Najdi forum

Poletni dopust!

Pozdrav!

Tema na prvi pogled mogoče bolj spada na forum potovanja, vendar gre bolj za “vandranje”, pa še mame boste pri tem bolj izkušene kot neki veliki popotniki.

Torej! Letos se nekak odločamo, da nebi šli na klasičen dopust – morje (kot vsak leto). Tiste, ki z otroki hodite po svetu, dajte mi priporočit, kaj je zanimivega za videt (otrok star 7 let – fant) na relaciji Slovenija-Avstrija (mogoče tudi Italija – kak Gardaland?)
Pa da bi vmes bilo še kaj kopanja (ker sin obožuje vodo – zato smo tudi bili vsa leta na morju).
Rada bi naredila en načrt potovanja za cca.1 teden ali več, vendar vse premalo poznam kraje, ki bi si jih bilo vredno ogledati. mogoče kakšna jezera, zabaviščni parki..???

Če ne bomo imeli plana, bomo sigurno ostali kar doma 🙁

Torej ima katera kaj na zalogi? Mogoče iz vaših izkušenj, ki ste tak dopust že prakticirale?

PS: Nismo neki zagreti kolesarji (to odpade), lahko pa je vmes kakšno lahkotno pešačenje.

Treza, tudi mi bi šli letos na dopust v Avstrijo (sicer z avtodomom) in me zanimajo točno enake stvari kot tebe: malo kopanja, kakšen zabaviščni park,… Naša dva sta stara 7 in 9 let, sem pa v petem mesecu nosečnosti. Najprej je bila planirana za letos Danska, ampak zaradi moje nosečnosti smo se odločili da gremo raje kam bližje in tako je padla odločitev za Avstrijo. Ali si morda že dobila kašno pametno idejo in jo deliš še z mano?

se bom kar ponavljala s to mirabilandijo, ampak..kar je lepo, je pač lepo 🙂 zabaviščni park mirabilandija, poleti je odprta še mirabilandia beach, kjer bo sin sigurno užival 100 na uro na tistih toboganih, po 18 uri pa naprej zabaviščni park do polnoči..vstopnico se plača eno, veljavna je za dva dni..zraven je ogromno mest pri morju, zelo primernih za kopanje z otroci (mivka, dolgo kar nizka voda), zvečer izposoja kolesa za 4 in gasa 🙂 nedaleč stran je še kar nekaj zelo zanimivih parkov (italia in miniatura, adrenalinski park, park z delfini, pravljični park…), tako da si za družine z otroki ne predstavljam lepšega dopusta..priznam, tudi jaz zelooo pridem na svoj račun 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close