Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poli salama – kaj je v njej?

Poli salama – kaj je v njej?

Meni nobena teh salam več ne gre. Ali sem jaz ratal tako prevzeten ali je pa res vse zaen drek z nikakršnim okusom. Samo da količinsko ogromno proizvedejo. V ene se mi pa zdi, da pa samo sol sipljejo, da bi zakril ogaben okus.

MMMmmmmmm POLI! 😀 Glede na to, koliko Poli salam pojem … lahko, da bom v naslednjem življenju končal kot piščanec v Poli salami? Tudi prav.

Mene pa zanima kakšne začimbe dajejo not in ojačevalce okusa, ker meni so popolnoma neokusne. Oz… brez okusa.

Vse je zmleto not, rumena maščoba in kosti, povedal vodilni v tej greznici od firme. Kar se kosti tiče, baje ne bi smeli preseči nekega določenega deleža kalcija.

Vojni dobičkarji, ki služijo z vojno v Ukrajini in mednarodno pomočjo.

Odgovor na objavo uporabnika
Zato, 21.04.2024 ob 16:39

Vse je zmleto not, rumena maščoba in kosti, povedal vodilni v tej greznici od firme. Kar se kosti tiče, baje ne bi smeli preseči nekega določenega deleža kalcija.

Vojni dobičkarji, ki služijo z vojno v Ukrajini in mednarodno pomočjo.

Ko je bila PP v domači lasti z lopovom Glaserjem na čelu so poli delali iz samih piščamčjih beder. Če verjamete.

Mi redimo piščance,,ni farma ,ker so domači na izpust,,tako da če  bi želeli nogice jih lahko dobite.

Ne, nikoli niso delali Poli samo iz mesa beder.

V Poli je že od nekdaj zmleto vse, od kože, kosti, glav, parkljev, maščobe do mesa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close