pogreta župa
Saj toliko, da nekaj napišem v širni svet. Pa je včeraj zazvonil telefon. Na drugi strani je bil on. Razšla sva se pred tred štirimi meseci. Grdo, z jezo in razočaranjem..Posebno razmerje je bilo to ves čas…Potem nisva več govorila. Jaz sem počasi prebolevala, gor pa dol…Včasih bila jezna, včasih žalostna,včasih sem se nasmejala,ko sem se spomnila nanj. Včeraj pa:da želi biti moj prijatelj. Nisem se odzvala. Nisem šla z njim na kavo. Danes pa me boli.Spet. Nič ne bom storila. Popolnoma nič. Vse kar koli bi dala na plan, še bolj bi bolelo. Vsak korak bi mi lahko polomil noge.Drage dame, ima kakšna kakšen komentar? Izkušnjo? So pogrete juhe sploh lahko dobre?
Odvisno, kako močan želodec imaš:))
Če že prej ni bilo ne vem kaj, zakaj bi zdaj ponovno začenjala? In kako bi lahko bila prijateljica z nekom, ki te je na koncu ujezil in razočaral? Tip je najbrž malo osamljen, pa lažje je bivšo prepričat v kakšno skupno početje kot pa si najt kako novo, a ne. Pri bivši tudi že ve, koliko je pripravljena potrpet pa to.
Premisli, če si tega ti res želiš (rekel je prijateljstvo) in če si čustveno to sposobna prenesti brez večjih pretresov. In potem naredi kot tebi paše. Ne glej na to, kaj bi njemu pasalo, če tebi to ne bi.
Draga Virtualka!
Če imaš sebe rada bog ne daj da se spuščaš v to…..Drugače bi bilo, naprimer, če bi ga ti totalno prebolela in bi se malo poigrala z njim….saj veš…skok v posteljo in to bi bilo to….
Spet po drugi strani je odvisno s kakšnim namenom je on začel kontaktirati, hoče igrico ali kaj več…Ne vem….To morda veš ti…Pa vseeno…moški znajo z besedami….
Sama sem se tako zapletala s bivšim še dve leti….pa ni bilo fajn ampak se preprosto nisem mogla upreti…Bolelo je še bolj, kot pa čega nebi nikoli več videla….Skratka moja izkušnja je da WHEN IT´S OVER IT´S OVER!!!!
imej se rada in se raje osredotoči na kakšnega novega, sedaj imaš ogromno šans, saj je poletje….bivši se bolj malokrat izkažejo kot nekaj lepega…..ponavadi prinašajo bolečino…..
Upam da boš rešila zagato, vedno pa imej v mislih najprej sebe…..in sporoči ko bo kaj novga…
ja jst sm se tako grdo opekla prvic sva se mela res noro fajn drugic me je prevaru delu z mano grdo cist je bil drug clovek,pri vama je minilo 4 mesece pri nama pa 2 let tko da nevem ce hoce bit prijatel well mislm da bos to tezko nardila,mogoce pa hoce samo malo seksa ,pojdi na kavo bi strong pa bos vidla kaj hoce,v vsakem primeru PUSTI GA NEJ SE PLAZI PO TLEH! pa porocej:=)
Moja pogreta juhica traja ze cca 9 let.
Po nekaj letih sva prekinila razmerje, ki sva ga zacela oba se najstniskih let. Po kakih sestih mesecih sva se zacela povno videvati, vse bolj pogosto in… danes sva ze 8 let porocena in mislim, da sva se prav odlocila, nama je pravzaprav locitev dokazala, da sva ustvarjena en za drugega.
Šla in pojedla kislo župo. Končalo se je z mojim grozovitim napadom ljubosumja. Tako kot se je končalo že pred meseci. Potem mi je dopovedoval da sem za na luno. Ampak vem da nisem. Kako pa bi naj drugače odreagirala, če mi pokaže mobitel (tko da ga vidim in lahko berem z njega) in vsako drugo klicano ime je eno in isto in je ženskega spola. In še prej zvem, da je imel z žensko, ki se skriva za tem imenom razmerje v tem času. Dobiva se tud z njo.Jasno, da sem pošizla…Prazna sem in ne da se mi več tega it. Bila je samo kratka epizoda. V tem kratkem času sem naredila tri korake naprej in včeraj štiri nazaj….Kakšen komentar?
Jst sm mela do zdej slabe izkušnje s tem, sploh če pri istem to ponoviš večkrat začne dec to iskoriščat in vsakič je slabše…sploh če sta imela že prej posebno razmerje kot praviš, bi se mogla oba 100% spremenit oz. prilagodit en na drugega kar pa zmore malokateri človek…Zdej koliko ga ljubiš in ali si pripravljena plačati ceno in kakšno, če ga sprejmeš nazaj je tvoja odločitev…vseeno pa bi se v primeru da bi ga rada nazaj potrudila da bi mu bil vsak trenutek zbližanja z mano hoja po žerjavici… 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.