Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Pogostitev v službi za rojstni dan

Pogostitev v službi za rojstni dan

Zanima me, če pripravite pogostitev za rojstni dan in kaj pripravite?

Jst imam rojstni dan poleti in ponavadi nesem sladoled:)
Vsi so zadovoljni.

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Pri nas je navada, da gremo vsi na kosilo. Včasih smo naročili pice, prinašali narezke, razne solate… enkrat je sodelavka prinesla stefani pečenko, ki jo lahko postrežeš mrzlo.

Mož je pred dnevi nesl dva velika pladnja slaščic, ki sem jih naročila v pekarni, pri njih se pač spije kozarec vina in je to to.

Kaj pa če je okrogla obletnica je kaj drugače ali isto kot druga leta? Ker jaz sem komaj prišla v službo pa me glih čaka ta okrogla cifra.

Lp

Malo povprašaj pri sodelavcih kakšno navado imajo. Jaz sem letos imela tudi okroglo, pa zato ni bilo prav nič bolj posebno.

Se strinjam, da najprej vprašaj sodelavce kako je s tem pri njih v navadi. Odvisno je tudi kako velik je kolektiv. Dejstvo pa je, da verjetno kakšno kosilo v gostilni odpade saj si šele prišla pa vsakemu se po službi mudi domov. Jaz bi nesla domače pecivo pa morda pohanega piščanca s francosko solato za malico in kaj za popit.

Sem že malo povprašala. Zelo različno, nekateri prinesejo kakšno pecivo, drugi narezke, pohane zrezke, pa pijačo (sok in malo vina za nazdravit). Kolektiv pa ima približno 20 ljudi in sploh nimam pojma koliko bi bilo treba prinest.

Tudi mene v kratkem to čaka.

Verjetno se bom odločila, da mi iz bližnje trgovine prinesejo narejene obložene kruhke, jaz bom pa še spekla dve ali tri vrste peciva.

Ne nesem nič. Nekateri prinesejo, drugi ne. Ne vem, zakaj bi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close