poletje, koliko ste odšteli za apartma na hrvaši obali
V juniju 50eur, julija in avgusta pa 60eur. Plaza pa direkt preko ceste, prva vrsta. V hisi sta lastnika in oddajata dva apartmaja, torej nobenega ziv zava, slepa ulica, veliko zelenila. Celo imata garazo za 1apartmaj. To poletje smo bili malce prepozni glede rezervacije za konec junija in smo najdli drugi apartmaj 150m od plaze, celo 48eur.
zvezdek, 05.06.2024 ob 09:52
Primošten apartma 178/noč, vem sliši se strašno, ampak je bil najcenejši, rezerviran že jeseni.
Nekje takšne cene apartmajev + gor zasledim tudi jaz, še posebej, če je prva vrsta do morja. Hiške od 150 do 250 na noč. Pa gledam raznorazne strani.
Zato me res zanima kje dobite v prvi vrsti do morja za 70 EUR/noč ali pa mobilno hišico za toliko denarja.
Anonimno 5356, 05.06.2024 ob 09:56
Nekje takšne cene apartmajev + gor zasledim tudi jaz, še posebej, če je prva vrsta do morja. Hiške od 150 do 250 na noč. Pa gledam raznorazne strani.
Zato me res zanima kje dobite v prvi vrsti do morja za 70 EUR/noč ali pa mobilno hišico za toliko denarja.
Tudi mene zanima kje najdejo tik ob plaži za 70 EUR v glavni sezoni? Mogoče studio ali soba, ne pa apartma z dvema spalnicama. Sploh pa ne mobilna hišica.
Za tudi mene
Ni res, da so samo sobe in studio za ta denar, 70eur oz. se manj. Pri nas je to apartman: kuhinja, kopalnica, locena velika spalnica, vecja terasa, zunanja terasa, klima, parking. Skratka apartmaj za 3+1 osebi, vsa oprema ob sami plazi, zelenilo, oaza miru. Nam za dve osebi osebi je to o.k. Imamo dolgo urejeno ruto za kolesarjenja, tek, hoja.
Dobi se in je prva vrsta do morja, za tvoj info. Je samo dvorisce skupno. Cenik je za vse enak, neglede na ti ali ste stalni gost, ali ne. Treba je prav cas rezervirat. Ne zdaj primerjavat mobilno hisko in apartmaj, sli vecsobni apartmaj. Smesni ste prav tisti, ki iscete najblj poceni varianto, obenem ste mnenja, da so tile apartmaji bolj socialno opremljeni, za kosilo pa postrezete testenine z omako iz plocevinke. Vec luksuza kot si zelis, vec bo treba placat, bo slo. A ja kava, sladoled in ostalo nista nic drazja kot pri nas.
Forum je zaprt za komentiranje.