Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pogrešam ga

Pogrešam ga

Pa ga nisem izgubila, ne. S fantom sva skupaj približno 3 leta. Imava se rada, čeprav sva imela težave in jih še imava. A moj problem je v tem, da sicer živiva skupaj, a se zadnje čase zelo malo vidiva, saj kar naprej dela. Res, da dela doma, ker je s.p.,a jaz tako pogrešam njegovo bližino, dotike, poljube… Kar na jok mi gre.
Saj ni vedno tako. A ta zadnji teden je ubijalski. Vidiva se le ob enih ponoči, ko pride spat, takrat pa jaz nisem več prisebna.
Kako naj se zamotim, da ga ne bom tako zelo pogrešala? Vem, da me ima rad, a pri svojem delu je odvisen od drugih in tu se ne da nič naredit.
Eh, morda sem te dni samo preveč občutljiva…
Otrok nimava…
Kako vi preživljate dolge ure?

Hojla Miša,včasih je treba potrpeti in se marsičemu odreči,žal je tako:))Bodi vesela ,da je priden in ne zahaja po kakšnih lokalčkih in predlagam ti, da se lepo pogovorita in kakšen dan uskladiti in se posvetita eden drugemu:)Vem pa,da ti je težko, kajti ženske smo pač take,rabimo veliko pozornosti in veliko preživetih trenutkov s partnerjem, želim ti veliko sreče in da bi se vse skupaj uredilo:)

Določita si kakšen dan, vikend enkrat v prihodnosti, ko bo imel čas, ki bo samo za vaju. Potem pa se do takrat ukvarjaj s svojimi hobiji, športom, beri, delaj, v glavnem bodi sama sebi dobra družba. Medtem te bo pomirjala misel na tisti vikend in imela se boš lepo. Otrok pa v takšni situaciji še ne imejta, počutila se boš kot samohranilka.

Če dela doma, ga vsake toliko časa pridi pogledat, ga bodrit, mu prinesi kavo in na kratko poklepetaj z njim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close