Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pomagajte mi da postanem normalen

Pomagajte mi da postanem normalen

takšnim običajno predlagam samomor iz zasedede … pa se vedno izkaže, da tudi tega niso zmožni ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

takšnim običajno predlagam samomor iz zasedede … pa se vedno izkaže, da tudi tega niso zmožni ☺[/quote]

Ne se hecat s tem, nikoli ne veš, kdaj bodo nekomu dokončno obrambni mehanizmi odpovedali, včasih je res malo potrebno, celo tak nepremišljen post kakor je tvoj :-/

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

S čim sem te zavedel?

Tudi to mi ne gre preveč dobro od rok.

Tudi to mi ne gre preveč dobro od rok.[/quote]
vzemi štrik, vrzi se vprepad … za roke se tukaj vidi, da ti slabo funkcionirajo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

S čim sem te zavedel?[/quote]Saj nisi mene, jaz nisem takšna, Robija si ali pa se dela zavedenega…zdaj ne vem, če ti je namen zavajati tipe…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

S čim sem te zavedel?[/quote]Saj nisi mene, jaz nisem takšna, Robija si ali pa se dela zavedenega…zdaj ne vem, če ti je namen zavajati tipe…[/quote]

Kolikokrat moram še ponoviti, da je v meni nekaj lezbičnega :-))))

Tudi to mi ne gre preveč dobro od rok.[/quote]
vzemi štrik, vrzi se vprepad … za roke se tukaj vidi, da ti slabo funkcionirajo ☺[/quote]

Od doma se mi ne ljubi it, imam pa tudi to smolo, da sem v pritličju.

S čim sem te zavedel?[/quote]Saj nisi mene, jaz nisem takšna, Robija si ali pa se dela zavedenega…zdaj ne vem, če ti je namen zavajati tipe…[/quote]
Sigurno Boom išče pozornost. 🙂
Jaz se odzivam le na razumski ravni. Svojo dušo šparam za kaj bolj nežnega. 🙂

Eh Boom, rabiš le nekaj, kar ti bo pognalo kri po žilah. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sama namigovanja

sama namigovanja[/quote]

Cccccc! A ni bilo dovolj konkretno? 🙂

Mislim, da rabi maratonke ali pa vsaj specialko. ;)))))))))))))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

haha joj:)) odlično.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close