Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pokvarjena

pokvarjena

Nisi na realnih tleh. Praviš, da ne sodiš drugih in v isti sapi govoriš, kako smo popolni, živimo v oblakih in imamo idelane odnose. Praviš, da ssem bolan in ne vem kaj še vse. To je kup sodb. No, zdaj pa si na realnih tleh. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Da kaj takšnega lahko sklepaš moraš bit popolna.
Torej si lahko z nami. Odlična družba si 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ker, če bi bila na forumu, ko je on doma, bi on lahko videl, da ga varaš z nami tako pa itak ne ve? 😉 :))))[/quote]

Trenutno je doma. Že kakšent eden dni. Kaj si misli o vas, rajši ne napišem. Definitivno se pa ne čuti ogroženega. 🙂

Jaz pa iz napisanega nimam občutka, da bi se avtorica bala nasilnega tipa, ampak tega, da bi ostala sama. V prvih postih še celo piše, kako sta zaljubljena.

Bukvica, jaz pa avtorico vidim popolnoma drugače – vidim žensko, ki je v želji po samohvali, adrenalinu in ne vem še čim, naredila napako in šla varati partnerja. Ni pa imela poguma, da bi – če ji pač v vezi ni ustrezalo, povedala in končala vezo. Res je da je tega danes veliko in da se na to skoraj ne gleda več kot ne vem kakšen “prestopek”. Problem pa je, če partner tega ne dojema tako. Še večji problem je, če je partner odločen, da s takim človekom ne bo živel (kar je vedela predno se je spuščala v to). In ko se je začela zavedati, da ga lahko izgubi, jo je zgrabila panika.
Res ne vem, kaj lahko tu svetujemo. Ljudje smo si različni, reagiramo različno. Lahko, da bi tip čisto “normalno” sprejel in jo pač postavil pred vrata. Lahko bi verjel, da ji je žal in ostal z njo. Lahko bi odreagiral nasilno in koga pretepel (morda celo ubil). Ne veš kaj se plete po glavi.
Po drugi strani pa je to, da ne poveš tudi hudo breme, ki lahko s časoma postane pretežko. Lahko se ji zagovori v pijanosti, spanju :)… Lahko izve od kje drugje, kar je še (vsaj po mojem) najslabši možni scenarij.

Ne vem.. če bi bila jaz na avtoričnem mestu, bi verjetno zvezo končala. Ker v nobenem primeru taka veza nima prihodnosti, vsaj ne take, ki bi jo želela. Če bi ostala in bi bila tiho, bi se sekirala, če bi izvedel bi bilo ne vem kaj.. Pač bi enostavno zaključila vezo z razlogom, da to ni to.

Je pa to dobro opozorilo za ostalo in dobra šola za avtorico, da se tega pač ne dela – če nimaš želodca za to. Jaz vem da ga nimam in si zato ne zapletam življenja s takimi bedarijami.

Ker, če bi bila na forumu, ko je on doma, bi on lahko videl, da ga varaš z nami tako pa itak ne ve? 😉 :))))[/quote]

Trenutno je doma. Že kakšent eden dni. Kaj si misli o vas, rajši ne napišem. Definitivno se pa ne čuti ogroženega. :)[/quote]Aha, dobri vojskovodje imajo rek, da nikoli ne podcenjuj nasprotnika…. 😉 😀
No mi ravno nismo njegovi nasprotniki, smo pa veseli, da je toliko sposoben oz se ima za sposobnega, da se ne boji, da bi kdo za njim popravljal….. 😉 :))))

Kaj pa ima on to zaene misli, ki jih niti ni za napisat? :/ 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Trenutno je doma. Že kakšent eden dni. Kaj si misli o vas, rajši ne napišem. Definitivno se pa ne čuti ogroženega. :)[/quote]Aha, dobri vojskovodje imajo rek, da nikoli ne podcenjuj nasprotnika…. 😉 😀
No mi ravno nismo njegovi nasprotniki, smo pa veseli, da je toliko sposoben oz se ima za sposobnega, da se ne boji, da bi kdo za njim popravljal….. 😉 :))))

Kaj pa ima on to zaene misli, ki jih niti ni za napisat? :/ 😀 :D[/quote]

Mislim, da gre tukaj bolj za to, da ima mene za zelo sposobno. Kje imaš pa še kakšno forumašico, ki se prostovoljno samozablokira. 🙂

Aha, dobri vojskovodje imajo rek, da nikoli ne podcenjuj nasprotnika…. 😉 😀

Kaj pa ima on to zaene misli, ki jih niti ni za napisat? :/ 😀 :D[/quote]

Mislim, da gre tukaj bolj za to, da ima mene za zelo sposobno. Kje imaš pa še kakšno forumašico, ki se prostovoljno samozablokira. :)[/quote]Nooooo s takim se pa jaz raje ne bi hvalil…. 😀 😀

In je tema dosegla dno:))

Mislim, da gre tukaj bolj za to, da ima mene za zelo sposobno. Kje imaš pa še kakšno forumašico, ki se prostovoljno samozablokira. :)[/quote]Nooooo s takim se pa jaz raje ne bi hvalil…. 😀 :D[/quote]

Ne, ker ti tega ne bi nikoli naredil.

Trenutno je doma. Že kakšent eden dni. Kaj si misli o vas, rajši ne napišem. Definitivno se pa ne čuti ogroženega. :)[/quote]
vsak cgn se s svojimi baha ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Trenutno je doma. Že kakšent eden dni. Kaj si misli o vas, rajši ne napišem. Definitivno se pa ne čuti ogroženega. :)[/quote]
vsak cgn se s svojimi baha ☺[/quote]

Jaz se od nekdaj vedno samo s svojim baham. Mogoče ni vedno najboljše, je pa moje. In ne maram si ničesar izposojat niti posojat. Niti knjig. Če pa že kaj posodim, pa že poskrbim, da je moj podpis vsepovsod, da se za ziher ve čigavo je.

vsak cgn se s svojimi baha ☺[/quote]

Jaz se od nekdaj vedno samo s svojim baham. Mogoče ni vedno najboljše, je pa moje. In ne maram si ničesar izposojat niti posojat. Niti knjig. Če pa že kaj posodim, pa že poskrbim, da je moj podpis vsepovsod, da se za ziher ve čigavo je.[/quote]
emmm … a pol ma tvoj svojga zmer v tvoji (??!!)

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz se od nekdaj vedno samo s svojim baham. Mogoče ni vedno najboljše, je pa moje. In ne maram si ničesar izposojat niti posojat. Niti knjig. Če pa že kaj posodim, pa že poskrbim, da je moj podpis vsepovsod, da se za ziher ve čigavo je.[/quote]
emmm … a pol ma tvoj svojga zmer v tvoji (??!!)[/quote]

A tvoj, če ni v tvoji ženi, vedno brezglavo bezlja naokoli?

emmm … a pol ma tvoj svojga zmer v tvoji (??!!)[/quote]

A tvoj, če ni v tvoji ženi, vedno brezglavo bezlja naokoli?[/quote]
nope … moj ima glav(ic)o vedno s sabo ☺
se ga pa da rentati — kot “polnilec” inteligence ☺

A tvoj, če ni v tvoji ženi, vedno brezglavo bezlja naokoli?[/quote]
se ga pa da rentati — kot “polnilec” inteligence ☺[/quote]

Verjetno se je ta tvoj oldtimer že tisočkrat pregrel in zakuhal, njegov auspuh pa samo še ekološko oporečen dim spušča.

se ga pa da rentati — kot “polnilec” inteligence ☺[/quote]

Verjetno se je ta tvoj oldtimer že tisočkrat pregrel in zakuhal, njegov auspuh pa samo še ekološko oporečen dim spušča.[/quote]
bolj verjetno je, da bi ti z njim spoznala vse oblike Boga ☺♥

Verjetno se je ta tvoj oldtimer že tisočkrat pregrel in zakuhal, njegov auspuh pa samo še ekološko oporečen dim spušča.[/quote]
bolj verjetno je, da bi ti z njim spoznala vse oblike Boga ☺♥[/quote]

Se bojim, da bi večina žensk mojih let ostala samo pri Bog oče. Pa še besedo Bog bi dodale izključno iz spoštovanja do starejših.

bolj verjetno je, da bi ti z njim spoznala vse oblike Boga ☺♥[/quote]

Se bojim, da bi večina žensk mojih let ostala samo pri Bog oče. Pa še besedo Bog bi dodale izključno iz spoštovanja do starejših.[/quote]
svetopisemska preproščina iz črede večine žensk tvojih let… glede na tvoja tipkanja boš pač ostala nevedna … beri B.M.Z. (o vplivu pesticidov) — pa ti bo jasno, da smo starejši moški za tvoje letnike Bog, Bog in/z batina/o, božanstvo … česar ste pač prikrajšane ☺
in res je – imaš prav … vseh tvojih let mi pač ni za podelati

NMeščan, to pa res. Pesticidi so menda, po mnenju storkovnjakov, ubili vsako upanje, da bomo ženske še dobile kakega dedca. Menda so jih pesticidi poženščili tako, da ni več pravih moških.

btw: nima samo prestolnica Dolenjske ozbako na reg. tablicah NM ☺
na netu je to svetovna kategorija – in zato je tudi wezaj in oznaka za www ☺

Se bojim, da bi večina žensk mojih let ostala samo pri Bog oče. Pa še besedo Bog bi dodale izključno iz spoštovanja do starejših.[/quote]
svetopisemska preproščina iz črede večine žensk tvojih let… glede na tvoja tipkanja boš pač ostala nevedna … beri B.M.Z. (o vplivu pesticidov) — pa ti bo jasno, da smo starejši moški za tvoje letnike Bog, Bog in/z batina/o, božanstvo … česar ste pač prikrajšane ☺
in res je – imaš prav … vseh tvojih let mi pač ni za podelati[/quote]

Jaz poznam tudi kar nekaj žensk tvojih let, ki so drugič poročene in imajo soproge mlajše od 40. Pa niti Ljubljančanke niso. 🙂

in res je – imaš prav … vseh tvojih let mi pač ni za podelati[/quote]

Jaz poznam tudi kar nekaj žensk tvojih let, ki so drugič poročene in imajo soproge mlajše od 40. Pa niti Ljubljančanke niso. :)[/quote]
v istospolna razmerja se pa jaz ne spuščam ☺

Jaz poznam tudi kar nekaj žensk tvojih let, ki so drugič poročene in imajo soproge mlajše od 40. Pa niti Ljubljančanke niso. :)[/quote]
v istospolna razmerja se pa jaz ne spuščam ☺[/quote]

Ja ne vem kako jih je ta tvoja generacija popedenala, da so na koncu, po tvojem mnenju, še lezbijke postale. Ni moglo bit kaj dosti boga od te vaše telovadbe. Ali je bil samo Bog Svet duh prisoten? Je bilo tako hitro mimo, da niti opazile niso, da se je kaj dogajalo. Da ni kakšna še celo zanosila po svetem duhu.

Vsak je povedal svoje mnenje in kar je glede teme vedel povedati. 🙂

v istospolna razmerja se pa jaz ne spuščam ☺[/quote]

Ja ne vem kako jih je ta tvoja generacija popedenala, da so na koncu, po tvojem mnenju, še lezbijke postale. Ni moglo bit kaj dosti boga od te vaše telovadbe. Ali je bil samo Bog Svet duh prisoten? Je bilo tako hitro mimo, da niti opazile niso, da se je kaj dogajalo. Da ni kakšna še celo zanosila po svetem duhu.[/quote]
precej descev je pocrkal (živimo pač manj let kot ženske) ☺
ker so dajali vse od sebe ☺

o zanositvi pa — mamo vprašaj ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close