poljubljanje-kako se naucit?
Spoznal sem punco in v naslednjih dneh grema na prvi zmenek. Problem ki me zelo obremenjuje je, da sem jaz še pri 22 letu nedolžn in se še niti poljubljal nisem in za nobeno ceno nočem izpast neroden ali neizkušen. Zdaj pa nevem kako se naj naučim poljubljat da bi vedel kako je prav, pa da ne izpadem neroda… Razmišljam tudi o prostitutki da se znebim začetne treme pa mi nekdo pokaže (druge opcije ne vidim, ker nočem it za nobeno ceno neizkušen v to pa da ugotovi s kakim neizkušenim je prišla skupaj, ker se mi zdi prva punca s katero bi si lahko resno zvezo predstavljal).
Prostitutko ti odsvetujem, HIV se lahko prenaša tudi s slino.
Česa te je strah? Saj menda ni črna vdova, ki samčka potem požre. Vem, da ti veliko pomeni, to daj vedeti tudi njej. Če je zate, bo to razumela, če ne bo, se pa itaq ne sekiraj za njo.
Tudi meni parkrat pri prvih nežnostih ni šlo vse gladko, pa so vse to razumele, naslednjič je bilo bolje, 3. pa že perfektno B)
Prvič: pozabi na prostitutko! Če bi moj fant (ki se je tudi z mano prvič poljubil pri njegovih 22ih) kaj takega naredil, bi ga takoj pustila. Da nima niti toliko samozavesti in jajc! Fej.
Drugič, prepusti se, ne razmišljaj kako bo. Ne pričakuj da mora biti na prvem zmenku ne vem kaj. Če situacija nanese, si lahko izmenjata nek krajši a pristen poljub. Če pa se bo kaj več razvilo, se pa že bo, brez skrbi.
Ne vem zakaj kasneje nebi punci povedal, da si na tem področju neizkušen, da bo pač vedela čemu pripisat kakšno morebitno nerodnost. To sploh ni panike, meni je bilo všeč, da je bil neizkušen in zato zares pristen.
Srečno pob!
Glej, jz na tvojem mestu ne bi tej punci nič govorila, da nimaš izkušenj. Prosim, ne ji bluzit o tem na prvem zmenku. To so zadeve, o katerih ji lahko poveš kasneje, zaenkrat pa prosim, zadrži to zase.
Nimaš nobene prijateljice, katera bi te lahko to naučila? Če ne pa pač…na izi, najprej ji daj sam cmokca na ustnice, ne je pojest, ne se slinit in ne opletaj z jezikom kot da imaš propeler.
Forum je zaprt za komentiranje.