poletni dopust 2024
Kaj če bi odprli kakšno poletno debato, ob tem januarskem mrazu, zaradi katerega me danes ne vidijo zunaj. Torej, kam na poletni dopust, že kaj načrtujete, imate že kaj nagledano, morda celo rezervirano?
Osebno si letos želim na kak španski otok, mogoče Menorca ali kaj v Atlantiku, kateri od Kanarskih. Še najraje bi šla na portugalske Azore, pa ni nekih pametnih (poceni) letov. Kako je pri vas?
Doma bom, 21.01.2024 ob 12:43
Jaz bi tudi šla podobno kot ti, ampak ne bo denarja. Imam še veliko za poplačat. Dopusta pri meni letos ne bo – razen doma.
Pri nama zaenkat finančno ni povsem brezskrbno in brez meja, a si res želim doživeti nove pokrajine, kulture, ljudi in vse kar paše zraven. Držim pesti zate, da se obrne na bolje.
Anonimno237, 21.01.2024 ob 13:42
Imamo že rezervirano. Zatem bi jo potegnila še do juga Italije, na pizzo in dobro kavo, ter vse tja do Amalfija.
Mi prakticiramo Napoli že nekaj časa takole zgodaj spomladi in imamo lov na najboljšpo pico tam. Letos upamo da bomo našli še boljšo kot lani, čeprav smo mnenja, da bo težko. ves tist konec je čudvit 🙂
Keka, 21.01.2024 ob 21:18
Letos za naju dopust odpade.Nekje aprila zaključim s KT nato po ene 6,8 tednih operacija ,okrevanje naprej bomo še videli.Mi je že v štartu onkologinja napovedala eno leto zdravljenja.Preden sem zbolela pa sva se pogovarjala o Turčiji.Bo počakala na naslednje leto,bo pa takrat toliko slajše
Želim ti da boš šla v Turčijo zdrava in brezskrbna .. vse ob svojem času 🙂
V bistvu še ne vem. Naša običajna destinacija – Hrvaška – je postala zelo draga in za ta denar bi skoraj raje šla kam drugam. Hudič je ta visoka sezona. Vse živo rine na Hrvaško in potem si lahko privoščijo take cene.
Pred leti smo že šli na Sardinijo, eno sezono smo obdelali jug Španije. Nekaj let nazaj smo se potepali po Skandinaiviji. Še razmišljam … na Sardiniji mi je bilo zelo lepo, morda spet odpeketamo tja. Vmes se ustavimo še v Genovi (akvarij) in Pisi.A kdo ve, če je še vedno možno dobiti poceni trajekt? Vem, da so včasih bili “joker” dnevi, linija Livorno-Sardinija, ko je avto stal 1EUR in si plačal samo za osebe.
Forum je zaprt za komentiranje.