Pojdite raje do bližnjega kresa
po kaj pa??
pivo je koliko — 3€?
čevapi 8€
pleskavice 6€
govori – neprebavljivi
gneča – nemogoča
ob tem, da je praznik Dela v postindustrijski družbi preživet … itak pa je večina v JU in na “sončni upravi” + penzionisti — > in, da bodo ti dobili svoja “pravična” izplačila moram jaz pač delati
Daj nm-3w, ne pritožuj se stalno, kot da ti edini delaš v tej državi za vse, vsi drugi pa lenarijo. Sploh pa je udrihanje čez JU pristalo že v domeni debat ob šanku, kjer se vsi delajo pametni o stvareh o katerih pojma nimajo.
Če misliš spet napisati nekaj vulgarnih in neslanih, se prosim raje vzdrži in pojdi na pir za 1 € iz domačega hladilnika.
storitve javne uprave privat, pol se bodo kljukci cmerili pa na drugo stran. ko boš za stare doma odkartal še pa še dnarja za operacijo, ko boš za mulce šparal za plačljivo šolo, ko boš star crknil od lakote, ker itak nisi privarčeval za penzijo. in seveda ko bodo stari doma prodali hišo za plačilo stoškov skupaj z zgornjim štukom, v katerem se sedaj repenčiš.
Daj nm-3w, ne pritožuj se stalno, kot da ti edini delaš v tej državi za vse, vsi drugi pa lenarijo. Sploh pa je udrihanje čez JU pristalo že v domeni debat ob šanku, kjer se vsi delajo pametni o stvareh o katerih pojma nimajo.
Če misliš spet napisati nekaj vulgarnih in neslanih, se prosim raje vzdrži in pojdi na pir za 1 € iz domačega hladilnika.[/quote]
funkcionalni nepismenež … kje pa je v mojem zapisu “pritoževanje”??? — so našteta samo brutalna dejstva.
commprende???
Če misliš spet napisati nekaj vulgarnih in neslanih, se prosim raje vzdrži in pojdi na pir za 1 € iz domačega hladilnika.[/quote]
funkcionalni nepismenež … kje pa je v mojem zapisu “pritoževanje”??? — so našteta samo brutalna dejstva.
commprende???[/quote]
Tvoje dojemanje. Sploh pa imaš dovolj dober odgovor malo višje.
A štekaš ?
commprende???[/quote]
Tvoje dojemanje. Sploh pa imaš dovolj dober odgovor malo višje.
A štekaš ?[/quote]
tvoje dojemanje pa je podtikanje tvojega dojemanja.
kaj pa imaš v mislih je pa pač … nič, če ne poveš.
itak pa — kaj se pa vaginalni produkt vtikaš, v kar ne razumeš.
Forum je zaprt za komentiranje.