Pokvarjen diesel
Na pop-novicah sem gledala prispevek o povarjenem dieslu na Petrolovih črpalkah. Baje gre verjetno za nafto z dodatkom oljne repice.
Me zanima, kdo krije škodo, ki je ogromna – objavljeno je bilo cca 800.000 sit. Omenjeni so bili “zavarovalničarji”. A je komu kaj znano oziroma (bognedaj) ima kdo izkušnje s tako okvaro?
Nekako tako, ja. Ce s e pra spomnis je treba met nekaksno potrdilo od servisa da je avto crknil zarad tega (ali pa celo predracun za popravilo), pa racu s pumpe (zato jih le spravljajte), gres na Petrol, pa povrnejo. Kdo tocno pa nakaze denar, Petrol ali zavarovalnica, pa ne vem. Jih je treba najprej poklicat pa vprasat, kaksen tocno je postopek.
Stvar ni tako preprosta Taja zna biti silno zapleteno tudi če imaš račune saj veš kako je s takimi stvarmi da se vedno ven izmikajo da jim ne bi bilo potrebno plačati škodo jaz mislim da se bo to v bodoče še dogajalo saj se vidi že pri vodstvih na vrhovih kaj počnejo se pravi tudi petrol ni nobrena izjema oni kupijo poceni slabše gorivo in ga nato prodajo kot visoko kvalitetno tako da to je neke vrste loterija
še tole zasledil sem članek da obstaja toyota z dizel motorjem ne vem glih ker model ampak piše v članku da se ga ne more kupiti pri nas ker mamo preslabo gorivo in ga prodajajo samo na zahodu
mislim da nam že to dosti pove
lp dr.lucifer