Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pokvarjena

pokvarjena

Imam en problem. Z možem sva poročena nekaj let. Ker je bil on eno leto službeno odsoten sem se iz obupanosti in stresa dobivala z nekom drugim. Imela sva spolne odnose pol leta in v njega sem se zaljubila. Obnašala sem se kot bi bila pod urokom. Moram povedati da tudi ljubmec ni vedel da imam moža. Doma sva iz zelo odaljenih krajev in ne pozna nikogar, ki pozna mene.Do partnerja sem bila hladna in nerazumevajoča. Njemu se ni niti sanjalo zakaj. Potem mi je kar naenkrat kliknilo da je moj mož pravi zame, ne ljubimec, kot bi padla ven iz uroka. Nisem se več javljala ljubimcu on pa je nadležno vztrajal. Ponovno sem se zaljubila v moža in ljubimca nagnala. Z možem sva ponovno zaživela, ponovno se zaljubila in najiina veza je močnejša in boljša kot kadarkoli. On za prevaro ne ve. Vendar imam čedalje bolj slabo vest ki jo na začetku nisem imela. Imam nočne more vsako noč, kako mi ljubimec vdre v stanovanje in naju z možem skuša razdreti in ga nikakor ne morem nagnati ven. V sanjah je on vedno zelo zloben, čeprav sicer ni. Zbudim se prešvicana in potem pogledam moža kako nedolžno spi in se začnem jjokati zakaj sem mu to naredila. Da si res ni zaslužil. Vem da sem pokvarjena osebnost. Skušam se popraviti. Ampak te sanje me dušijo. Bolj ko se oddaljujem od tega dogodka v preteklosti, ćedalje huje mi je. Moj mož si zasluži boljše. Ampak vem da če bi mu povedala, da bi ga to ubilo. Uničila bi ga. Ne smem mu povedati. Je še kakšna v podobni situaciji?

o šit … pa kje pobirate te zgodbice ☺

Še B B Kastelic nima tolike domišljije

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Če se igraš z ognjem se opečeš. Ti pa ne samo, da si se igrala, igrala si se s čustvi. Praviš, da si mož tega ne zasluži, kar si storila in ne sme izvedeti. Kako pa ljubimec? Tudi on ni vedel, da si poročena. Kako veš, kako je z njegovimi čustvi, če si ga kar nogirala? Sedaj te pa v sanjah preganja slaba vest, kar si si tudi zaslužila. Da ne bo pomote, ne sodim ti, vendar glej, kako se ti vse vrača. Najboljše je, da se soočiš tako z ljubimcem in mu vse poveš, razložoš, narišeš, če bo treba, kot tudi, da poveš možu. Po moje si bolj zasluži, da mu sama takoj poveš, kot pa da izve čez čas in še to po možnosti v najslabšim trenutku.

z ljubimcem nimam kontakta že 1 leto in bi bilo čudno če bi ga po takem času poklicala da mu povem da sem poročena. Če bi mu mogla kdaj povedati bi bilo to na začetku. Z njim sem opravila, zame kot da ne bi obstajal sploh! In ja se je tudi on zaljubil vame tako da sem mu strla srce, čeprav je bil na začetku dogovor da sva samo sex prijatelja.

Slaba vest pa me zdaj po 1 letu ubija. Vsako noč more.

Daj si duška, samo enkrat se živi. Kaj češ imet slabo vest. Uživaj z ljubimcem.

Moja bivša ni imela takih dilem kot ti, jaz sem se pa nekega dne zbudil.

Nisi bila uročena, temveč nespametna. Če te takrat vest ni pekla, mi ni jasno, zakaj te sedaj. Tebe v resnici skrbi to, da te bo ljubimec nekoč izsledil (ker si ga nogirala) in tvojemu možu vse povedal. Ampak ne skrbi – če bi mu bilo kaj do tebe, bi te ta ljubimec že zdavnaj poiskal. Tudi ti si bila zanj le avantura, morda je tudi on vezan.

Življenje ni potica.

Imej se rada.Z slabo vestjo ne boš ničesar na bolje spremenila.Samo na slabše,to pa ja.Njega boš prizadela in ti boš še naprej ostala prizadeta…Morda celo sama v naprej..

Vzemi to kot lepo avanturo,za vnaprej kot veliko življensko šolo,tega ne počni več,saj takšnih čustvenih manevrov nisi zmožna voziti..

Svet je umazan.Moralne vrednote,ki ti ne dajo dihati in spati,so že zdavnaj izginile v družbi..Za torej,uživala si.Živi naprej brez slabe vesti.

Misonkka, ne strinjam se – on ima pravico izvedeti in naj se sam odloči, kako bo ravnal. Saj zato se nisi razumela s svojim bivšim – levom, ker mi pač podobnih poniževanj ne prenesemo in jih tudi ne odpustimo. 🙂 Kaj pa, če bi slučajno zanosila z drugim? Bi molčala in podtaknila otroka možu, ker ni fajn, da izve resnico? Majhna laž vedno ustvari večjo laž. In resnica prej ali slej pride na dan, takrat lahko še bolj boli.

Moj lev ni bil zdaj prisoten:)) dolgo dolgo nazaj.On bi bil z menoj,vendar jaz sem “ušla” ::)))

Za avtorico pa se naj sama odloči.

Točno to: igra s čustvi ni za vsakogar. Naj bo to izkušnja za naprej, na noben način pa ne odobravam z lažno iskrenostjo prelaganja bremena na moža. Torej tišina o tem.

Drage dame – nauk te teme je – če ga biksate, zadržite to zase, ker bognedaj, da bi bil mož obremenjen s tem, da bi razmišljal o tem, da bi vas zapustil. :)) Zakaj bi si mož našel boljšo žensko, če lahko ostane s tako, ki ga je varala, a ne? No, naj še kaj moški povedo, saj mogoče jih to niti ne moti in jaz preveč pametujem. :))))

To so takšne delikatne zadeve, da se glede njih najbolje izključno ravnati po svoji vesti, ne pa tako kakor ti predlagajo neki nevedni internetni neznanci.

[sub]Dopuščam možnost, da je zgodbica izmišljena ;)[/sub]

Tvoja moralna drža je hvalevredna, ampak v tem primeru to ne bi bilo na mestu.Zakaj ne? Avtorica je z ljubimcem že zaključila pred enim letom in mož bi v tem času že zvedel za to dejanje. Pa to niti ni najbolj pomembno, pač pa to, da je avtorica s svojimi čustvi razčistila, ljubimec ji ne pomeni nič, zdaj se (upravičeno) bori le s svojo slabo vestjo….Mož pa bi bil ob njenem priznanju prizadet, morda ji ne bi verjel, da je z ljubimcem končala, zaupanje bi se podrlo. Moje mnenje je, da bo ona lažje opravila s slabo vestjo, kot on z njenim priznanjem. Kar ne veš, ne boli.

Jaz se čudim Antilopka da si ti še vedno samska,al kako že::)))

Gupi odličen post.Kot sem rekla.Življenje ni potica in” .. naj vrže kamen tisti..”

Kaj si s tem mislila? Bilo bi več samskih, če bi moški in ženske vedeli kaj njihovi partnerji počnejo. 🙂

Sicer pa, nisem samska, to sem že nekajkrat napisala, pa se vas očitno ne prime. Ampak to je vaš problem, ne moj.

Tokrat se strinjam s Calypso, naj se avtorica sama odloči (če je zgodba resnična).

Ja saj si res,ma ne obremnjujem se s statusom uporabnic,mi gre hitro prebrano v pozabo….kakorkoli že,jaz se strinjam z Gupi in naj se zmenijo po mili volji.

Avtorica!

Ko sem tole prebral sem prišel do ugotovitve, da ga še zmeraj varaš zato ker mu lažeš in prikrivaš nekaj kar ni kar tako.
Ja napako si naredila ampak to ni neka stavr, ki se samo tiče tebe in jo lahko skrivaš to se tudi njega tiče kot tvojega moža in si mu to dolžna povedat ker to ni fer do njega tudi če zdaj trpiš to ni dovolj zato ker on za ta “incident” ne ve kar pa bi moral tako, da trenutno res trpiš ampak ga še vedno varaš…v smislu, da mu lažeš.
Večina žensk misli zdaj pa jaz pa moja vest trpi in to si zaslužim (ja to si definitivno zaslužite ampak to ni dovolj…treba je to povedat prevaranemu, da se potem vidu kako bo od tam naprej).
Dvomim, da bo kašen moški tukaj rekel aia trpiš potem mu pa ni treba povedat tako bedarijo si samo ženske izmislite oz da nebom žensko populacijo napadal bom rekel varalice.

Kot tip ki je bil prevaran pa je zdaj že dolgo samski, bi rekel, da je zelo malo šans, da se tole trajno pomete pod progo, nekoč se bo že razkrilo, kdaj- je pa tudi vprašanje koliko te peče vest,… Kaj pa lahko pričakuješ od tvojega pa verjetno sama najbolj veš- ga najbolje poznaš.Jaz lahko samo zase govorim.

Mislim, da nimaš prav. Vsi smo samo ljudje. Še zdaleč ne odobravam varanja, vendar mislim, da bi mu morala povedati le v primeru, če bi se odločila za ljubimca. Na dveh stolih pač ne moreš sedeti.
Mimogrede, koliko moških prizna svoji ženi vsak skok čez plot????

@gupi

Ja maš prov gupi vsi smo ljudje to se s teboj strinjam ampak glej on si to vseno zasluži, da izve ker s tem molčanjem oz z lažmi mu ona odvzema pravico do svoje proste odločitve…čisto tako en primer: če bi šel kupovat rabljen avto pa bi ti prodajalec zamolčal, da je nekaj narobe z montizerji bi ga kupil? Bi bilo to ok od prodajalca, da bi ti prodal avto, ki ni v stanju za vožnjo in po možnosti ogroža voznikovo varnost? Seveda da ne!
Njen mož si zasluži, da to izve ker to so samo ene hinavske fore ko takole prekriva od njega…ja nardila je napako ampak naj bo vsaj zdaj poštena in pove po pravici.
Torej če mal analiziramo: ne da ga je samo prevarala ampak mu zdaj še prikriva resnico torej laže.To sta že dve velike napake in to ni fer do njenega moža.
Kar se pa tiče tvojega zadnjega vprašanja nevem nimam pojma tudi če jih je takih veliko to še ne pomeni, da se mora po njih zgledovati ker to, da nekoga prevaraš in se kesaš pa jim to ne poveš je isto kot, da bi še naprej varal ne mi s takimi vsi smo odrasli in točno vemo kaj je prav in kaj ne tako, da avtorica priznaj lažje ti bo in vsaj to bo pravilna poteza s tvoje strani.

Recimo, da mu ona to pove. Iz njenega pisma sem razbrala, da on nje ne vara, ker pravi, da si tega ne zasluži. Torej se mu bo podrl svet zaradi ene avanture, ki se je že končala pred enim letom in zaradi katere ona trpi. Zdaj bosta trpela oba – v bistvu za nič in se mrcvarila do onemoglosti. A je v tem smisel? Mislim, da ne. Boljše bo, če se ona iz vsega skupaj nekaj nauči – predvsem ceniti to, kar ima.

@gupi

Pišeš kot, da je bla ta avantura ena majhna napakica daj ne ga srat no.
Ali se mu bo podrl svet zaradi ene avanture ali ne se mora on sam odločit je pa prav, da ve s kom je skupaj to je njegova pravica.
Raje je vprašaj avtorico ali je smisel v tem da mu laže. Kaj pa če bi z njo prekinil če bi mu povedala in jo mogoče zasovražil če se imata res tako rada bi že nekako šla skozi to.
Večina, ki vara pa to ne pove to dela iz enega same razloga: zato ker vedo, da njihovi prevarani partnerji prezirajo varalice in da tega ne tolerirajo in bi jih po vsej verjtnosti pustili.
Ker jih je strah biti brez partnerja to raje zamolčijo in tisti prevaran partner ko ovca naiven misli, da ima super ženo resnica je pa daleč od tega. Še enkrat to ni fer do njenega moža on si tega ne zasluži in je prav, da izve.
Smiselno je da on to izve za avtorico pa vrejtno ni ker itaq ve, da bo ona potem totalno v dreku…ja sej obdva bosta čustveno totalno na dnu je pa boljše kot pa, da živiš v laži.

Strinjam se s predhodnikom. Tudi, če se mu bo podrl svet, ima pravico do resnice. Zakaj si ne bi poiskal ženske, ki ga zasluži? Ali pa ostal z avtorico, če ji bo odpustil?

Pa tudi sprašujem se, zakaj greste nekateri v vezo, če ne nameravate biti zvesti? Avtorica ni navedla nobenega utemeljenega razloga za varanje. A se za vezo odločate zaradi delitve stroškov, mnenja okolice, da ste čudaški, če bi bili samski, zaradi širitve genov (otroci)? Vsaka normalna veza bi morala temeljiti na zaupanju. In to pomeni, da partner verjame, da mu nisi zamolčala pomembnega dejstva.

Saj vem, da sem za časom….sem prevelika idealistka. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close