Pokončni akumulatorskih sesalnik
Imam Dyson DC 19 Allergic sesalec – že 15 let dela ko šus. takrat je bil okrog 300 eur in že zdvnaj zamortiziran.
Ampak se spogledujem s tem baterijskim istega proizvajalca, Dyson V6:
https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/5069746_-v6-fluffy-2016-dyson.html
No, za 300 evrov bi moral res pošteno sesati, kar je pa cenejših, so pa uporabni namesto metle, za kaj več pa ne. Imajo prijatelji, je res praktično (no, mora pa biti poln a ne), da na hitro “pometeš”, vseeno pa rabiš potem tudi klasičen sesalec.
Jaz imam pa Vorwerk, je stalno vključen v štrom imam dolg kabel in letim z njim vsak dan po celem stanovanju.
hvala Dyson, 500 eur mi je malo preveč, ampak hvala za link na tole speltno stran, imajo ugodne cene, sedaj se spogledujem s tem https://www.elektroshopwagner.de/product_info.php?info=p175727&utm_campaign=idealo_175727&utm_source=idealo&utm_medium=CPC&utm_content=textanzeige&campaign=idealo
bom popoldne še bolj pregledala, ko bom imela več časa
imam 3 štuke, 3-4x moram izstaknit kabel in imam tega dovolj, je pa ta sesalec lahek, 3 kg, kar bo po moje super, ker imam tudi stopnice, ki jih sesam. Pa vedno bolj me daje križ in sklanjanje mi ne paše prav nič.
Če ima še kdo kakšno izkušnjo, bom hvaležna.
hvala
Brez skrbi, da odlično sesa…. aš Dyson na žnoro in cev že 15 let odlično, pa Allergy model je – imamo enega astmatika doma in filtri sp res fenomenalni, pa tri obnove in prenove je tudi dal skozi ( več, koliko je to enen svinjarije po prenovah za posesat in popucat)…
in ker si želim akumulatorskega, lahkega in brez cevi in štrika za lažji manever tudi po višini ( imam stopnišče tudi, na katerem ne morem ravno na stol plezat), bo tale naslednji. Kmalu.
Gledam pa pri izdelku tudi na to, kako dobro ga ocenijo glede na izkušnje predvsem tuji, ne slovenski kupci.
Evo, še zadnji odgovor.
Po letu dni preverjanja cen , imamo sedaj nekaj časa pokončni akumulatorski sesalcev Dyson V8 Absolute NEW ( modelno leto 2017, z izboljšano baterijo in 3 krtačami -za trda tla, preproge in majhna turbinska krtača za sedežne, jogije, avto sedeže, ipd). Baterija dela cca 40 minut na normalni jakosti, pri nas zadostuje, za 170 m2 hišo duplex v nulo ( večinoma parket), pa pajčevine, če so, špranje med omarami, radiatorji, ipd….Imamo tudi psa, nobenih dlak nikjer, odlično posesa.
Zame najboljši sesalec dosedaj, pa imam svoje gospodinjstvo že 25 let. Lahek, kreten, enostaven za menjavo nastavkom. Res vreden vsakega evra.
Nisem mogla verjet, kako dobro posesa mala turbinska krtača napirmer jogij – me je skoraj na rit vrglo – 1 leto star jogij z žepkastimi vzmetmi, sicer tudi redno sesan 1x mesečno. Sem šla s to malo krtačo -cca 1 dl finega belega prahu (!) se je nabralo v posodici sesalca.
Forum je zaprt za komentiranje.