Pokvarjena sestra
Kakšna “sestra” je to, da te za vsako stvar nekaj obtožuje. Sploh se ne prepriča kdo je krivec ampak takoj obtoži tebe?
Ne bi rekla, da bi to pocela ena najstnica ampak to pocne tridesetletnica! Kako je lahko tako pokvarjena. Pa sploh ne zelim imeti stika z njo pa skozi nekaj dreza vame.
Srečni tisti, ki imate normalne odnose med sabo. Pri nas tega ni in jih nikoli ne bo. Bolj se jim odmikaš bolj drezajo vate.
RKC_Miha, 13.01.2022 ob 21:43
Čutim pomankanje katoliške vzgoje v vaši družini. Pričanje po krivem je huda kršitev božjih zapovedi, da pa z tako lahkoto obtožuje družino pa je, če lahko uporabim vaš izraz, res “pokvarjeno”.
Priporočam da se usedete skupaj in preberete pregovore 14:5 in 14:25, ter se pogovorite o prebranem.
ja zaj bomo pa pokvarjene vernike poslušali ki bi po njihovi logiki bli najbolj zlobni ljudje na svetu če nebi obstajala 2000 let stara knjiga o znanstveni fantastiki
Z neko tako pravo katolisko vzgojo ni nic narobe, dokler jo neki narcisiodni ljudje ne zacnejo uporabljat zgolj in samo v svojo korist. Ce ni vera pa je polozaj v sluzbi, kjer brez problema izrabljajo svojo moc in delajo skodo v kolektivu.
Svetohilkost, hinavscina in napuh so ubistvu najhujsi naglavni grehi, RKC pri tem ni nobena izjema, sploh ko se v prvih vrstah vedno prerivajo najhujsi bivsi komunisti, cankarjanska tercijalke in bivsi zapitki, ki so sicer odnehali z pijaco, sedaj pa svojo jezo namesto vase usmerjajo v druge ljudi.
V vseh klubih imas svetohlince, ki cel cas polirajo svoj videz verne zene, idealnega moza, perfektne sestre, hcerke ipd.
Sam sem veren, pa niti ne hodim veliko k masi, stvar je osebna in si se zdalec ne delam utvar, da sem zgolj in samo jaz dober clovek.
Iz tega kar je dekle zgoraj povedali je jasno da je njena sestra narcis.
Kako postopati z narcisom:Ne pustis, da te spelje na svoj teren in unici. Narcisu oz. isebam, za kater se bojis, da bi narcisu povedale tvoje osebne stvari, se ne zaupa osebnih stvari, kadar bo o tebi zvedel kaj slabega bo naslednji to zlorabil za dosego svojega cilja.
Z njim se pogovarjas vremenu in cel cas preusmerjas pozornost od osebnih tem k splosnim.
Ne poskusajte jih spremeni ti, ce so kdaj ne srecni, so zato vedno krivi vsi ostali. “Normalni” ljudje se zavedamo, da nismo brez napak, vazno je da ko se le ta zgodi se iz nje nekaj naucis, popravis in gres naprej.
Edina stvar, ki narcisa boli v dno duse, ceprav tega naglas nikoli ne bo priznal, za zrtev pa je zdravilna je, da z njim omejis stike ali jih prekines.
Ne se bati, tudi po 1 mesec vas ne bodo poklicali, ce sploh. Ko vas bodo poklic Ali, vas bodo na videz z nedolznim pogovorom spet zelel spraviti v svoj objem. Mogoce zanjo kot sestra sploh ne bos vec obstajala. Cez 1 mesec, pa te bodo navidez prijazno poklicali kaj pocnes. Takrat se bos sprasevala, le kaj mi je bilo, da sem sploh prekinila stike. Tezko je to sprejeti, ampak zanjo si zgolj se ena lutka s katero lahko manipulira.
Zal tudi najblizji sorodnike ti lahko zelijo slabo, tvoja odlocitev in skrb pa je ali pustis, da te unicujejo za kar si deloma kriva sama, definitivno pa je vsa moc v tvojih rokah, ali se vdas in spilas po njihovo.
Ne sekiraj se ce te bodo v druzbi zaradi zapustitve ocrnili. To ze tako ali tako hinavsko in zahrbtno pocnejo cel cas.
Sam sem zivel med 3 narcisi, tovrstne igrice so mi tako poznane, da je joj.
Ena stvar, ki jo radi uporabljajo je jaz jaz ja, in ki te grajajo ali lazejo o tebi vedno govorijo v 1 osebi mnozine, mi mislim mi vemo, mi trpimo zato, da se ustvari obcutek , da si za svojim staliscem, resnico ali karkoli ze branis cisto sam. Pa v resnici nisi. Vse je zgolj manipulacija.
Forum je zaprt za komentiranje.