Poletne počitnice
PAKOŠTANE pri Zadru!!!! + otok MURTER!
Prijetni domačini, Pakoštani so manjši turist. kraj obdan z vodo (na eni strani morje, na drugi veliko jezero). Pa polno otočkov, do enega s cerkvico lahko plavaš, ali pa še na kakšnega, če imaš rada malenkost daljša plavanja.:)
Super vzdušje. Pa domačini pri katerih smo mi, nam nudijo ograjeno dvorišče z veliko prostora za igro otrok, pa res so prijazni, gostoljubni,…
helou :o)
Grčija – otoki Kreta, Santorini, Ios (žur – ni kaj videt, ampak zakon do konca in naprej:))), Rodos, Atene,… Na celini je fajn pod Olimpom – en kup manjših mest, brez množičnega turizma – čisto in toplo morje, nikjer ne poznajo modre cone (kako je fajn,ko lahko parkiraš kjer želiš,ko se voziš in raziskuješ in se ne rabiš ozirat za avtomati za plačilo parkirnine:)))
Drugače pa je Korzika tudi zakon. Sem jo prepotovala z avtom po dolgem in počez – je kaj za videt.
Makedonija – Ohrid – super dopust!!! Cene v hotelih ugodne, imaš kaj videt, kopanje v sladkem jezeru ima svoj čar,… 🙂
Jooooooj Sara, sam lušte si mi naredila….komaj čakam na poletje…Grčija Nina prihaja :))))
Lp,
Nina
Dobrodošli so vsi predlogi, le res predaleeeeč naj ne bo (to pa samo zaradi financ, drugače me razdalja ne moti;)).
Mi smo vsa leta hodili na Hrvaško, od Istre do Dalmacije – povsod dobre izkušnje, najbolj na Braču, Supetar, apartma.
Zdaj smo bili dve leti malo dlje (sta otroka že velika). Tunizija – krasno morje in plaža, dobra hrana. Le vročina je pasja in nimaš se kam skrit, razen pod senčnik.
Grčija, Krf – ma, ni da bi govorila! Morje, plaža, senca, prekrasno rastlinje… vse OK! Tukaj je bila le malenkost (ena in edina), ki nas je motila: do morja je bilo za pešačiti res precej daleč. Sreča, da smo za prvo silo imeli bazen pred nosom!
Ajča, si ti potovala v lastni režiji ali s TA? Če si, s katero?
E-e, kje v Egiptu si bila? In katera TA?
Žanin, imaji tvoji gostitelji tudi druge goste? Lahko kakšno slikico, tel. št.?
Nina, daj povej kaj več o Ohridu. Zanimajo me stvari, za katere sem spraševala že zgoraj. Si potovala z letalom?
V spominih na poletje se vam zahvaljujem in, ja, tudi jaz cedim sline… 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.