Pogrešati sem začela tipa s katerim sva končala zaradi njegove velikosti
Ah nič ni on tvoja sorodna duša. On je samo tako zakompleksan, da ful razmišlja. Ima pač veliko nesrečo v življenju. Nimaš kaj. Moj sin bo tudi majhen. Ful mi je hudo za njega.
To je za moškega enak kompleks kot majhen ali tanek tič. Moj sin je sicer vsem pravi lepotec, tako govorijo – sorodniki, znanci, prijateljice…ker ima zelo lepe obrazne poteze, vendar bo ostal majhen. Nima bit po kom velik. Tako da… žal..
No, 07.09.2023 ob 12:05
Pa sedaj pusti sedajšnega in navezi stik z bivšim. Izgleda si rabila dozoreti in nehala biti plehka.
Opraviči se, prosi ga za novo priložnost, bodi iskrena.
Lepo te prosim. Plehkosti se ne znebiš v življenju. Ima mlade kot podganji narascaj. Danes višina, jutri trebušček, potem pleša pride na vrsto,… Plehkost ima mlade kot kuhaj lonček.
Janjica718, 07.09.2023 ob 09:50
Skoraj 5 let nazaj sem hodila s tipom, ki je karakterno moja sorodna duša. Skupaj sva bila sicer le pol leta, ker je bil problem njegova velikost. Res super tip, ampak nisem mogla čez to, da ima le nekaj čez 170cm. Sama sem visoka 166cm, tako, da se mi je ta tip zdel praktično enak meni. V glavi imam, da je moški v pravem pomenu besede orjak, ki te stisne da se kar stopiš in izgubiš v njegovem objemu. Pri temu mojem soul matu nisem nikakor prebolela tega kaj bodo drugi rekli, ko naju vidijo skupaj, se posmehovali, na koncu nisem želela niti z njim v javnost. Končala sva, ker sem se obremenjevala le še s tem oz njegovo višino. Sedaj imam že 2 leti drugega tipa, je visok in velik moški, ampak sem zadnjič srečala v btcju bivšega. Razmišljam le še o njem. Žal mi je, da sem bila pri 25,26ih tako plehka. Vem, da ga ne moram kontaktirati, ker ne ve, da je razlog, da sva šla narazen njegova višina.
Samo zate avtorca … in tudi za vse druge isto misleče …
Una256, 10.09.2024 ob 21:47
Ah nič ni on tvoja sorodna duša. On je samo tako zakompleksan, da ful razmišlja. Ima pač veliko nesrečo v življenju. Nimaš kaj. Moj sin bo tudi majhen. Ful mi je hudo za njega.
To je za moškega enak kompleks kot majhen ali tanek tič. Moj sin je sicer vsem pravi lepotec, tako govorijo – sorodniki, znanci, prijateljice…ker ima zelo lepe obrazne poteze, vendar bo ostal majhen. Nima bit po kom velik. Tako da… žal..
Za majhne moške je nujen šport, da natrenurajo teli, da so okretni, hitri, fizično iznajdljivi, močni in sposobni, le s tem nadomestijo manjko moškosti v višini.
Pa pod šport ne mislim tek ali bicikljizem, individualni načeloma sploh ne, če ni na res vrhunskem nivoju, bolj kak timski šport, kjer se bo dokazal med fanti in dobil na moški samozavesti.
Simona 76, 07.09.2023 ob 15:49
Lej tole si si pač čist sama kriva. Jaz imam tudi tipa samo par cm višjega od mene. Jaz sem 168 cm, moja hči, ki je NajBrš že nehala rast je 157, ja in kaj pol. Enim so majhni ljudje lepi. Vsaj hrbtenica je ne bo bolela. Sama si si kriva. Kontakti raj ga.
Hci 157 in st cevljev 35 se komaj gre, kaj pa sin 165 in stevilka cevljev 38?
Tudi visina 2m in st cevljev 50 je problem. Pa pri precej majhnih in visokih je vedno se kak drug problem zraven, tako v vsakdanjem zivljenju kot pozneje zdravstveno.
Zdaj, kar je, pac je, normalno da imas svojega otroka najrajsi na svetu in ti je najboljsi v vseh pogledih, tudi nimamo nobenega vpliva na gene, ki se prenesejo, je pa m9rda vseeno fajn malo razmislit pri izbiri partnerja, kaj se bo preneslo naprej…
Zanimivo je, da imajo majhne ženske raje visoke.
Imam sina, ki ima 176 pri 15 letih, in sem to omenila sestrični od moje mame…..veste, kaj je rekla?
Jah, ene, 3 centimetre bi šel pa ziher lahko še gor. Ma nemoj!!
Sama je penzel 155 cm into brez otrok….pa si upa meni to rečt. Sem jo odpikala, itak je ženska usekana.
saj kok orjakov sploh lahko srečaš danes, več ali manj so manjše rasti od 180 navzdol..
sicer mi višina nikoli ni bila bistven faktor.. lani doživela šok, ko mi je 172 visok tip (pa se je verjetno še to zlagal), jaz sem 170 visoka, rekel, da je to žalitev, da mi ni bistvena višina moškega in mi ni faktor pri izbiri.. tko da, ne moreš se s tem it, moškim nikoli nič prav.. ker to je v bistvu konkreten kompliment, saj vemo, da so občutljivi na velikosti. večina žensk izbira po zunanjem videzu in so usmerjene v plehkost, tko potem dodatno vidiš, da imajo tipi radi plehke babe. kaj te češ..
Forum je zaprt za komentiranje.