Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek poljubljanje žensk

poljubljanje žensk

Zanima me ali je res želja vseh moških, sex z dve oz. se vam zdi poljubljanje žensk ful erotično. Opažam, da so mi nekatere prav všeč in bi mogoče poskusila – kaj naj to povem partnerju?

Ja če ti je to všeč poskusi, pa povej tipu, mogoče pa bi on tut šel v troje, seveda če si ti zato.

Tukaj nimaš kaj falit, povej mu, srečnežu.

Drag moja!

Takole ti povem! Jaz ti priporočam, če ga ne poznaš preveč dobro, da ga prej malce potipaš! Recimo ko gledata tv in se dve punci poljubita ga pač vprašaš kar si on misli o tem! Če kul odreagira ga kar preseneti nekje kjer boste žurali…

Ker obstaja pač ena (1:100000) mala možnost, da mu ne bi bilo všeč zato pač preveri, da se ne bi negativno odzval!

PS Lucky bastard 🙂

lp fresh

Hja, težko, da naletiš na moškega, ki bi imel kaj proti ”v troje”
Vseeno pa sem sama v življenju naletela na enega takšnega! Šok zame!:))
Reci mu, večina jih je navdušenih. Potem pa najdita eno, ki vama ustreza in vidva njej in… akcija!:))

To sex v troje dve ženski in en moški se mi zdi super stvar,samo prvo morata biti za stvar on in ona,šele potem izbereta tretjo partnerko.In stvar steče v trojno zadovoljstvo.In če se kaj zalomi.ljubosumje,lahko zveza razpade.Je pa to odlična občasna spolna popestritev.Zmeraj bolj je grupič(ona,on,ona)bolj aktualen in popularen.

To pa zato, ker ste moski radi glavni in ne prenesete, da bi kateri tip porival vaso drago razen vas!!
No, jaz sem tudi ljubosumna in si ne znam predstavljat, da bi moj dragi porival kako drugo in da bi mu potem po moznosti se vsec postala. To so za moje pojme malo nevarne igre, mogoce dokler se nimas otrok in je vse skupaj se bolj na easy, al pa ko si ze tako zasidran v zakonu, da si ful zaupas.

meni osebno bi bilo ful boljse seksat z dvema moskima, kot pa da bi si mogla tipa delit se z eno zensko! Ce ne bi bila v resni vezi, bi pa morda se res probala…

Se strinjam,moški bi z dvema ženskama.ženske pa z dvema moškima,no okusi,potrebe so različni.

za nič na svetu ne bi šla v troje, za to sem preveč ljubosumna, pa še lezbijka NISEM.

pa saj že veste tisto resnico – zakaj se moški poroči z devico? Ker ne mara kritike…

Jaz sem nemudoma za akcijo:jaz in dve hude bejbe.Kva bi jih obdelal,kot kipar kip.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close