Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Poletne avanture!

Poletne avanture!

Sotrpinke pozdravljene!

Naslednji teden jo tudi jaz z možem mahnem na dopust na otok Hvar kjer se bom predajala soncu, morju in možu. Ko si najdeva skriti kotiček in se znebiva cunj s sebe in ko si me vzame na plaži ali v vodi imam včasih željo da bi se nama kdo naključno pridržil sicer odvisno včasih moški včasih ženska. Se je kateri že to v resnici zgodilo da se vama je med seksom naključni mimoidoči/a pridružil.

Lep pozdrav!

Neeeeeee

naključni mimoidoči že ne 🙂 je večja verjetnost, če ni tako zelo naključni :)) srečno

Naključni mimoidoči ma lahk tk čist po naključju aids.

No nisem glih mislila “naključni” mimoidoči da se vama je pridužil kak znanec znanka. Se opravičujem nejasnemu izrazu “naključni”

Ja meni bi tudi pasalo, da bi se nama kdo pridružil, jaz bi sicer rajši bila za moškega, za žensko ne vem.. Po moje mora biti ful dobro če te dva naenkrat, no vsaj v filmih se mi zdi to ful fino, bi blo za poiskusit. Bom razmislila ko pridem iz službe.

Jaz bi takoj na kaki bejbi strmoglavil,tipa pa poslal na per.

Ja to pa pri meni ne bi šlo

Naključni ????????

Neeeeeeeeeee. Sicer pa ima vsak svoje meje. Moja se postavi tule.

Nooo – če se bosta letos spet predjala mesenim užitkom, pa vzemita s seboj kar debelo založeno denarnico ali pa računajta na muckanje za rešetkami, ker te lahko namesto “naključnega seksača” napade policaj.

Saj veš, novi zakon o seksanju na plažah in skritih kotičkih, ki so ga sprejeli hrvatarji…..:-))

Še to?Kaj si bodo še novega izmislili Hrvati,Nee ne morem verjet!?

ja, ja Alfi…

kar preberi tole……

Bo treba pa paziti .Bova pa v morju,zvečer,če le ne bo premrzla voda.Kazni za sex v morju pa menda še ni!?Ko bova pa na suhem pa med skalami ali v bprovem gozdu,ko bo tema.V naravi je lepše.

NA VSEH JAVNIH KRAJIH JE TREBA *** PREPOVEDATI.

ZA NEVEDNEŽE: SPOLNO OBČEVANJE JE TREBA PREPOVEDATI.

JE KAKŠNA RAZLIKA MED ZADNJIM IN PREDZADNJIM ???

hahačica,

da nisi ti po sili razmer spreobrnjena “jahačica”??? :-))))

…recimo v tej smeri: da si v prisiljenem celibatu in se ti toži po mesenih užitkih, zato navzven take v kontra smeri sekaš…..

Pa brez zamere! :-))))

Jaz bi te dala v kupleraj,da te dedci dobr pof…v obe luknje.Potem bi bila kot prerojena.

opsa alfi

sem mislila, da ti tega na javnih krajih ne počneš !

Priznanje- v morju je pa zakon !!!!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close