Policaji so zahtevali da spraznim žep
Jaz pa en frend sva šla na izlet po Sloveniji se mal furat ker zarad kovida nama ne ostane nič drugega. Šla sva do Bleda iz LJ v soboto in so naju ustavl polcaji. On je mel 3g na seb, jst pol grama ampak policaj tega ni vedel. Ustavli so naju in rekli da nej izprazniva žepe. Baje, da lahko komot to zavrneš ampak midva tega nisva vedla takrat. Jst sm skril pol grama v predal na sopotnikovem sedežu ampak so nama potem pregledal avto (ki ni moj ampak je od staršev od frenda) in so valda to najdl. Policaj je skos grozil, da bo poklical pse. Na koncu sva dobila kazen 80 evrov oba. Če bi zavrnila pregled, ne bi dobila kazni. Policaj more met sum da te lahko ustavi in to zdaj vem tako da bodite pazljivi če mate travo na seb, pregled lahko komot zavrnete in ne plačate te kretenske kazni.
Valterino, 09.11.2021 ob 10:46
Jst pokadim 30 jointov na dan, pol pa nategnem 3 medicinske sestre eno bjondo, eno rdečelaso, eno črno. Vsaka dobi tiro v oko, to je pečat 30 jointov.?
Palicaje pa usujem dol k pičke. Tak da mi niti blizu ne hodijo.
Nekje je pisalo da droga slabo vpliva na potenco in da od preveč namakanja tiča okrog glavce penisa zraste prava cvetača bakterij – sifilis, gonoreja pa to ….
Droga marihuana, 09.11.2021 ob 10:59
Nekje je pisalo da droga slabo vpliva na potenco in da od preveč namakanja tiča okrog glavce penisa zraste prava cvetača bakterij – sifilis, gonoreja pa to ….
Ja pol pa baba dobi dva tira v oko. Mislim jaz sem kralj marihuane, moj frend vasja pa tutankomon.??
Ce mati ne da za drogo ji noge zvlecem ven, tko sm ji naredu, pa je ostala skoraj invalid celo hrbtenico in kolke sem ji sjebal. Stara mora dat pare. Ce ne jo pribijem v zid.
Ti si sele uber opran, boljse televizijo vgasnit pa si it en joint skadit, ker je televizija vec kot ocitno zameglila um in razum? Emkej je lepo reko
IN VPRAŠANJE KOLKO LAŽI BO NAROD ŠE POŽRL
PREDN VSEM BO JASNO DA ŠE NOBEN OD TEGA NI UMRL
DA JE RASTLINA STARA VEČ DESET TISOČ LET
IN DA NI KORISTNA SAMO ZATO DA SI ZADET
AMPAK DA SE JO DA UPORABIT ZA RAZLIČNE STVARI
ZA OBLEKO ZA HRANO IN DA CELO ZDRAVI
DA SO JO MORALI CELO ZAKONSKO GOJIT
DOK NISO VSE PREVZELI PRIVATNI INTERESI IN PROFIT
DOK NI CERKEV REKLE DA SE TO PAC NE SME
IN SO SENATORJI POZABLI DA SMO CISTO VSI LJUDJE
Forum je zaprt za komentiranje.