Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pokvarjena

pokvarjena

Marko, ti mečeš seks in umor v isti koš. Če dva seksata, ni nobene škode. Nje ni nič manj, njega tudi ne. Če nihče ne zve, tudi ni prizadet nihče. Ok, v tem primeru, je bil ljubimec, kar ni ok.
Če nekoga umoriš, pretepeš, pohabiš, je pa to bolečina zanj in za svojce. Če nekomu nekaj ukradeš, mu tudi manjka.
Ne moreš metati seksa, ki je prijetna zadeva, v isti koš z umori.

Je možno imeti s človekom kakovosten odnos, če mu/ji lažeš, zamolčiš bistva, sebe. Je enostavno živeti z nemirno vestjo in emotivnim stresom? Sem bolj za to, da se je potrebno odločati po svoji vesti in za odločitev znati živeti s posledico, najslabše je če sploh ne odločiš oz pometaš pod preprogo, ker je tako manj boleče – toda za koga? To kar bi mene bolelo, ni enako temu kako bi tebe bolelo.[/quote]No to o čemer ti pišeš, je fair odnos, in to je prijateljstvo. V ljubezni pa je drugače…[/quote]

Se ne držim izreka v ljubezni in vojni je dovoljeno vse in če je to res “prijateljstvo” o čem pišem, pa naj bo; težko si predstavljam, da mi partner ne bi bil prijatelj in obratno.

Ne ni res[/quote]
Seveda je lažje, njej je lažje. Za moža je seveda težje. Ampak ona ne bo nosila moževe bolečine. Če bi jo, ga nikoli ne bi prevarala, saj bi imela to bolečino pred očmi že takrat.
Zdaj se samo boji njega izgubit, prej se tega ni bala, ker je sedela na dveh stolih in je imela polno rit vsega.[/quote]Ti si zelo trd človek no, ne vem, kako naj to drugače napišem… v vezi si pač vsak želi imeti partnerja zase, ne pa da ga ta partner obvešča o vseh svojih grehih, o vsaki punci, ki mu je kdaj bila všeč, o vsem karkoli je kdaj počel z njo ali ni pa bi rad, za vsako stvar vsak trenutek, vsako malenkost…tak partner je annoying perpetuum mobile..hvala lepa za tako zvestobo, ki ni nič drugega kot pomanjkanje čustvenosti.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

a to, kaj si mislite o neznancih, sorodnikih partnerja/ice, sosedih …

tudi vsakemu poveste v ksiht ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tole je pa za dati v okvir. :))

Sicer poznamo več različnih situacij, ampak nekomu lahko odvzameš življenje v silobranu. Lahko pa žena umori moža zato, ker jo je psihično uničil in je morda tisti trenutek to videla kot edino možno pot. Kdo je večji grešnik? Težko je reči, so pa posledice pri uboju, umoru hujše.

Jaz nič ne mešam. Ti pa še kdo, si prilagaja primer malo po svoje, tako da “gre skozi”. 🙂
Če nekoga prevaraš in za to nihče ne zve, nikogar ne boli. Isto pa je z umorom. Če nekoga ubiješ in nihče ne zve, tudi nikogar ne bo bolelo. Samo en problem je, da je to z umorom malo težje prikriti, da nihče ne bi odkril. In to ve vsak, ki razmišlja o umoru, saj se zaveda kazni.
Vsak, ki vara, pa prav tako ve in pozna tudi “kazen”, le da ve tudi to, da se zadevo da veliko lažje prikrit, kot umor, ker pri varanju pač ni nekega fizičnega dokaza, razen če partnerja zalotiš v postelji z drugim.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No to ne drži. Tale seks za njenega moža gotovo ni prijetna zadeva. Če pa je, pa naj mu pove. 🙂 Umor pa je prav tako lahko storjen iz užitka. Ne poznaš?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bravo, Marko. Vse pohvale iz pravniške strani. :)) Varanje se prikriva zato, ker ga je lažje prikriti, sploh če je oseba, ki je bila ljubimec ali ljubimka geografsko oddaljen od partnerjev. Če je varajoča žena lagala o svojem statusu, ljubimcu morda ni povedala niti pravega imena.

No to ne drži. Tale seks za njenega moža gotovo ni prijetna zadeva. Če pa je, pa naj mu pove. 🙂 Umor pa je prav tako lahko storjen iz užitka. Ne poznaš?[/quote]

Ne ubijamo zato, ker je to težko prikriti??? Ti si speči psihopat…!

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ne ubijamo zato, ker je to težko prikriti??? Ti si speči psihopat…![/quote]
Sem pričakoval tole od nekoga. 🙂 In to brez argumenta. Bravo jaz. Mogoče pa si ti Katenjka, ti zagovarjaš tole prikrivanje, ne jaz. 😉

Kje je ON’ ?? Pomoč javi se..))) Pa smo resnično naredili peskovnik haha

Ne ubijamo zato, ker je to težko prikriti??? Ti si speči psihopat…![/quote]
Zato ker drugi ubijajo iz užitka, tretji pa skrivaj varajo, sem jaz psihopat? To je pa res dober sklep. :))

Ko je B. Clinton dajal pobijati po balkanu je bil frajar ☺

ko pa se je izvedelo, da mu ga Monika vleče v oralni sobi je bil pa pokvarjenec ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

(citiranje)!

Zato ker drugi ubijajo iz užitka, tretji pa skrivaj varajo, sem jaz psihopat? To je pa res “dober” sklep. :))

In pol se čudimo da se politiki ne morejo zmeniti:)))

Jaz se ne čudim, že dolgo ne več. :))

Bistvo politike v Sloveniji je v tem, da se nikoli ne zmenijo. Saj vidiš, da samo kolobarjenje izvajajo. Zadnjič smo takole za hec malo brali imena politikov, ki so bili na našem ozemlju v letu 1993. Misliš, da je kakšna bistvena razlika v imenih? NE!

včeraj se je skotilo “dete tega stoletja” … pa je bila povsod “pozitivna panika” …
v času “neto rojevanja” (cca 10 ur) je od lakote, posledic vojne, nepospravljene mne, zastrupljene vode … umrlo nekaj 100 otrok — i nikome ništa!!

Tu zdaj vidiš, koliko je vredno spoštovanje in prepad med teorijo in prakso. Zato pa ni čudno, da toliko zakonov propade, ker do sebe in ne do drugih nismo iskreni.
Na podlagi varanja in laži, bi ljudje radi gradili ljubeč odnos….:)

Bistvo politike v Sloveniji je v tem, da se nikoli ne zmenijo. Saj vidiš, da samo kolobarjenje izvajajo. Zadnjič smo takole za hec malo brali imena politikov, ki so bili na našem ozemlju v letu 1993. Misliš, da je kakšna bistvena razlika v imenih? NE![/quote]

Mah res je Antilopka.20 let ista gamad.

Zdaj sem čisto slučajno odprla eno podobno temo kot je tale na MON. Isti nasveti v stilu – vsi smo krvavi pod kožo, pozabi in nadaljuj razmerje z možem/ženo ter nič ne povej. Šlo pa je za zaročenko, ki se je šest mesecev pred načrtovano poroko po eni žurki dala dol s sodelavcem. Suma sumarum – takoj, ko stopiš v vezo, bodi pripravljen na najslabše. :)) Oziroma, če gre tvoj partner na službeno žurko, se sprijazni s tem, da je 99 % možnosti, da te je prevaral. :)) Že vnaprej se pripravi na to, da mu je treba odpustiti. :))

Pa to ne moreš verjeti. Marko, umor je opazna zadeva. Nek človek manjka, nekomu smo vzeli življenje. Očitno bo nekdo nekoga pogrešal, očitno smo nekomu nekaj vzeli.
Pri seksu ni nujno, da kdo zve. Uživata oba. Pri umoru pa bi težko rekli, da uživata oba.
Sploh ne morem verjeti, da kdo meče seks, kjer uživata oba, z umorom, kjer nekoga nekdo trpinči in še vse njegove bližnje, ker nekoga ne bo več med njimi.
Bolano do kraja.

Tako je.

“Prepovedan seks” je lahko povod za umor 😛

Calypso, zdaj sem pa že v skrbeh, da se bom začela preveč strinjati s tabo. 😀

To bi lahko pokvarilo najino forumsko “prijateljstvo”. :))

Misonkka – ko se mož vrne z žurke, ga samo vprašaš, katera sodelavka je bila. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close