Pogrešam Viharnega in Vagabunda
Resnica o barci, 14.10.2021 ob 09:45
Barca ima samo forum in je skozi tukaj.
Vsake toliko odpre temo sama o sebi, in onanira, če jo kdo pogeraš in/ali pohvali.
Jaz jo osebno poznam in sva bili ne tako zelo dolgo nazaj na kavi.
Sem celo zanjo iskala eno drugo forumašico tu, da sem dobila njen email naslov, ker da sta kontaktirali samo prek ZS.
In je rekla, da ne hodi več sem.
Ji verjamem, ker sploh ni vedela o kaki prenovi in da starih podatkov ni več, je samo rekla, da zaradi kontaktov z nekaterimi ne bo hodila sem in se prijavljala za dostop do ZS.
Me je dajal firbec in sem malo spraševala in ugotovila, da sploh nima pojma, kaj se tu dogaja. Ne kdo je še tu in ne kak je po prenovi ta forum.
stara forumašica, 14.10.2021 ob 10:27
Jaz jo osebno poznam in sva bili ne tako zelo dolgo nazaj na kavi.
Sem celo zanjo iskala eno drugo forumašico tu, da sem dobila njen email naslov, ker da sta kontaktirali samo prek ZS.
In je rekla, da ne hodi več sem.
Ji verjamem, ker sploh ni vedela o kaki prenovi in da starih podatkov ni več, je samo rekla, da zaradi kontaktov z nekaterimi ne bo hodila sem in se prijavljala za dostop do ZS.
Me je dajal firbec in sem malo spraševala in ugotovila, da sploh nima pojma, kaj se tu dogaja. Ne kdo je še tu in ne kak je po prenovi ta forum.
Sem vesela, da slišim za Barco. Verjetno je vse v redu z njo, vsaj upam. Naslednjič ji povej, da nam je bila nekaterim zelo všeč, vedno pripravljena pomagati, in nam je škoda, da je ni več tu.
Rada imela, 14.10.2021 ob 18:33
Sem vesela, da slišim za Barco. Verjetno je vse v redu z njo, vsaj upam. Naslednjič ji povej, da nam je bila nekaterim zelo všeč, vedno pripravljena pomagati, in nam je škoda, da je ni več tu.
Kolikor sem na kavi videla, je prav dobro in ne nas tu in ne foruma ravno ne pogreša.
Jaz sem imela srečo, da imam njeno številko, saj mi je nekoč tu precej pomagala in sva takrat ugotovili, da sva v bistvu v službi precej blizu.
Barca231, 14.10.2021 ob 19:31
Zelo rada se menim sama s sabo. Sebe najbolj pogrešam, rada se pohvalim, rada izpostavim kako dobra sem, vse na meni naravnost obožujem. To sem vendarle jaz, ena in edina superfantastiična waiiit for it……. B a r c a.
Oh ja, ji bom ob priliki povedala tudi to.
Forum je zaprt za komentiranje.