Najdi forum

Poljska

Lep pozdrav

V kratkem nameravam obiskati Poljsko in si ogledat koncentracijsko taborišče Auschwitz – Birkenau in me zanima kakšne so vaše izkušnje z Poljsko, kaj se še splača videti v biližini koncentracijskega taborišča.

Hvala

P.S.

Ali je kje v bližini kakšen poceni hotel?

Mi smo bili pred leti za novo leto v Krakovu, ki ga res priporocam za obisk, in smo si v blizini ogledali se en rudnik kamene soli (tudi zanimivo) in seveda taborisce – ki pa te posteno zamori… (zunaj ograj se vedno najdes koscke cloveskih kosti – sam vodic (nekdanji interniranec) nam je to pokazal – in ker je bila zemlja mokra, smo jih s cevlji prinesli domov…). Za hotele pa ne vem, ampak stanovali smo v centru Krakowa in je bilo ful poceni.

krakow je seveda vreden ogleda! res lepo mesto! midva z mozem sva prespala na vhodu v krakow /z juzne strani/ na avtocesti v nekem motelu. cene normalne..ostalo tudi!! ce ste ze tako blizu, je vsekakor “treba” obiskati tudi auschwitz! koliko te zemori..je odvisno! moja mama je tam prezivela cca 2 leti! meni je bilo to … “nekaj posebnega”,ce me rezumes!?
sicer pa je ta del polske dokaj siromasen…kolikor se je dalo “mimogrede “videti. lp petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close