Policaji
Brigita sploh ne vem kaj bi tvojmu pisanju dodala, res pa je da v tem času policaje “štancajo”, da o sami strokovnosti ne govorim, tudi moj je dal 4 letno tacensko šolanje čez in sam pravi, da te štancani policaji nimajo pojma in da grejo v policijo zato, ker ne dobijo službe in ne zaradi samega veselja do dela z ljudmi, itd….
Ljudje zamislite se vendar malo, ali res mislite da je poklic policita tako lahek, kar me pa najbolj žalosti pa je da morajo delati na normo. Ja res tolk prekrškov za pas, tol pijančkov, tolk hitrost, pa to še ni vse višek vsega je da naprimer pijanček vreden 10 pik, pas 3 pike, hitrost 5 pik in na koncu mesega moraš imeti narejenih toliko točk. Take bedarije se grejo v naši demokratični državi.
Da ne rečem, ko se prikaže kakšna dobra mrha in misli, da lahko s svojim zgledom reši problm na zadnjih sedežih (sama bila priča temu). Kako je ne bo potem policaj še z večjim užitkom kaznoval??? Moj pravi, da raje spusti oziroma opozori kakšno ki ni ravno oh in slpoh kot pa kakšno mrho.
Da ne govorim, sicer nisem rasno in versko nestrpna, ampak te južnjaki si vse dovolijo in po vrh vsega so pa še zaščiteni.
Prosim vas malce razmislite kako “umazan” je poklic policista in pod kakšni pritiski morajo delati, tako da zadovolijo šefe s pikami in pijančki in še nesramne ljudi, ki te pošljejo tja nekam.
najprej se Brigita hvali, da je njeni partner diplomirani ekonomist ampak dela kot policaj, potem pa se pritožuje, da se vsak mulo in vsaka baba pizdi na njenega diplomiranega ekonomista oz.policaja!!!! pa naj lepo gre delat drugam ,če je diplomirani ekonomist, ali naj odpre kako firmo če je diplomirani ekonomist pa bo sam sebi šef, pa se kot je ona rekla noben mulo pa nobena baba ne bo na njega drla
kaj pa take pripombe ki jih imajo policajčki:
-me ustavijo, pa komentar:” daj vzemi si (sončna)očala dol da vidim te tvoje lepe okice”
-“daj pridi malo pihat gospodična da vidimo kako obvladaŠ”
sem bila pa sama ,tako da nimam nobenega dokaza , da bi se komu kaj pritožila, ker neko spoštovanje pa ja mora biti!!! vidiš zato naprimer jaz osebno ne maram policajev,pa še marsikaj se dogaja….
Policaj predstavlja državo, pravzaprav aparat, ki izvaja zakone.
Temu se mora tudi primerno vesti.
Če me zalotijo pri prometnem prekršku, me najbolj razkuri pametovanje na osebnem nivoju. Svoje občutke in pridiganje naj pusti doma.
Naj policaj zdiktira zakone, člene, napiše kazen in zdravo.
Se pa dogaja, da strokovno znanje pri večini policajev zelo šepa.
Se vedno zagovarjam tezo, da deci lahko varajo morajo obstajat taksne ženske. če teh ne bilo tud moški ne bi mogli varati. glede tega, da je katera dajala noge narazen samo zaradi kazni, bi pa rekla da ji je že moralo pasat in si ji moral biti všeč – samo zaradi plačila ali neplačila kazni ti sigurno ne bi plačevala z seksom. Ja, no upam, da si užival.
Brigita
Forum je zaprt za komentiranje.