Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Pol kampa se pakira domov, mi ostajamo

Pol kampa se pakira domov, mi ostajamo

Zanimivo, 24 ur pa objavlja fotografije hudega neurja točno tam. Kdo ima zdaj prav?
[/quote]

Seveda je bilo. Dopoldne (cca 11-12h) je bilo hudo neurje od Savudrije skoraj do Pule. V Poreču je tudi bilo.

Ne vem sicer, kako je v Puli, ampak v Zeleni laguni v Poreču, glede na kamero, ni bilo danes še nobenega dežja.
[/quote]
Anede???

https://www.facebook.com/pages/Camping-Zelena-Laguna-Kroatie/221898017860571?hc_ref=ARS-QOg5OydHP5BCXgUY6O3-0XqjzganMy18zhbfYq3Zcy2NIefVvfGK4R8ymY_aI-8&fref=tag&__xts__%5B0%5D=68.ARBECRW9Fh7dFLdZI_EemNr56zZt93Ljz4jTS-OMN4aR3fgAPuPD2F_kptjJU2qdDHyLiJGUeObr60v0SiOX7wj5NuuB5PE5IWN6NVaZDq1JYB4R-dIVVw-kOySZ3fy7DJmAdxk&__tn__=kCH-R

Anede???

https://www.facebook.com/pages/Camping-Zelena-Laguna-Kroatie/221898017860571?hc_ref=ARS-QOg5OydHP5BCXgUY6O3-0XqjzganMy18zhbfYq3Zcy2NIefVvfGK4R8ymY_aI-8&fref=tag&__xts__%5B0%5D=68.ARBECRW9Fh7dFLdZI_EemNr56zZt93Ljz4jTS-OMN4aR3fgAPuPD2F_kptjJU2qdDHyLiJGUeObr60v0SiOX7wj5NuuB5PE5IWN6NVaZDq1JYB4R-dIVVw-kOySZ3fy7DJmAdxk&__tn__=kCH-R
[/quote]

Hudo je bilo. Upajmo, da kdo ni bil ranjen, hudo poškodovan!!

Lohka posljes eno slikco ali pa dve v bikiniju da vidim tvojo postavco malo, mogoce bi lahko spravil tebe za kandidatko za snemanja reklam, morda celo v kako revijo o modi, zdravem zivljenju, kaj menis?
[/quote]

Nism za 😉 że imela, ponudbe pa odbila 😉 me tud dnar ni premamil 😉

Mogoče je to zaključil/a glede na tvoje izjave, na to, da si ves čas na morju /torej brezposeljna/, ves čas na Monu itd. Pa ne spet o tem, da ti je kdo fouš. Pač stavr tako izpade.
[/quote]

Bla bla bla, je tuki gor folka ki objavlja dost več kot objavljam sama, pa nikol še pomisla nism kaj ta folk dela, ker md to niti mal ne zanima in vseen mi je kaj drugi delajo, se s tem sploh ne obremenjujem. Eni pa pač druzga kot sam eno šinfanje, bluzenje, skrb kaj kdo dela….ne poznajo LOL pač bedniki z bednim lajfom :)))

Ne vem sicer, kako je v Puli, ampak v Zeleni laguni v Poreču, glede na kamero, ni bilo danes še nobenega dežja.
[/quote]

V Puli je sončno. Sm misla da se bom dans sam sončla, ker smo bili v enm zalivu pa je orng pihal, zdej smo se prestavl kakšn km stran in je full luštn. Kr vroče na soncu, mal vetr piha ampak ni hudo, voda pa tud topla, tako da sm mal prej iz vode pršla 😉
Pa še 4 ribce imamo v kanti 🙂

Nism za 😉 że imela, ponudbe pa odbila 😉 me tud dnar ni premamil 😉
[/quote]

Mene pa vedno premami denar 🙁
Celo od doma grem zanj in to skoraj vsak dan.

V Puli je sončno. Sm misla da se bom dans sam sončla, ker smo bili v enm zalivu pa je orng pihal, zdej smo se prestavl kakšn km stran in je full luštn. Kr vroče na soncu, mal vetr piha ampak ni hudo, voda pa tud topla, tako da sm mal prej iz vode pršla 😉
Pa še 4 ribce imamo v kanti 🙂
[/quote]
Pa krapa med nogama. LoL, hahahhhhh

Bla bla bla, je tuki gor folka ki objavlja dost več kot objavljam sama, pa nikol še pomisla nism kaj ta folk dela, ker md to niti mal ne zanima in vseen mi je kaj drugi delajo, se s tem sploh ne obremenjujem. Eni pa pač druzga kot sam eno šinfanje, bluzenje, skrb kaj kdo dela….ne poznajo LOL pač bedniki z bednim lajfom :)))
[/quote] Sam ti nam zapadeš za oko, ker si ekstra glupa.

Ena južna lep pozdrav uživaj puncka
Na tezake se pa ne oziraj

Lezeš v anus? Kr daj.

Lezeš v anus? Kr daj.
[/quote]
Zakaj bi
Midve z južno sva forumski kolegici jaz sem ji sam pozdrave poslala

v šotoru lahko šteješ kapljice in curke, zelo zabavno početje, podobno ogledu dokumentarca o tem kako rastejo maline 🙂
[/quote]

Ha, ha, pa kje si ravno maline našel? Ha, ha….

Zanimivo, 24 ur pa objavlja fotografije hudega neurja točno tam. Kdo ima zdaj prav?
[/quote]

24ur kaže oz. piše o Plavi laguni – samo kolikor je meni znano, tam sploh ni kampa’???

24ur kaže oz. piše o Plavi laguni – samo kolikor je meni znano, tam sploh ni kampa’???
[/quote]
Ker očitno ne bereš teme, samo zate.

Anede???

[/quote]

Ker nimam tega ksihta, ne vem, kaj naj bi bilo na tem linku, ampak tule dežja ni: https://www.lookr.com/lookout/1192103434-Zelena-Laguna.

Nisem pa tam, tako da ne vem v živo, kaj dogaja:)

Ker nimam tega ksihta, ne vem, kaj naj bi bilo na tem linku, ampak tule dežja ni: https://www.lookr.com/lookout/1192103434-Zelena-Laguna.

Nisem pa tam, tako da ne vem v živo, kaj dogaja:)
[/quote]
Potemtakem ne pametuj več v eno.

Potemtakem ne pametuj več v eno.
[/quote]

In pametovanje je kje točno? Če mi kamera kaže, da sije sonce?

In pametovanje je kje točno? Če mi kamera kaže, da sije sonce?
[/quote]

Neurje je bilo pa zjutraj. Kaj tebi ni jasno, ženska?

[/quote]
Misli, če vidi na kameri sonce, da ni bilo dogodkov prej. Zihr blondinka. -. Lol

Kok morate biti to zmešani, da hodite in še plačujete oderuške cene v kampih, da vas dež pere in na vas veje in drevesa veter podira. Res so v kampih te dni samo nori ljudje 🙂 in za vse to še dobro plačajo 🙂

Sam ti nam zapadeš za oko, ker si ekstra glupa.
[/quote]

Wauuu, a res, zdej pa kr v jok.

Hvala 😉
Za te izmečke se pa res ne mislm sekirat LOL

Hvala 😉
Za te izmečke se pa res ne mislm sekirat LOL
[/quote] Tut jst se ne sekiram za tvojo žlahto.

[/quote]

Kamera pa kaže 24 ur.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close