Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Pohorje-Hotel Bellevue-in mi se gremo turizem

Pohorje-Hotel Bellevue-in mi se gremo turizem

Nimajo niti jedilnih listov, kaj sele v vec jezikih.
In mi se gremo turizem. Sramota za Sportni center Pohorje (lastnik).

Mogoče so jih ukradli. Piši Geriču 🙂

Potem pa vama predlagam da gresta na kosilo v gostišče Lesjak ali gostilno Lobnik!!!

Jozica, ce nimas pametnejsih komentarjev se ,prosim, ne vkljucuj!

MIslim, da si malo nesramen do Jožice, saj vendar nisi ti tisti, ki bi sodil, kdo se lahko vključuje v forum. Predlog glede gostišča Lesjak je na mestu, saj sva z ženo imela tukaj najino nepozabno poroko in so vse gostinske usluge resnično izvrstne. Glede gostilne Lobnik pa ne vem, ker je ne poznam. Mirjamiran malo več strpnosti!!!

Kaj je zate pametnejši predlog, če pa govoriš, da nimajo jedilnih listov, torej je logično, da jih ni v nobenem jeziku. Verjetno tudi ti nisi elitni turist, glede na tvoj komentar.
Mislim, da je tokrat moj komentar pametnejši!?

ok, pa se gremo turizem….pravimo mi…avstrijci kolegi, ko so bili gor pa se zgrazajo…

Ali so Avstrijci (tvoji kolegi) prišli na Pohorje iskat samo dobro gostilno?

Da ne bodo tvoji avstrijski TURISTI pomrli od lakote samo tole v pomoč:

Na sončni terasi vas bo osebje hotela postreglo z domačimi jedmi: pečenica, krvavica, kislo zelje, repa, štajerska kisla juha. Ponudili pa vam bomo tudi jedi po naročilo.

Posebna ponudba: pohorska postrv z celim krompirjem in zeliščnim maslom v foliji.

Čeprav je hotel namenjen mladinskemu turizmu, bo vsak smučar ali obiskovalec Pohorja našel nekaj zase v naši kulinarični ponudbi.

Auf der sonnigen Terrasse werden ihnen viele hausgemachte und authentische Köstlichkeiten serviert: Bratwurst – überwiegend aus Schweinefleisch bestehende, gebratene Wurst (»pečenica«), Blutwurst – Wurst aus Schweinefleisch, Speckstückchen und aus Blut (»krvavica«), Sauerkraut – fein gehobelter, mit Salz und Gewürzen konservierter Weißkohl (»kislo zelje«), saure Rüben und Steirische Suppe.
Natürlich steht Ihnen auch das Á la cart Restaurant zur Verfügung.

Spezielles Angebot: Pohorje-Forelle mit Pellkartoffeln und Kräuterbutter in Folie.

Obwohl das Hotel eher für das Jugendtourismus gedacht ist, wird bestimmt so mancher Skifahrer oder Pohorje-Besucher etwas Schmackhaftes auf der Karte finden.

Vaš link

Dober tek!

Aja, pa še to. Zanima me, kako lačen bi odšel iz kakšne restavracije na Kitajskem, kjer preverjeno imajo jedilne liste…

Vito, pridružujem se tvojemu komentarju. Ljudje smo si različni. Nekateri pač iščejo v življenju vedno samo slabe stvari (pesimisti) in tistih lepih in dobrih sploh ne opazijo. Očitno je z njimi nekaj narobe! Drugim se hočejo predstaviti v luči zelo zahtevnega gosta, ki se na kulinariko in gostinstvo zelo dobro spozna, v bistvu pa doma je samo kupljen burek, lepinje in avstrijske hrenovke.

Me zanima v koliko Avstrijskih restavracijah najdeš jedilnik v slovenskem jeziku in kako si postrežen pri njih, če govoriš slovensko?!

lepo in prav, samo je res tezko sprintat A4 list s to ponudbo in ga pokazati gostu?

govorim o jedilnem listu v bilo katerem jeziku, vsaj slovenskega bi lahko sprintali

Lahko bi imeli sprintan jedilni list, a potem bi se verjetno razburjal/a, da nimajo vsega, kar pise na jedilnem listu, ampak le repo ne pa tudi kislega zelja.
Hotel Bellevue ima 1 (eno) zvezdico in je namenjen mladinskemu turizmu.
Za zahtevnejse goste obstaja druga ponudba.
Ce pa se brez jedilnega lista res ne da nic narociti, si pa lahko naslednjic doma pripravis sendvic. Vsaj lacen/na ne bos vec.

LP

hvala za info kris, nisem vedel, da je samo 1 zvezdica, sedaj mi je vse jasno

Očitno je v zvezdah več kot sem mislila – tudi jedilni listi. Dany kje si?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close