Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pohota, strast?

Pohota, strast?

No, ker ste tako sexi razpoložene in odkrite glede rajca, takega al drugačnega…že nekaj časa zaznavam v moških pogovorih in čveku tu in še kje drugje moško tarnanje nad premalo sexa, oz. premalo pohote in stasti pri ženkah – PAZI! govorim o moških, ki se trudijo z ženko, ji pomagajo in kljub dobi (15-20l) si je še vedno močno želijo, vendar ženskam NI do sexa…pomanjkanje strasti, poželenja, rutina…kako to ponovno obudit?…zato toliko “diskretnih strastnih srečanj”?…ali ročni pogon do konca?…ali so takšni pogovori tudi dodatni rajc?…kako več mislit na sex? imate kaj idej in odkrito, ste prepričane, da je doma dovolj prave akcije?
ker, moje mnenje je, da je dober sex še vedno zeeeelo pomemben med partnerjema…
lp

Prvo ljubezen,drugo razni ljubezenski pripomočki obstojajo.V partnerskem odnosu- užitkih je treba poskusiti vedno kaj novega,da ne postane sex rutina.Ljubezen,strast je treba negovati in zalivati,kot rože.

Kolikor je meni poznano, se po novem pritožuje vse več žensk nad tem, da so moški vse bolj utrujeni in ne morejo, nočejo…..Veliko imam takih prijateljic in potem skupaj tarnamo. Pa si lahko izmisliš hudiča in pol – on je utrujen in ti si potem po njegovo tečna. Ne verjamem več v to, da danes moški prosijo za te zadeve, oni si ga enostavno več na roko in jim je ok.

se strinjam. kaj pa če ženska zavrača vse stimulatorje? in ji je sexa enostavno dovolj, oz. je tu pa tam ravno dovolj…kako, kakšen rajc, takile pogovori?…razmišljam…mi je znanec potožil, da je doma pripravil prav vse (sveža posteljnina, rože, večerja), da bi se imela lepo, pa nič…in druga ima 1x mesečno dovolj, ter hkrati doda, da če jo mož prevara, mu takoj pripravi kovčke?! a se samo men zdi to narobe?

hehehe, tud mene moj komaj dohiteva, ampak imam še vedno dovolj…bolj govorim o tem, ko ni potrebe in želje (pa O.K. za oba spola)niti 1x tedensko in še takrat ko je, je zgolj za spraznitev oz. zato da nekaj je…kaj rečt človeku, ki ti o tem potarna? odkrit pogovor s partnerjem v smislu draga moja, potrebujem več, želim si te, kaj si ti želiš? kako vroče besede in misli pripeljat v vsakdan?…

Si se kdaj vprašala zakaj jo mož prevara.Verjetno sta za to kriva oba.Če ima pa ženska dovolj 1x na mesec pa tudi ni normalno.V obeh primerih se morata partnerja najprej odkrito odprto pogovoriti,ne pa držati v sebi in biti nesrečen.Obstaja tudi možnost obiska v partnerski posvetovalnici.

najboljša predigra je pomita posoda in mulci v postelji 🙂

Mislim, da če bi moški malce razbremenili ženske, bi marsikateri malce več seksal 🙂
Težava je v enem samem dojemanju:
moški potrebujejo seks, da se sprostijo, ženske potrebujejo sprostitev, da lahko seksajo. In dokler bosta oba spola potrebo seksu gledala samo s svojega zornega kota, bodo moški v očeh žensk tečni in nemogoči (valjda, ko pa s polnimi jajci pač ne moreš biti prijazen :))) in počasi kar pozabiš, kako si ljubil to žensko, ki je zdaj že dolgo nisi smel poseksati), ženske pa bodo v moških očeh tečne in nemogoče (pa kako ji ni do seksa?)

Mislim, da morajo ženske dojeti, da je seks nekaj kar poški potrebujejo, da se lahko zavedajo, kako so zaljubljeni v njih, moški pa morajo dojeti, kako ženska, ki jo on nahruli, zakaj ni kupila njegove najljubše čokolade, ko spravi spat otroke, porihta še vse, kar ji je ostalo za službo, pač ne more še dati noge narazen. Oziroma če jih da, jih da zato, da je mir pri hiši.
In potem si ujet v začaran krog, ona dlje ko ne seksa, težje se ji je spraviti zraven, on pa dlje ko ne seksa, bolj nezadovoljen je in zato vse bolj tečen in zato – ženski še bolj odbijajoč.
Kako več razmišljati o seksu? tako da se odločiš, da boš to počel. Da seks sprejmeš kot nujni del partnerskega življenja in ne nekaj, kar počenš, ko nič pametnega po televiziji.
T.

Bravo; TinkaraC! Popolno realno napisano!

no, tole mi je pa zelo všeč…in bilo bi verjetno mal preveč pocukrano si želet, da takole razmišljanje razsvetli vse vesoljne moške in ženske, hehehee…

ampak, v mislih sem imela moške, ki svojo drago res dopolnjujejo in dajo zvečer otroke spat (umite!!!), tud posodo pomijejo in jim ni višek večera TV in nogomet ter flaša piva…

DODAJAM: navdih sem dobila včeraj, ko ste bile vse tako strastne in odkrito priznale, da vam takile pogovori o sexu pašejo in posledično dvigujejo potrebo po njem…hmm, tudi tu je neka povezava, kajne?

ljubic@, če je res tako idealno, kot opisuješ, ko moški naredi VSE – pa še vedno ženski ni do seksa (in je z njo vse fizično ok?), potem je moje veliko vprašanje – kakšen je njun osnovni odnos?
Nekoč sem že izjavila (in me zdaj pridno citirajo :), da se od moža ne bi nikoli ločila, me pa skoraj vsak dan zagrabi, da bi ga umorila :)))

Kar pomeni, da je najin odnos počiščen do meje, ko se lahko pogovarjava o najinem odnosu, ne da bi imel zadaj kakršnekoli zamere, neizpolnjena pričakovanja (ker sva jih že zdavnaj spravila na realna tla) itd. Ko ugotoviva, da sva zadnje čase nekam malo seksala, se spraviva ob prvi priliki zraven, ker nama je obema do tega, samo nekako “pozabiš” se 🙂 Če pa bi bil najin pogovor o pomanjkanju seksa poln obtoževanj in metanj žogice, kdo je zdaj tisti, ki bi moral, pa noče, pa ne zmore …
Če mi moški doma naredi vse, še tisto, kar sva dogovorjena, da je moja “naloga” (ja, no, imava pač razdeljene naloge, ker tako naša družina lažje funkcionira), če da mulca spat, mi omogoči čvek s frendico, kar včasih nujno rabiš itd. IN MI POTEM TO VRŽE V GLAVO, ČEŠ, ZDAJ PA PROSIM ZA POVRAČILO – BI VESELO OSTAL NA SUHEM!
Seks ni plačilo za dobro pomito posodo ali zato, ker bi me zmasiral. Seks je darilo ljubezni, mene in njega. Darilo za občutek, da sva skupaj v redu.
In tudi tukaj menim, da bi morali kdaj moški malo spremeniti odnos –
pa kaj ji je? Peljem jo na večerjo, zrihtam mulca, ona pa nič…
Ali pa se crkljanja lotijo samo, kadar bi kaj radi. Ali pa svojo izbranko strasno poljubljajo in jo zasuvajo s komplimenti samo tisti dan, ko se mu je dvignil!
Ženske pa nemalokrat seks uporabljajo za orožje – zdaj sem ti zamerila, pa ne boš 3 dni seksal. To je najlažje. Namesto pogovoriti se, ti v postelji obrnem hrbet.
T.

2x bravo za TinkaroC!

Se popolnoma strinjam!

lp
n

kot sem že rekla, iz tvojih ust v vesoljna ušesa…dejstvo pa ostaja, da tako kot nepotešeni moški tudi nepotešene ženske očitno premalo komunicirajo v odnosu…
lp

Definitivno,treba je biti odprt in na sex odprtih pogledov.Komunikacija je tudi v sexu zelo pomembna.

TinkaraC,
pa kaj si ti poklicna svetovalka? Mislim, boljše te je brato kot Košičkovo!

neeee, veliko ljubim 🙂
dala skozi kar velike krize, kar te ne ubije, te okrepi (tudi v zvezi 🙂
T.

Res lepo svetuješ in le tako še naprej.Povežimo prijetno s koristnim.

Tinkara, ej, v vsem se pa ne strinjam s tabo:

“… da je seks nekaj kar poški potrebujejo, da se lahko zavedajo, kako so zaljubljeni v njih, …”

Ne, s tole izjavo se ne strinjam. Poznam čist preveč moških, ki jim seks ni prvo in edino merilo za to, da se čutijo ljubljene. Je (tako kot pri večini meni poznainh žensk recimo) nujno potreben za dobro delovanje neke normalne partnerske zveze, ni pa osnovni pogoj, da so sposobni začutiti, da jih nekdo ljubi. Pa tudi, če bi bilo to res, ja porkaflek, sej niso samo penisi na dveh nogah no :)))) Zdej si jih pa čist degradirala …

LPM

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

ne, narobe si me razumela. Jaz mislim, da moški, če dlje časa ne seksajo, začnejo zaradi svoje nezadovoljenosti v sebi nabirati jezo in nepotešenost, ki zamegli osnovni pogled na njihova čustva. in so zaradi frustracije sposobni “pozabiti”, kako ljubijo.

“ni pa osnovni pogoj, da so sposobni začutiti, da jih nekdo ljubi. “

ne, da jih nekdo ljubi, ampak da so z vso jasnostjo sposobni začutiti, kako oni nekoga ljubijo.
niso penisi na dveh nogah, jim pa je seks po moje mnogo pomembnejši “dokaz” ali pa znamenje ljubezni kot nam ženskam

T.

Ne, s tem se pa sploh ne strinjam. Ta tvoja razlaga jih pa še bolj okarakterizira kot izključne f*****.

LPM

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

No, okej, se pač ne strinjava, meni se pa zdi, da kar drži (so pa tudi moški različni, a ne?)
T.

moški so različni, ampak jaz poznam samo take, ki jim premalo sexa zamegli jasno razmišljanje – in to ne mislim slabonamerno…
ja, strinjam se s Tinkaro.
lp

Očitno sem jaz kot ženska tipični predstavnik moških, moj pa ravno obratno. Jaz bi veliko, on malo ali nič, če se skregava si jaz želim seksa, on pa se kuja.

In tu se strinjam z Matejo, ki pravi da so moški, ki jim seks ni prvo in edino merilo……

da ne bo zdaj zvenelo, da če moški ne dobi seksa, kar lahko gre! In je pač izgovor to, da ni ženska dala.

Niti pod razno, seks ni vse. Seks je pomemben, ampak bi moral biti le del razmerja.

Toda, če je intimnost onemogočana s strani partnerja ali partnerice (pa ne zaradi bolezni itd.) za daljši čas, se intimnost razblinja in je zveza gotovo obremenjena s tem. In jaz sem mnenja, da so tu moški bolj občutljivi kot ženske. Da težje živijo brez seksa kot ženske in da zavrnitve jemljejo bolj osebno kot ženske.

Mateja (kot sem jo razumela) trdi, da temu ni tako. In v tem se ne strinjava.

Sicer se strinjam z njo 🙂 Če je seks edina ali pa najmočnejša prizma, skozi katero moški gledajo na ljubezen do svoje ženske, je nekaj narobe. Tu ji dam še kako prav!

Ljubite se, pomlad je v zraku!

oj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close