Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika “pohano” meso

“pohano” meso

Kako cvrete meso brez drobtin? Ali povaljate samo v moki in jajcu in ocvrete, ali jajcu kaj dodate ? Mogoče neumno vprašanje, ampak ponavadi poham vedno samo z drobtinami. Lep večer in hvala !

Tako imenovano pariško paniranje je samo moka in jajce, kot si že rekla. Vsaj kolikor jaz vem.
LP Mimi

Tretja verzija je, da narediš pivsko testo….potem imaš zrezke na način Orly
Četrta verzija je, da med ekotičnimi dodatki, se dobi 250 g plastična rdeča vrečka za panado, mešanica riževe moke ali nekaj takega cena med 200-300 SIT, se uporablja s malo vode, se pomoči meso ali zelenjavo…….in ocvre, je tko k ocvrta zelenjava pri kitajcih……
Peta, pa da enako k s drobitnami damo vmes ali samo narezane, mlete oreščke ali sezam…….

Dobro je tudi, če meso paniraš moka-jajce-drobtine, potem pa še enkrat v jajce in v olje. Tako se mi zdi pride meso bolj mehko in sočno. Jaz na ta način vedno delam zrezke, piščanca na primer pa tako še nisem poskusila.

Jaz pa včasih uporabim samo limono in drobtine. Tudi odlično

Jaz sem pa kose piščanca povaljala po moki, jajcih in sezamu. Lahko tudi drobtine s sezamom da ni preveč sezama. Ali pa sem stepla jajca, na 1 jajce dodala 1 žlico k. smetane in 2 žlici sezama. Pol pa moka in tole. Je kar njami, debelo pride in sočno.

Znanka je pred kratkim jedla lignje po mornarsko, so bili samo v moko povaljani in vrženi v olje.

Jaz na vsako jajce dodam žlico mleka in malo bolj posolim, ker poprej mesa ne solim. Nato meso v moko, raztepena jajca, drobtine in v olje.
To naj bi bilo pravo dunajsko pohanje, če je res pa tega ne vem.

Osebno kadar delam Dunajsko pohanje ali pač pohanje s drobtinami, pa nimam dovolj jajc, dodam malo sladke ali kisle smetane ali pa mleko……

zelo sem vesela , da lahko sodelujem z vami…..!!!!????…….. Sem zelo presenečena……..!!!!!?????…..

VAŠA KLAVDIJA…….!¨!!!!!!¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨????????????…….

Po novem poham v pečici,zrezke paniram ,dam v pekač obložen s peki papirjem,malo pošpricam z oljem in dam vročo pečico za 20 minut.Meso je sočno …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close