Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Pohod od Litije do Čateža

Pohod od Litije do Čateža

Za štartnino ne vem točno, če pa je, se pa sigurno kaj s hrano in pijačo kompenzira. Prijavit se pa ni treba. Ti sam prideš in štartaš:-)) No, le pride, je res luštno.
Ja, po noričke smo šli, dobili pa mislim da nekaj drugega. tamala je začela tako kašljat, prov bronhitično. Samo čakam, kaj se bo iz tega izcimilo. če pa pridejo še noričke, te pa obvestim, mi jih ne potrebujemo več:-))

Ojoj, hvala za popravek. Kaj moram pol jaz že sredi noči na pot, al kako?:-)) Ja, še otročičke naj si naprtim – enega v voziček, enega v kengurujčka, pa enega v ruzak, pol bomo pa res do naslednjega Martina hodil:-))
Ja, ti si mi pa res kerlc. Tri ure praviš? Se bom začela kar za naslednje leto pripravljat.

hahahaha, saj gre.. Jasno pa moraš otročičkom malo pomagat, vseskozi verjetno ne bodo mogli hoditi

ŠE vsako leto so bili pa bojo tudi letos se pravi prevoz je zagotovljen,tako da CVIČEK lahko teče v” potokoh”,bomo na zelo lepi točki varjemi da se bote nas zapomenli,pri nas je vsako leto pestro!

SE VIDIMO,LEVSTIK

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close