Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Pogresate koga? Jst enga..

Pogresate koga? Jst enga..

Imaš rad dobre joške. Moje b-c, a to misliš? Saj veš…

Pogrešam svojo staro desno rame, ki sem si jo včeraj poškodoval in bom zdaj zgleda moral iti na operacijo.

Avtor lagano sportski pa trga vse ženske v tej temi. Smo vse imele istega? :))) Lahko bi bil tudi “moj” 🙂

Zgleda, da imamo vsi podobne usode. Tista k mene pogreš, tega noče pokazat.

Lohk te je zamenjala in šla naprej, lohk pa ne bere tega foruma. Zakaj pa njej ne pišeš, tle je pol foruma na kolenih zarad tebe.

Jaz tud enega pogrešam. Fejst močno.

Nič ne bo če mi ne pošlješ maila.

Evo dvigujem temo, da se ta dva zgoraj pohopsata že enkrat. Ajde piši email … Pa glejta da nas povabita na poroko 🙂 pomlad prihaja, tudi moji ptiči se že ženijo

Zlomu se bom

No, katera je zdaj tista srečnica in je dobila njegov mail? Zgleda da nobena ha ha

Od nekdaj sem vedla da nimaš jajc, ni prvič.

Nimaš pač.

Kaj še se niste zmenili? Ajooooj. Še otroci se prej zmenijo ?

Odgovor na objavo uporabnika
Lagano sportski, 31.01.2022 ob 13:41

Zlomu se bom

Sam, da ti ne poč. Tetiva.

Pogreša meeee

Pogrešam ja, poleti 10 dni Grčija. Naslov pa tako veš.

Ne bi se rada vtikala, že ki se premikata v pravo smer, a če smem..

Pariz bi bil boljša opcija. Spomladi, ko vse cveti, ptički se ženijo, mačke se gonijo, … Vidva golobčka pa sprehajata objeta po mostu ljubezni proti slaščičarni Pierre Herme’ …

Še vedno ostajam pri Grčiji poleti. To bi bil za začetek nek udov, darilo za valentinovo. Če bo pa dolgo mečkal se bom pa še dodatno kej spomnila in pričakovala. To mu je všeč.

Hvala vseeno za pomoč draga forumašica ki se trudiš 🙂

Dobra ideja. Polet grem v Grčijo in še kaj se bom spomnu

Hehehe točno, z mano si naredil samo do 50 km okoli mojega kraja, max. Imaš prav, sem že pozabila, ker sem upoštevala tvojo željo da naj “predelam” in sem.

Skratka, v Grčiji bom od 20. 7. do 30. 7. mogoče se pa res srečamo, nikoli ne veš.

🙂

Pogrešam mojo mamo, ki je umrla danes ponoči v bolnici. Izvedel šele pred kakšno uro.

lagano sportski in njegova nesrečna ljubezen ne bosta nič uživala očitno. Tip je frej navaliteeeee :))

Tudi jaz te pogrešam..vedno bolj. :*

Odgovor na objavo uporabnika
Tvo.ja, 04.02.2022 ob 18:57

Tudi jaz te pogrešam..vedno bolj. :*

Koje budale ?????

Krohotam se vam od smeha ?????????????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close