Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pomagajte mi

pomagajte mi

Ojla,
Zanima me kako bi preprečila našemu generalnemu direktorju da me neha šlatati po hrbtu ? Kadarkoli pride mimo ,me potreplja po hrbtu ,dala sem mu že vedeti da mi to ni všeč .Odmaknila sem ramo ob dotiku potem je bilo parkrat mir .Sedaj je zopet isto . Ne dajem mu nobenega povoda ,niti ne pogledam ga ko pride in komaj ga pozdravim .Ko hoče klepetati se ne odzivam ,največ kar pride iz mojih ust je ja ali ne .
Povedala sem možu, a ta mi pravi naj se najem prej česna in čebule in ko pride naj sama silim vanj in ga kaj sprašujem ,potem me sigurno ne bo več nadelgoval .Da bi to naredila me je sram ,zoprno pa mi je tudi tapkanje po rami .Kolegice pravijo da to ni nič takega ,meni pa je zoprno in ne vem zakaj bi morala to prenašati .

Prosim dajte mi kak nasvet kako bi na lep način človeku povedala naj se me ne dotika .

marela

Daj odpoved!

Najbolje, da mu poveš da ti to ne paše 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Na tvojem mestu bi poslušal moža. Sigurno ima izkušnje.

Kaj boš s službo če si na pol pismena. Presledki se dajejo za ločili in ne pred njimi.

Predlagam loterijski pristop: šlataš nazaj – morda bo nehal, morda pa ne 🙂

Da ne bom jaz tebe mal pošlatal… 🙂

Da ne bom jaz tebe mal pošlatal… :)[/quote]

Probaj 😀

Da ne bom jaz tebe mal pošlatal… :)[/quote]

Probaj :D[/quote]
Pol boš pa tulila kot avtorca te teme… raje ne 🙂

Probaj :D[/quote]
Pol boš pa tulila kot avtorca te teme… raje ne :)[/quote]

Pol pa nič…..cincar 😀

Pol boš pa tulila kot avtorca te teme… raje ne :)[/quote]

Pol pa nič…..cincar :D[/quote]
Nedo.jebana provokatorka 🙂

Waw po rami te je potrepljal, umrla boš od tega. Ne rečem, da bi te za rit prijemal, ali pa za joške, potem bi vsaj lahko govorili o spolnem nadlegovanju. Ziher sediš tam nekje v kotu sama in si tiho, kot miška, človek pa samo preverje, če si še živa.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Pol pa nič…..cincar :D[/quote]
Nedo.jebana provokatorka :)[/quote]

Takšen mi je horoskop 😀

Rama je za začetek potem sledi rit pa joške. Vsaj tak vrstni red je pri meni :))

Nedo.jebana provokatorka :)[/quote]

Takšen mi je horoskop :D[/quote]
🙂 Danes si prav sladka, je kaj narobe s tabo?

Takšen mi je horoskop :D[/quote]
🙂 Danes si prav sladka, je kaj narobe s tabo?[/quote]

Kako danes? Sem vedno 😀

Osebno tvojega direktorja ne poznam, mogoče ne misli nič slabega. Mogoče ima pač tako navado, da vsakega tapka, tudi moške.

Poveš mu, da se počutiš nelagodno, kadar to dela. Njemu je očitno lagodno in misli, da je tebi tudi, če mu nič ne rečeš. Za svoje meje se moraš sama postavit.
Ali pa se, tik preden pride zraven, obrneš k njemu. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Verjetno ni tako zelo čeden. :))

Direktno mu reci, da te to moti, ampak na samem in vljudno.

Poveš mu, da se počutiš nelagodno, kadar to dela. Njemu je očitno lagodno in misli, da je tebi tudi, če mu nič ne rečeš. Za svoje meje se moraš sama postavit.
Ali pa se, tik preden pride zraven, obrneš k njemu. :)[/quote]

Ja pol jo bo pa za joške :))

Lahko da je oz želi bit samo prijazen ne tebi neprijazen način. Lahko pa ti s tem sporoča, da si nižje na hierarhični lestvici.
Kako oz zakaj bi sam od sebe nehal, če mu ti nič konkretnega ne rečeš, ne vem. Tisto tvoje izmikanje je lahko tudi čisto drugače razumel….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close