Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pokvarjena

pokvarjena

Da niso lezbijke nastale zato, ker so obupale nad moškimi pa so si našle žensko in kupile vibrator 🙂

Ja ne vem kako jih je ta tvoja generacija popedenala, da so na koncu, po tvojem mnenju, še lezbijke postale. Ni moglo bit kaj dosti boga od te vaše telovadbe. Ali je bil samo Bog Svet duh prisoten? Je bilo tako hitro mimo, da niti opazile niso, da se je kaj dogajalo. Da ni kakšna še celo zanosila po svetem duhu.[/quote]
precej descev je pocrkal (živimo pač manj let kot ženske) ☺
ker so dajali vse od sebe ☺

o zanositvi pa — mamo vprašaj ☺[/quote]

Sem jo že. Je rekla, da je bilo morje takrat zelo razburkano. 🙂 Samo moj oče ni tvoja generacija.V tvoji generaciji ona ni našla ničesar uporabnega.

kolikor vem o lezbijkah se bojijo tičev .. po difoltu— in takšne si ne kupijo dilda ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Se popolnoma strinjam. Tudi jaz sem avtorico dojela kot žensko, ki se boji ostati sama in ne želi prevzeti odgovornosti za svoja dejanja. Nihče ni popoln, vsi delamo napake, ampak prevzeti odgovornost za lastna dejanja na svoja ramena, je tisto kar marsikomu dela težave.

Prav tako se strinjam s tistimi, ki varanja ne odobravate in sem prav tako presenečena nad tem, da se to kar je avtorica počela dojema kot nekaj kar se je pač zgodilo in možu ne rabi govorit. Še kako si ta mož zasluži vedeti, da ga je varala. Za božjo voljo, dogodek ni bil enkraten, ampak je trajalo 6 mesecev, pravi celo, da je v istem dnevu spala z obema. Nikoli nisem razumela, kako lahko to nekdo počne… da nekomu, za katerega praviš, da ga imaš rad, da ga ljubiš, lažeš in mu prikrivaš tako pomembne informacije dan za dnem. Tukaj nekaj absolutno ne štima.

Glede na to, da si napisala, da imaš sedaj slabo vest in da te tlačijo more, dvomim, da boš zmogla to držati v sebi. Mislim, da mu boš slej ko prej morala povedat in tvegat, da se on sam zase odloči ali bo ostal ali bo odšel. To je pač tveganje, ki ga boš morala sprejeti. Ne razumem pa dejstva, da se sedaj zaradi tega tako slabo počutiš, a sta hkrati srečna kot nikoli prej. Ali on ne čuti, da nekaj ni vredu? Se nič ne pogovarjata? Se tudi takrat nista, ko praviš, da si bila hladna in da je vedel, da se nekaj dogaja? Morda si tudi on zakriva oči?

Zase vem, da bi zelo težko živela s prevaro… v obeh primerih; če bi to naredila jaz ali če bi meni nekdo to naredil. Če bi varala jaz, bi partnerju to povedala, da bi se lahko sam odločil ali bi ostal ali ne; če bi me varal on, bi prav tako želela vedeti in bi verjetno odšla.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Se popolnoma strinjam. Tudi jaz sem avtorico dojela kot žensko, ki se boji ostati sama in ne želi prevzeti odgovornosti za svoja dejanja. Nihče ni popoln, vsi delamo napake, ampak prevzeti odgovornost za lastna dejanja na svoja ramena, je tisto kar marsikomu dela težave.

Prav tako se strinjam s tistimi, ki varanja ne odobravate in sem prav tako presenečena nad tem, da se to kar je avtorica počela dojema kot nekaj kar se je pač zgodilo in možu ne rabi govorit. Še kako si ta mož zasluži vedeti, da ga je varala. Za božjo voljo, dogodek ni bil enkraten, ampak je trajalo 6 mesecev, pravi celo, da je v istem dnevu spala z obema. Nikoli nisem razumela, kako lahko to nekdo počne… da nekomu, za katerega praviš, da ga imaš rad, da ga ljubiš, lažeš in mu prikrivaš tako pomembne informacije dan za dnem. Tukaj nekaj absolutno ne štima.

Glede na to, da si napisala, da imaš sedaj slabo vest in da te tlačijo more, dvomim, da boš zmogla to držati v sebi. Mislim, da mu boš slej ko prej morala povedat in tvegat, da se on sam zase odloči ali bo ostal ali bo odšel. To je pač tveganje, ki ga boš morala sprejeti. Ne razumem pa dejstva, da se sedaj zaradi tega tako slabo počutiš, a sta hkrati srečna kot nikoli prej. Ali on ne čuti, da nekaj ni vredu? Se nič ne pogovarjata? Se tudi takrat nista, ko praviš, da si bila hladna in da je vedel, da se nekaj dogaja? Morda si tudi on zakriva oči?

Zase vem, da bi zelo težko živela s prevaro… v obeh primerih; če bi to naredila jaz ali če bi meni nekdo to naredil. Če bi varala jaz, bi partnerju to povedala, da bi se lahko sam odločil ali bi ostal ali ne; če bi me varal on, bi prav tako želela vedeti in bi verjetno odšla.[/quote]

skratka: bacanje kamena s ramena i brigo moja pređi na drugoga ☺

če se je sama gonila naj pač to sama v sebi nosi

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Si pa dobro seznanjen s tem kaj imajo in kaj nimajo rade lezbijke, Nm3w :). Jaz sem sklepala, da si pomagajo z vibratorji. Celo menda neki pasovi obstajajo, da si to zadevo ena natakne gor :)-

napačne xxx filme gledaš.
te iste v drugem linku nažigajo s tipi

Življenje, ljubezen, vse ljubezni so dogodki, ki jim moraš omogočiti pretok.

Niti približno nisi pokvarjena.

Če sem pravilno razumela, sta z možem eno leto živela ločeno, ker je bil mož službeno odsoten. In vi resnično mislite, da je bil mož eno leto!!!! angelček ali je pa masturbiral? Dajte no, s katerega planeta pa prihajate?

Tudi jaz varanja ne odobravam, ampak da mu poveš vse zdaj, zato, da sebe razbremeniš … Nima smisla. Sprijazni se z napako in živi s svojim bremenom naprej. Mogoče se ti lahko zgodi, da doživiš kontra priznanje. In kaj boš potem?

A, da ni upal zdržati eno leto? Zakaj pa ne. Na terenu se ponavadi dela cel dan in po moje zvečer ni bilo volje nekam lutat pa se zabavat do jutra. A si mogoče pomislila na samske, ki zdržijo v abstinenci lahko tudi 30 let ali celo več ….

Očitno je nekaterim zvestoba znanstvena fantastika. :)) Najbolje, da to besedo kar izbrišemo iz slovarja. 🙂

Za marsikoga bi bilo bolje…Vsaj slabe vesti ne bi bilo več. 🙂

komentarji s takšno logiko me nasmejejo

tale mojcakor — kot da daje samim takim … poročenim, oddaljenim od svojih babnic ☺

Nm-3w… kako se te upa ta Bikini provocirat…. hehe!?
Kakor koli, avtorica je bila narajcana od vseh ponudb, ki jih je imela, ker pač ni imela tipa ob seb si je omislila ljubimca in res je drolja ne zarad tega, ker je moža prevarala, ampak, ker ljubimcu ni povedala resnice. Pitaj boga kako on zdej trpi zarad nje, če zgodba ni izmišljena.
Bukvico je zasekiralo zarad njega, pa ste jo tako razjezili , da se je poslovila od te teme. V današnjem svetu vi neki lapate o globoki duhovnosti s tem načinom življenja in tej tehnologiji, ko so še čustva robotizirana…. pa ja… Je pa res, da je med klošarji ogromno duhovno bogatih ljudi, samo žal nimajo laptopov na dosegu rok.

ne vidim provokacije ☺

ne vidim provokacije ☺[/quote]

Hja, to zato, ker si kot predstavnik moškega spola dobra duša, tista Bikini pa ena klasična žlehnoba od bejbe, ki se ima za de best, kot pravjo mulci iz njene generacije. Hec je tisto o dobri duši, medtem pa bo to o tej bejbi kar res. Ne se sekrat saj smo mi iz romana Alan Ford za sabo, hehe.

ne vidim provokacije ☺[/quote]

Hja, to zato, ker si kot predstavnik moškega spola dobra duša, tista Bikini pa ena klasična žlehnoba od bejbe, ki se ima za de best, kot pravjo mulci iz njene generacije. Hec je tisto o dobri duši, medtem pa bo to o tej bejbi kar res. Ne se sekrat saj smo mi iz romana Alan Ford za sabo, hehe.[/quote]

In katera generacija sem, pametna glava?
Naj ti pomagam, tudi jaz sem gledala risanko Popaj.

Sicer je pa čisot vseeno za kaj se imam ali za kaj me imajo drugi. Sem poročena, ne varam in ne dobivam se z nikomer s foruma. Preusmeri pozornost na tiste samske.

Hja, to zato, ker si kot predstavnik moškega spola dobra duša, tista Bikini pa ena klasična žlehnoba od bejbe, ki se ima za de best, kot pravjo mulci iz njene generacije. Hec je tisto o dobri duši, medtem pa bo to o tej bejbi kar res. Ne se sekrat saj smo mi iz romana Alan Ford za sabo, hehe.[/quote]

Sicer je pa čisot vseeno za kaj se imam ali za kaj me imajo drugi. Sem poročena, ne varam in ne dobivam se z nikomer s foruma. Preusmeri pozornost na tiste samske.[/quote]
a laskov tudi ne navijaš okoli prstkov, ko si v družbi moških ☺

Sicer je pa čisot vseeno za kaj se imam ali za kaj me imajo drugi. Sem poročena, ne varam in ne dobivam se z nikomer s foruma. Preusmeri pozornost na tiste samske.[/quote]
a laskov tudi ne navijaš okoli prstkov, ko si v družbi moških ☺[/quote]

?? Ne. To mi je malo čudno in skrajno neresno početje pri odraslih ženskah.

a laskov tudi ne navijaš okoli prstkov, ko si v družbi moških ☺[/quote]

?? Ne. To mi je malo čudno in skrajno neresno početje pri odraslih ženskah.[/quote]

je pa odlično neverbalno komunikacijsko sporočilo o voljnosti ženske ☺

Verjamem.
Ampak mene moški, ki me poznajo v živo 100% nimajo za voljno žensko.

?? Ne. To mi je malo čudno in skrajno neresno početje pri odraslih ženskah.[/quote]

je pa odlično neverbalno komunikacijsko sporočilo o voljnosti ženske ☺[/quote]

Verjamem.
Ampak mene moški, ki me poznajo v živo 100% nimajo za voljno žensko.

Verjamem.
Ampak mene moški, ki me poznajo v živo 100% nimajo za voljno žensko.[/quote]
res si ne morem kaj, da nebi bil zloben: bogi tvoj mož … a ima on vsaj ljubimca ☺

Verjamem.
Ampak mene moški, ki me poznajo v živo 100% nimajo za voljno žensko.[/quote]
res si ne morem kaj, da nebi bil zloben: bogi tvoj mož … a ima on vsaj ljubimca ☺[/quote]

On ne šteje.On je moja druga polovica. Del mene. Pa itak skozi pravi, da ima celo pisni dokument, da me je “ownal”.

Saj prav, da gre u qurac ta tema, avtorica zdaj itak dobro večerju možu dela zarad slabe vesti. To so dobre strani varanja, pa, če priznate to ali ne. V primeru, če ga nebi prevarala si bi mož moral kar sam narediti kaj za pojsti, ker bi ona imela ‘čisto vest’. Je pa opisala situacijo, ko v kakšnem filmu v kateri bi imel glavno vlogo Jack Nickolson, ko ,da se je en hudič zavlekel v njo…. kao…. hehe.
Bikini, danes sm se vrnil iz morja in res sem usmerjal poglede v bejbe v bikiniju, zdej al so bile samske al nesamske me pa itak boli……

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close