POLARI/KOVERSADA
Jaz priporočam Polari, ima več sence in je bolj prijazen in tak domač, ljub, Koversada je na nekaterih delih obupna, sicer je pa otoček res lušten, tak malo bolj divji, tak je približno FKK del Polarija, drugače je pa Koversada preveč nagužvana in preveč skomercializirana. Mi smo bili v Koversadi na otočku, ker nam drugje v Kov. ni bilo všeč, potem pa smo se premaknili v Polari ki je pa res the best. Pa tudi v Koversadi je drugačna, slabša klima kampiranja (ne vem mogoče zaradi prenagnetenih prikolic in ljudi, zaradi preveč betona, premalo sence, preveč spremenjenih in nenaravnih plaž ali pa le zato ker je na Severni strani Limskega fjorda in je bližje Lj kot Rovinj – Polari. Glej, jaz, sploh če si nudist, ti priporočam Polari – Punta Eva, Koversada je pa grša in malo bolj podobna tistemu ne-FKK delu Polarija, kjer je pa tudi v Polariju lepše kot v Koversadi, Polari je pa tudi bolj aktiven če te tudi to zanima. Pa tam je vse čisto, sicer je pa v Koversadi tudi razmeroma vse čisto … Glej, jaz ti priporočam da greš najprej pogledat oba kampa in se potem odločiš, tudi na podlagi kritik in vsega.
Odvisno kaj si želite. Koversada je skomercializiran kamp, polno ljudi, moraš it na plažo ob 7 zjutri it brisačo postavt ker pol prostora ne dobiš, vse je glasno ker je toliko ljudi, ni prav nobenega miru, komaj najdeš kakšne naravne, nepredelane plaže, v Punti Evi je pa ravno obratno, tam je božansko (vsaj meni), se tudi spoznaš z ljudmi in pol imaš skupej večerje, kosila … V Koversado definitivno ne grem več, Punta Eve se pa veselim 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.