Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice poletni tabori za otroke 2010

poletni tabori za otroke 2010

Pozdravljeni,
Ste že kaj razmišljali, kje bodo vaši otroci preživeli poletne počitnice? Sama razmišljam o poletnih taborih – mi lahko kakšnega priporočite? Zanimale bi nas športne aktivnosti v naravi (ne na morju) in učenje angleščine. Pa naj bodo za mlajše otroke (naša sta 6 in 11).

Hvala za odgovore 🙂

Pozdravljena,

O tem sem že pisala, pa vseeno še enkrat… Hčerka (8 let) je bila lani na taboru na Kozjanskem in je bila navdušena.

Gre pa za jezikovne tabore, poudarek je tudi na stiku otrok z naravo. Skupine (ca. 24 otrok) razdelijo še na manjše skupine glede na starost oz. jezik, ki se ga učijo. Največje veselje je spanje na seniku eno noč… Drugače pa spijo v skupnih prostorih skupaj s spremljevalci.

lp,
Sanja

Zdravo!

Moja 2 gresta letos drugič na Vesele angleške počitnice v Dolenjske toplice, ki jih organizira DPM Mojca Novo mesto (na njihovi strani lahko najdeš podrobnosti o taboru). Vendar se bojim, da si za letos že prepozna, ker je večina terminov že polnih.

Poleg angleških delavnic na določeno temo (lani so imeli astronomijo, letos imajo Slovenijo), se otroci družijo pri plesu, petju in različnih športih (kopanje v toplicah, jahanje konj, lokostrelstvo, vožnja s kanuji, vse vrste iger z žogo…).

Mlajši spijo v hiši z mentorji, starejši pa po trije v lesenih “šotorih”. Je pa tabor namenjen otrokom od 6 do 14 let.

Tabor je zelo lepo urejen in veliko otrok se rado vrne nazaj.

Lepe počitnice!!!

Alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close