Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Poletne počitnice

Poletne počitnice

Ja, novoletnega praznovanja je definitivno konec, prihaja dolgo, vroče (?????) poletje.

Katero destinacijo lahko pohvalite? Kje vam je bilo še posebej všeč? S predlogi na dan, prosim.

Vem, da večino naredi dobra družba, zanjo pa ni problem! 😉

A blizu al daleč???

Meni je fenomenalna Provansa, Sicilija mmmmmm :o)) in Korzika, pa Sardinija (joj, si mi scedial sline :o))).

lp

Egipt, Tunizija …
Pravzaprav mi je bilo vse všeč:)))
V Egiptu ribe, piramide, narava, hrana …
V Tuniziji prijaznost domačinov, morje, narava …

PAKOŠTANE pri Zadru!!!! + otok MURTER!

Prijetni domačini, Pakoštani so manjši turist. kraj obdan z vodo (na eni strani morje, na drugi veliko jezero). Pa polno otočkov, do enega s cerkvico lahko plavaš, ali pa še na kakšnega, če imaš rada malenkost daljša plavanja.:)

Super vzdušje. Pa domačini pri katerih smo mi, nam nudijo ograjeno dvorišče z veliko prostora za igro otrok, pa res so prijazni, gostoljubni,…

helou :o)

Grčija – otoki Kreta, Santorini, Ios (žur – ni kaj videt, ampak zakon do konca in naprej:))), Rodos, Atene,… Na celini je fajn pod Olimpom – en kup manjših mest, brez množičnega turizma – čisto in toplo morje, nikjer ne poznajo modre cone (kako je fajn,ko lahko parkiraš kjer želiš,ko se voziš in raziskuješ in se ne rabiš ozirat za avtomati za plačilo parkirnine:)))

Drugače pa je Korzika tudi zakon. Sem jo prepotovala z avtom po dolgem in počez – je kaj za videt.

Makedonija – Ohrid – super dopust!!! Cene v hotelih ugodne, imaš kaj videt, kopanje v sladkem jezeru ima svoj čar,… 🙂

Jooooooj Sara, sam lušte si mi naredila….komaj čakam na poletje…Grčija Nina prihaja :))))

Lp,
Nina

Dobrodošli so vsi predlogi, le res predaleeeeč naj ne bo (to pa samo zaradi financ, drugače me razdalja ne moti;)).

Mi smo vsa leta hodili na Hrvaško, od Istre do Dalmacije – povsod dobre izkušnje, najbolj na Braču, Supetar, apartma.
Zdaj smo bili dve leti malo dlje (sta otroka že velika). Tunizija – krasno morje in plaža, dobra hrana. Le vročina je pasja in nimaš se kam skrit, razen pod senčnik.
Grčija, Krf – ma, ni da bi govorila! Morje, plaža, senca, prekrasno rastlinje… vse OK! Tukaj je bila le malenkost (ena in edina), ki nas je motila: do morja je bilo za pešačiti res precej daleč. Sreča, da smo za prvo silo imeli bazen pred nosom!

Ajča, si ti potovala v lastni režiji ali s TA? Če si, s katero?

E-e, kje v Egiptu si bila? In katera TA?

Žanin, imaji tvoji gostitelji tudi druge goste? Lahko kakšno slikico, tel. št.?

Nina, daj povej kaj več o Ohridu. Zanimajo me stvari, za katere sem spraševala že zgoraj. Si potovala z letalom?

V spominih na poletje se vam zahvaljujem in, ja, tudi jaz cedim sline… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close