pogrevanje
Zelo redko pogrevam hrano, ker običajno skuham ravno prav.
Če pa že, pa nimam nobenih predsodkov proti pogretemu krompirju. Pa smo še vsi živi in relativno zdravi. Konec koncev lahko kupiš kuhan krompir, pa zmrznjen pommes frittes, pa krompirjevo testo…
Sploh pa tega ne počnemo vsak dan in se mi ne zdi kritično.
Tina, brez skrbi oz. brez slabe vesti. Tukaj se večina zelo ukvarja s svežo in zdravo pripravljeno hrano, če je treba, pa tudi (skoraj vsi) pogrejemo. Skoraj vse. Pobrskaj še po starih postih, večkrat je bilo odprto. Vedno se najde kakšen strasten nasprotovalec (vsak ima pravico do svoje izbire, tudi do nepogrevanja hrane, da se razumemo), večina pa je ostala nekako na praktični strani. Še vedno je boljše pogreto, dobro pripravljeno kosilo kot nič ali nekaj na hitro spacano, ali ne?
Saj te razumem, veš, tudi jaz imam še vedno in stalno nek priokus pri svojih občutkih, ko odprem vratca mikrovalovne. Pa jo kljub temu uporabljam. Zmerno seveda.
LP Mimi
jaz vedno pogrevam hrano, ker pri nas jemo (najmanj) 3 x – zaradi različnih urnikov prihajamo različno domov. Do sedaj ni bilo še nikoli nič narobe (trkam na les…), pa jedo tudi otroci. Pogrevamo na štedilniku ali v pećici, odvisno od jedi.
Sem pa večji nasprotnik hrani iz mikrovalovke, kot pa pogretemu krompirju…. Ampak to je že druga tema….
Forum je zaprt za komentiranje.