Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pohvala- zobna ordinacija v Lj

Pohvala- zobna ordinacija v Lj

Daj ne prodajaj buc. Za plombo placam 100 eur, gre z
a velike plombe in z nijihovo storitvijo sem zadovoljna. hodim 2 x letno sedaj samo cistit kamen placam 90 eur.[/quote]

Jaz plačam 100e čiščenje zobnega kamna za oba loka. Tudi privatnik.

Ravno v tem času tudi sama popravljam zobe. Brez denarja ni nič. Za denar boš pa lahko vsakega pohvalila.

mene zanima sledeče: vi ki imate implantate – kakšne so vaše izkušnje? Slišala sem posredne informacije, da jim je žal, jih boli.. Kaj, če telo zavrne vsadek? Menda se to lahko zgodi po več letih, ko je že zraščen s kostjo. Se je komu to zgodilo? Karkoli slabega po tem, ko so mu vstavili vsadke? Hvala za odgovore.

Odgovori bodo nedefinirani, ker je veliko odvisno od splošnega zdravstvenega stanja in seveda emša. Če zobarju zaupaš, se ravnaj po njegovem nasvetu.

Daj ne prodajaj buc. Za plombo placam 100 eur, gre z
a velike plombe in z nijihovo storitvijo sem zadovoljna. hodim 2 x letno sedaj samo cistit kamen placam 90 eur.[/quote]

Jaz sem povedala mojo izkušnjo. Če imaš ti zdrave zobe in praktično ne potrebuješ nič drugega kot čiščenje zobnega kamna – super, nekateri nimajo te sreče. Nikakor ne ugovarjam njihovi strokovnosti. Vendar ko sem pred časom iskala zobozdravnika sem se odločila za Clarus, čeprav mi je kolegica takoj rekla: “joj Clarus je pa izredno drag – ona je imela izkušnje s Clarus optiko. Pa sem si rekla – ok bom pač plačala malo dražjo plombo. Vendar je težava v tem da se ne končna pri eni plombi. Ko sem po nekaj obiskih preverila še cene drugje ter zaupala izkušnjo drugim zobozdravnikom so mi svetovali naj zamenjam.

Jaz delim svojo izkušnjo tukaj zato, da se bojo lahko drugi lažje odločili, Če bi imela višji razpoložljivi dohodek in mi cena nebi bila faktor bi na zadevo gledala drugače. Vsekakor je pa na vsakomur, da se odloči, in je moj komentar samo eden izmed mnogih. In navsezadnje je zobozdravstvo postala samo obrt (tako kot frizer) in zato je razmerje med ceno in kakovostjo izredno pomembno.

Pri moji zobozdravnici je čiščenje zobnega kamna (enega loka) 30 EUR. 90 EUR se mi zdi nenormalno veliko.

Je bil morda kdo pri Clarusu na kakšnih zahtevnejših posegih, npr zdravljenju korenin? Kakšne so cene?

Prosim? Tja bi šel, ker mislim da rabim endodonta.

Entodotski poseg v Clarusu stane okoli 500 EUR. Je pa to osnovna cena, po posegu ti zraven še kaj dodazmo zaračunajo.
So pa res strokovnjaki..

Najlepša hvala za odgovor.

Sem gledal na endo.si, tam je samo zdravljenje korenin 580 E, potem pa še ostalo. Ceneje najbrž ne prideš skozi.

V tej ambulanti stane zdravljenje zoba okoli 140 evrov. Lahko pa ti zagotovim, da so prijazni in delajo kvalitetno. Moja prijateljica je bila pri njih zelo zadovoljna.
http://www.zobek.si/cenik.html

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close