Poletni dopust s tri mesečnim dojenčkom
Imamo novorojenčka, ki bo poleti star tri mesece. Za dopustovanje bi radi našli primerno destinacijo na morju. Zanimajo me vaša mnenja, kje bi bile primerne destinacije oziroma vaše izkušnje, če ste kdaj letovali s tako majhnim dojenčkom (kje in kako)… Ali se vam, na primer, kampiranje na otoku Pagu zdi predaleč? Ali bi se raje omejili na Istro? Hvala!
predvsem je to odvisno od tvojega otroka!
mi smo s hčerko lahko potovali kamorkoli, ker je vedno v avtu (za)spala. noben problem ni bil, če je vožja trajala 2 uri ali celo noč…
zdaj imamo 2. otročka, star je 15 mesecev in niti slučajno ne moremo planirati z njim daljše vožje. 2 uri je maximum. še to planiramo, da gremo opoldne, ko gre spat, da spi v avtu cca. 45min. potem se zbudi in ga je treba na polno animirat, da pridemo do cilja! izredno si želimo obiskat prijatelje v tujini, pa je do tja cca. 6h vožnje z avtom in ne vemo kako bi speljali z našim malčkom, da bi bilo čim bolj prijazno do njega 🙁
Ti kar zavidam dopust s 3-mesečnikom!:)))))
Mi smo že bili na dopustu z 1-mesečnikom, nato z 2-mesečnikom.
Pa tudi z 10, mesečnikom in starejšimi.:))))
Hočem ti povedati, da je tak dopust milina. Dojenček je tam, kamor ga daš. Ne leze, ne pleza.
Včasih ga pač pestuješ, voziš z vozičkom in to je to.
Zaradi malega lahko greste kamorkoli!
Mi smo bili pozorni le na to, da smo imeli apartma zelo blizu plaže. Čez dan otročka nismo imeli na plaži in sva se z možem izmenjevala pri varstvu, ko je eden šel malo plavat.
Pomembno se mi tudi zdi, da ima apartma klimo. Včasih zna biti zelo vroče in je fino, da lahko prostore malo ohladiš.
Mi smo bili z majhnim dojenčkom na Braču in je bilo vse o.k..
Leop dopust vam želim.
Forum je zaprt za komentiranje.