Najdi forum

Polila tipkovnico

kaj naj naredim

in kaj je zdaj a ne dela al kaj kupi novo 1000sit pa je

lp

Ja, ja, saj vem, samo malo sem blond. Mislila sem, da so drage in sem se kar zgrozila, potem sem pa klicala v računalniško trgovino in mi je tako odleglo, ker so poceni, ampak 1000 SIT pa res ne:) od 2000 naprej. In imam že novo :)) Vseeno hvala za odgovor!

Za vsak slučaj kupi tako, ki polivanje prenese…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Zihr me zajebavaš, al pa sm res blond, ker bi te najrajš vprašala, če taka tipkovnica tudi obstaja? :))
No, staro sem mela 11 let, polila sem jo pa prvič:)

Uf, ta je bila pa res že za v penzijo 🙂

Ja, saj ne vem od česa je crknila: od čaja ali prahu 🙂

Obstaja ja. Gumijasta, izgleda pa kot tipkovnica iz gsm-a. Sem jo videla v Harvey Normanu.

eh jaz sem jo tud zadnjič s pivom polila pa sem jo kr pod tušem oprala potem pa raztavla pa s fenom posušila pa še zmer dela

Evo, da ne bo kdo mislil, da se zezam:
Lani so jih imeli pri Tušu za 2500 SIT.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

To bo še boljše; za vse nerode in pujseke:

Kaj pa če poliješ tipkovnico na prenosniku :- (
(mi še ni uspelo :- D )

LP
Senka

Maaaalce dražje pride…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close