Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Policaji policaji…

Policaji policaji…

No, jaz sem se zadnjič kratko malo zjokala, pa mi je gospod policaj vse odpustil in me odslovil z opozorilom, naj se od zdaj naprej vedno privežem. Torej: pomoje bolj palijo na preplašene deklice kot pa na pohotne razuzdanke – vsaj v mojem primeru:)

“Zakon to je to in mislim, da mora biti do vseh enak, do revnih in bogatih”

Ne, v tem primeru ne! Ker s kaznijo hočemo preprečit, da bi se prekrški ponavljali, ali ne? Hočemo zmanjšat njihovo število. In za tistega, ki ima milijon (ali pa 500 jurjev) plače, 50 ali pa 100k SIT za plačat, to pač ni nobena vzgojna kazen. Se strinjaš do sem? Če se ne, povej kje. In kaj ti še preostane drugega, kot da takim pač dvigneš ta znesek na neko “normalno” cifro, da ga malo udari po žepu. Če se že gremo denarne kazni, potem bi moralo bit tako, sicer bodo pač eni za prekrške kaznovani, drugi pa ne. Je to enakopravno?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Potem bi spet najmanj plačevali tisti privatniki, ki se vozijo z mercedezom in si nakazujejo minimalne plače.

Pa študenti, brezposelni, mlajši, ne bi plačali nič, pa prav mladi do 25.leta povzročijo kar četrtino nesreč.

Pravite o vzgojnih denarnih kaznih????? PROSIM…
A svoje otroke tudi tako vzgajate, da jim odtrgate pri žepnini če ni bil priden?

Zapomnite si, da pobiranje denarja ni namenjeno izboljšanje prometne varnosti temveč polnjenju državne blagajne.

slovenski policaji izgledajo kot pederčiči, mali, žgoljavi in zateženi
jz do njih ne čutim nobenega rešpekta, ker so mi loleki

Recimo, da bi se dokaj strinjal. Zajebanci do amena.

Samo se ne zajebavam z njimi in ne gobcam, ker majo vseeno dost pooblastil. te mimogrede vklene pa zbaše v marico.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

ja zato so zafrustrirani, ker so v povprečju visko 1,60
in predstavljaj si pol te otročke kako grejo lovit črnogorkso mafijo
HA HA HA
sramota
včasih v jugi so bili vsaj neki fizični kriteriji, zdaj gre lahko v policijo vsako dete

Res je.

Policaj naj bi bil ded, ki že s pojavo vzbuja avtoriteto.Ne pa mozoljasti šmrkavec, da moraš zadrževati smeh, ko ga vidiš.

Pol pa jebejo nič hudega sluteče državljane, barab pa se valda bojijo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tudi policaji so ljudje, kar tudi sama težko verjamem. Poznam primere, ko jih ubogi ful poslušajo, če ne kaznujajo toliko in toliko državljanov. Problem ni v njih, so premale ribe. Kriva je vlada, da sprejema te nečloveške in butaste zakone, tudi na cestah. Nikar ne nasedimo vladnim fintam tako , da debatiramo o navadnih delavcih. Raje ta visokim poglejmo pod prste in njih krivimo za sranje pri nas…
Na primer: ko smo se prepirali za zdravila-ali so kopije dobre, ali ne. Kaj pa je vlada naredila.? To, da v Sloveniji sploh ni mogoče kupiti , ali kakorkoli dobiti kvalitetnih zdravil.Sramota!

Če denar ceniš ti tudi pri milijonu plače ni vseeno dat 50 OOO!Ponavadi bogatejši ljudje dosti bol pazijo na denar.. zato tut so bogati…

Se pa ful strinajm z megabojem.. kot da bodo denarne kazni res neki vzgojni ukrep?Enga bogataša z milijončkom plače pri 40ih pa tudi 500k kazni ne bo prevzgojilo… Prav tako ne enga navadnega delavca z 70 000!Vsak mora sam pri sebi razčistit, kaj lahko s tem povzroči, ker verjetno bi marsikdo, ki je povzroil nesrečo, ki je terjeala življenja,raje plačal 500 000 pa tudi več, namesto da se je to zgodilo..

Po moje pa ni fer, da lahko tisti s 50.000 mesečno poje toliko kruha, kot tisti z 200.000 sit mesečno. Kaj, če bi jim operativno zmanjšali želodce. Pravica v % že mora bit!!!

Zakaj debatirate o tem, ali so kazni za vse pravične?

Raje debatirajte o tem ali kdo koga (bogatega ali pa revnega) sploh sili delat prekrške? Kdor ne dela prekrškov, ga ne boli glava zaradi visokih kazni!

Ej minkica, ne cem al provociraš al delaš bedaka iz sebe. Pa ne da se ti zdi prekršek, če en “revež” poje več kruha kot en nerevež.
Itak, pa da visoke denarni kazni niso pravi ukrep. Kaznovane bi morali poslat na kako “prisilno” delo, recimo v mrtvašnico al pa kam, da bi jih malo zadelo še po pameti, ne samo po žepu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz moram priznat, ko se me prvič v mojem življenju ustavl policaji, sem nardila prekršek ( rekla sem jim da “kao”tega nisem vedla, da nisem domačinka in nisem vidla znaka), nisem imela ne vozniške ne osebnega dokumenta s seboj ( se pravi 2 prekršek), potem mi je dal pihat, in valda nisem nič napihala, ker ne pijem alkota ko vozim. Preveril je prometno, no ja vsaj to sem imela s seboj. Tko, da me je samo opozoril. To je blo enkrat in edinkrat. Ustavu me je tud radar, takrat ni blo usmiljenje, in pa kar nekaj parkirnih listkov se pa tud ne da kar stran zmetat.

Pa lep danček vam želim!!

Če ne boste delali prekrškov, vam ne bo treba nič plačat, ne revnim ne bogatim. Zakaj pa ne razmišljate o tem, da bi upoštevali omejitve, če so že postavljene? Kljub vsem polemikam, če želite sebi dobro, boste manj tiščali na plin….

Po nekod so omejitve res smešne. Ravna cesta, nobene hiše okoli, še manj šol in prehodov za pešče, pa 40 km/h omejitev. To je smešno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close