Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pokajo

Pokajo

Kondomi firme durex so zanič. ..pokajo…
Kateri so boljši?
zaradi zdravstvenih težav je to zaenkrat moja edina izbira za zaščito. ..
Tisti ki se mislite norčevati se postavite pred tem v mojo kožo in potem pišite neumne odgovore misleč da jih pišete sebi
Vsem ostalim pa hvala za vsak nasvet in odgovor.

Ja, ti res pokajo. Se nama je zgodilo kakšna 2 meseca nazaj. Ampak to so tisti tanki neki novi. Durex je ok samo ne uporabljaj tiste najtanjše.

Midva že več kot 10 let uporabljava kondome Müllerjeve blagovne znamke YoungHearts (vijolična škatla). V vsem tem času se nama ni niti enkrat zgodilo, da bi kondom počil. Pri vseh kondomih ne glede na znamko pa je seveda potrebno paziti, da ne poškodujemo kondoma pri odpiranju embalaže in nameščanju kondoma na penis. Prav tako je potrebno vrh kondoma stisniti predno ga naestimo, da ostane prostor za spermo. Če vama kondomi kar naprej pokajo, imata ali hudo smolo (si kar težko predstavljam, da so kondomi Durex tako nekvalitetni, ni pa seveda nemogoče) ali pa na nek način nehote po nesreči poškodujeta kondome. Dobro je ugotovit razlog (zamenjati kondome, zelo paziti na rokovanje s kondomom).
Kar se tiče pa kontracepcijske zaščite s kondomi, pa ja osebno prisegam na to! Sem pred tem leta dolgo uporabljala kontracepcijske tabletke. Šele ko sva po porodu začela uporabljati kondome, sem ugotovila, kako so mi KT škodile (pa sem vzroke iskala na vseh drugih koncih). Moje počutje je mnogo boljše, možu pa je najbolj všeč moja bistveno večja želja po seksu. V času, ko sem jemala KT, sem imela čedalje manjšo željo po seksu (ni čudno, da imajo KT visoko učinkovitost, ko ti pa seks sploh ne paše in brez seksa pač ni nosečnosti ;-))

Dvakrat se mi je zgodilo, da je kondom počil – Durex znamka, ampak ne vem če sta bila enaka. V glavnem je šit to, ja. Sicer pa uporabljam različne znamke, samo eni res tako smrdijo, da se mi obrača, zato iščem takšne nesmrdeče. Če ima kdo idejo kateri ne smrdijo, na dan z njo. Hvala!

Ja mož naj natakne dva hkrati, pa bo!

Pa kako ti lahko kondom smrdi, a vohaš na tako daleč?

Jaz raje “pazim”.

Nama najbolj odgovarjajo kondomi Skin, so veliko boljsi od durexa, obcutek je veliko boljsi kot prej ko sva uporabljala katere druge. Poiskusita! 🙂

Misliš Skyn?
Če ja, se pridružujem priporočilu. Ne vem, če je fora v lateksu, ampak se mi za Skyn zdi, da manj smrdijo (so iz poliizoprena)…

a si noge umivate v nogavicah?

Ja, a ko odpreš embalažo in ga natikaš, to delaš v rokavicah? :-)) Tudi meni smrdi tisti lubrikant ali pa kar kondom (ne vem kaj točno, nekaj pa res smrdi).

Pred leti sem še kot študent nekaj časa delal v Tiskarni Mladinska knjiga (je ni več). Grem enkrat v garderobo in kaj vidim? Snažilka Zorica (se še danes spomnim tudi imena) si je umivala nogo (in nogo nato premenjala) v lijaku kar v najlonkah :).

Tam je bilo res veliko primitivcev! Vsak študent je potem dobil voljo za študij (rekli so, da je pred toliko in toliko leti tam kot študentka delala tudi znamenita “Šerbi”), da ne bi končal v taki delovni organizaciji, kjer so primitivci komandirali …

Hmmm, jaz sem v kondomih sicer frišna, ker sem pred tem dolgo let jemala tabletke… no zdaj v 6 mesecih nama še ni počil, imava Durex (najprej tiste ”sadne” sam so ful debeli.. sedaj pa mava te nove Invisible – so pa nama TOP).. pa upam, da nama še dolg časa ne bo 😛

Misliš Skyn?
Če ja, se pridružujem priporočilu. Ne vem, če je fora v lateksu, ampak se mi za Skyn zdi, da manj smrdijo (so iz poliizoprena)…[/quote]
Ja, kondome Skyn sem mislila:-) hvala za popravek.

Meni so pokali kondomi vseh znamk. Komaj po enem letu sem videl da imam trn v tiču. Enkrat sem po nesreči padel na kaktus. Ko sem to uredil je bilo potem vse v redu.

Tudi meni so včasih pokali.
Odkar uporabljam XXXL mi ni počil več noben.

Mogoče kupuješ premajhne? Izberi večje ali tiste, ki niso najtanjši.
Durexovi s sadnimi okusi in vonjem so ok. Ne pokajo in ne smrdijo po lateksu.

Durex kondomi so res zanic. Nama konstantno pokajo in sva menjala.
Jaz sem ze razmisljala, da bi jim poslala uradno pismo o kvaliteti njihovih izdelkiv. Samo promocija jih je

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close