Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Policaji so zahtevali da spraznim žep

Policaji so zahtevali da spraznim žep

Jaz pa en frend sva šla na izlet po Sloveniji se mal furat ker zarad kovida nama ne ostane nič drugega. Šla sva do Bleda iz LJ v soboto in so naju ustavl polcaji. On je mel 3g na seb, jst pol grama ampak policaj tega ni vedel. Ustavli so naju in rekli da nej izprazniva žepe. Baje, da lahko komot to zavrneš ampak midva tega nisva vedla takrat. Jst sm skril pol grama v predal na sopotnikovem sedežu ampak so nama potem pregledal avto (ki ni moj ampak je od staršev od frenda) in so valda to najdl. Policaj je skos grozil, da bo poklical pse. Na koncu sva dobila kazen 80 evrov oba. Če bi zavrnila pregled, ne bi dobila kazni. Policaj more met sum da te lahko ustavi in to zdaj vem tako da bodite pazljivi če mate travo na seb, pregled lahko komot zavrnete in ne plačate te kretenske kazni.

Aja pa da še dodam, nisva vozila pod vplivom. Valda sva bila trezna, to sva mislila pokadit na otoku na Bledu in potem prespat pri kolegu k živi na Bledu tako da nisva nobenga ogrožala preden rečete da je polcaj imel prav. Ni imel

“Utemeljen sum” je tisti pravi izraz.

Saj pa ni prepovedano imeti trave za lastne potrebe. Kazen za kaj??

Jst pokadim 30 jointov na dan, pol pa nategnem 3 medicinske sestre eno bjondo, eno rdečelaso, eno črno. Vsaka dobi tiro v oko, to je pečat 30 jointov.?

Palicaje pa usujem dol k pičke. Tak da mi niti blizu ne hodijo.

Očitno vam je droga prednost v življenju. Od vaju s”frendom” itak nič ne bo. Če sta že zdaj zagrižena pa zagovarjata gramčke, bosta kmalu na črticah in igli. Raje pejta delat, iščita delo!

Odgovor na objavo uporabnika
Valterino, 09.11.2021 ob 10:46

Jst pokadim 30 jointov na dan, pol pa nategnem 3 medicinske sestre eno bjondo, eno rdečelaso, eno črno. Vsaka dobi tiro v oko, to je pečat 30 jointov.?

Palicaje pa usujem dol k pičke. Tak da mi niti blizu ne hodijo.

Nekje je pisalo da droga slabo vpliva na potenco in da od preveč namakanja tiča okrog glavce penisa zraste prava cvetača bakterij – sifilis, gonoreja pa to ….

Odgovor na objavo uporabnika
Droga marihuana, 09.11.2021 ob 10:59

Nekje je pisalo da droga slabo vpliva na potenco in da od preveč namakanja tiča okrog glavce penisa zraste prava cvetača bakterij – sifilis, gonoreja pa to ….

Ja pol pa baba dobi dva tira v oko. Mislim jaz sem kralj marihuane, moj frend vasja pa tutankomon.??

Ce mati ne da za drogo ji noge zvlecem ven, tko sm ji naredu, pa je ostala skoraj invalid celo hrbtenico in kolke sem ji sjebal. Stara mora dat pare. Ce ne jo pribijem v zid.

Sem se pošteno nasmejal res.

Po moje sta bila vidva sumljiva že na prvi pogled.

Dve face take kot sta vidva jih pa res ni težko najti.

Imata dobre starše da vam takole posodijo avto .

Glupi razmisljanje

Pa to je najboljsi odgovor kar sem jih kdaj prebral. Ti forumi so leglo cvetk

Ce je mel 3g na sebi,koliko je kaj v zepu imel??

Ti si sele uber opran, boljse televizijo vgasnit pa si it en joint skadit, ker je televizija vec kot ocitno zameglila um in razum? Emkej je lepo reko

IN VPRAŠANJE KOLKO LAŽI BO NAROD ŠE POŽRL
PREDN VSEM BO JASNO DA ŠE NOBEN OD TEGA NI UMRL
DA JE RASTLINA STARA VEČ DESET TISOČ LET
IN DA NI KORISTNA SAMO ZATO DA SI ZADET
AMPAK DA SE JO DA UPORABIT ZA RAZLIČNE STVARI
ZA OBLEKO ZA HRANO IN DA CELO ZDRAVI
DA SO JO MORALI CELO ZAKONSKO GOJIT
DOK NISO VSE PREVZELI PRIVATNI INTERESI IN PROFIT
DOK NI CERKEV REKLE DA SE TO PAC NE SME
IN SO SENATORJI POZABLI DA SMO CISTO VSI LJUDJE

To lahko objavljajo samo zafiksani kreteni

Forum je zaprt za komentiranje.