Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Pol cenejša potovanja (+ možnost dodatnega zaslužka)

Pol cenejša potovanja (+ možnost dodatnega zaslužka)

Pozdravljeni,

pred časom me je prijatelj seznalil z legalno agencijo, ki nudi do polovice cenejše dopuste, letala, rent-a carje in vse kar sodi zraven. Sprva mi ideja ni bila všeč, sploh ne, ker so me mnogi prepričevali, da gre za nekakšen piramidni sistem. Slovenci pač.. sicer pa jih ne gre zameriti, saj je bilo v preteklosti pri nas veliko izkoriščenih- ‘nategnjenih’ ljudi.Na začetku sem morala plačati članarino oz nekakšno pristopnino, vendar sem ta 3/4 znesek, ki sem ga vplačala, dobila že takoj na račun za potovanje.

Zanima me kdo je že v tem, in kam je že potoval. Jaz sem bila do sedaj samo v Italiji ter Hrvaški in sem izjemno zadovoljna. Govora je o hotelih 4 in 5 zvezdic. Gre za identične hotele ter letala, ki jih koristijo vsi, le da sem jih jaz po polovični ceni. Destinacij pa je preko 200.000.
Ker sem bila z storitvijo zadovoljna sem jasno, da to povedala tudi drugim v družini in prijateljem, med katerimi so se nekateri tudi včlanili. Na ta način, sem bila tudi do nadaljnega oproščena plačevanja majhnega mesečnega obroka (ki pa prav tako ni šel v nič, saj se je tudi ta denar nalagal na račun za potovanje kot nek varčevalni račun) ..toliko na kratko, tistim ki tega ne poznate. Toplo priporočam 🙂 (aja, tudi za ljudi ki se vpišejo po tvoji zaslugi dobiš plačilo + dodatno plačilo na račun za potovanja)
Ostale, ki pa ste v tem in to poznate, prosim še za kakšen predlog, kje ste do sedaj bili, kaj ste si ogledali, obiskali, itd..

Lp 🙂

Če je zadeva tko fajn in v redu, zakaj pa ne poveš konkretno, za kaj gre? Ne samo “kdo je v tem” in “kdo to pozna” in podobne skrivalnice. Glede na to, da poudarjaš, da gre za legalno agencijo (a niso vse turistične agencije legalne?) in da je govora o nekih članarinah in včlanjevanju žlahte in prijateljev, mi je cela stvar malo sumljiva.

Mene sicer tole popolnoma nič ne zanima, ker ko se odločim kam it, znam sama poiskat ugoden avion/hotel/apartma (in ne rabim ne vem kakšnih zvezdic), po destinacijah do cca 500km potujemo z avtom in dostikrat s šotorom. Čisto preprosto me “firbec matra”, če bom potem spet po forumih brala o kakšnih nategih 😉

Popolnoma legalna. Tudi preverjena s strani davcne, drugih organov in vse:)
Mi ni do krega. samo povedala sem v dobri veri.
lp

Pa še zmeraj ne vemo, za kaj (oziroma koga) gre…

Rovia.com 😉 lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close