polpenzion ali polni penzion
Odvisno od tvojega otroka, kaj in kako je, pa seveda od cene. Mi smo prakticirali tako, da smo vzeli polpenzion, ampak s kosilom ne vecerjo. Zvecer pa pudimg, pa kasica in kaj podobnega. Ce smo sli pa pizzo, sta pa jedli tudi to, pa prej juho, pa morda meso…..
Nujno pa vzemi hotel, kjer bos imela hladinik, pa ce se le da klimo. Preveri pa tudi, ce kje ne dobis za enako ceno celo All Inc, kjer pa te seveda razvajajo cel dan, otroke se posebej.
Pač moram govorit za naše otroke.
Ker so bili bolj zgodnji in aktivni po zajtrku smo pač vzeli polpenzion in sicer zajtrk in kosilo, po katerem je sledil počitek. Potem pa kaj sadja ali skuto, jogurt.
Če so otroci vzdržali smo zvečer šli v kako lokalno gostilno na kaj domačega. Pač odvisno od države kjer smo dopustovali.
Kasneje pa čisto odvisno. Še najraje all ker pride ceneje. Smo pa seveda vedno hodili zudi drugam, ker pač imamo radi dobro raznolično hrano – da ne bo pomote – so vsi bolj suhi. No jaz bi lahko imela kako kilo manj – pa nič hudega dokler oblečem št 40.
Imam dva otroka (8 in 4 leta) in kadar gremo v hotel, običajno vzamemo polpenzion s kosilom.
Ne vem, nam pač ne paše glavni obrok zvečer, tudi na morju pri +35°C gremo vedno na kosilo. Zvečer pa potem kakšno malenkost, enako kot doma.
Preveri, če imajo v sobah hladilnike, to res prav pride, če imaš majhnega otroka, pa morebiti tudi povprašaj, če se da tudi izven delovnega časa restavracije dobiti kakšno toplo mleko ali vodo za čokolešnik ali kaj podobnega. Načeloma po hotelih radi ustrežejo, ampak nikoli se ne ve.
Ma, ne me basat, da se da vzeti pol penzion s kosilom namesto večerje? Prvič slišim. :))) Mi je pa super, ker se je bolje nabasati s hrano za kosilo, kot za večerjo. 🙂
Saj smo suhi, pa vseeno pri večerji pade kaka sladica za mamico, kljub temu, da probam malo tega, malo onega. :))) Potem pa komaj do sobe. :))
Ja, meni je definitivno boljša varianta s kosilom. Ker potem vedno iščemo v tisti vročini, kam bi šli kaj pojesti. 🙂 Večerja je pa itak too much!
Forum je zaprt za komentiranje.