko začasno rešitev, da pač nisi brez službe, vmes pa iščeš drugo službo (naredi si seznam podjetij-uporabi iskalnike na netu, telefonski imenik, ti ponudi oglas v kakšnem časopisu, teletekstu).

Saj vem, da ni lahko dobiti službe, a drugače kot z nasvetom ti žal ne morem pomagati.

LP

Najbrž si poizkusila že vse, kar ti je svetovala arianna, vendar tudi jaz mislim, da je to (nasvet) največ kar lahko dobiš na tem forumu. Dvomim da ti bo kdo ponudil službo, kar tako.

Saška, kaj pa Avstrija? V Mb je res totalna kriza za sestre, takoj čez mejo jih pa, kolikor vem, zelo iščejo, pa še dobro plačajo povrh. Če poznaš koga, ki dela v Avstriji, se mogoče lahko pozanima.

Ali pa, če imaš možnost za varstvo otrok na domu? Ali pa pomoč ostarelim… to vem, da se veliko išče (ker tisti, ki imajo službe, so pa po cel dan v službi), pa težko najde. Je pa vse povezano s tvojim poklicem. Saj ni nič narobe, če je tvoj delodajalec družina, ne pa firma. Vprašaj na patronaži, mogoče bi se lahko dogovorila za kako sodelovanje (ne zaposlitev).

Upam, da ti bo kaj uspelo.

V MB bo kmalu otvoritev nove psihiatrične bolnišnice.Malo se pozanimaj ,če bodo vzeli kaj novih kadrov, glede na nove kapacitete.

na teletekstu sem zasledila, da v domu dr. Jožeta Potrča rabijo bolničarja, to je v Poljčanah, sam ne vem, če to pride zate v poštev

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close