Pogodbe nastopajočih v resničnostnih šovih
igra324, 23.12.2021 ob 15:00
prava kava, 23.12.2021 ob 13:01
jaztudi900, 23.12.2021 ob 12:33
Dve leti nisem smela govoriti ničesar o snemanju, kazen bi bila 2.500€. In res je, zmagovalca je določila režija.
Namignite še prosim za kateri šov je šlo. Saj smo anonimni.
To, da določijo zmagovalca mi je grozno. Verjetno so igre nastavljene tako, da drugi sigurno izgubi? Potem je itak brezveze ostalim tekmovalcem, saj vejo, da niso v igri za zmago.
Kaj pa tam, ko odločajo klicatelji, mislim, da je Big Brother imel tak režim?
Big Brother – enako, vsi so dobili plačano. In ne vsi enako, bolj atraktivni tekmovalci dobijo več.
Pri BB so gledalci izbrali lahko samo med obstoječimi tekmovalci, ki jih je pa določil scenarij. Npr. scenaristi so ustvarili konflikt med določenimi tekmovalci in gledalci so lahko izbirali med le tema dvema.
Mirela, Pia, tudi vsi prejšnji zmagovalci so bili jasno že v naprej določeni. BB, kjer je zmagala Pia, je nosil naslo “Pričakuj nepričakovano” torej ženska, ki je bila v resnici moški, pri Mireli pa “Vem, da si upaš”, tam je bila izpostavljenja njena kurbarija o kateri je veselo razglabljala pred kamerami. Poleg tega so pri oddaji BB scenaristi “pomagali” vzbujati simpatije določenih tekmovalcev (ki so nato zmagovali v tlf klicih) tudi preko foruma, kjer so pod določenimi nicki kot “gledalci” navijali zanje in tako ustvarjali pozitivno mnenje. Takšna produkcija je seveda dražja kot razne Kmetije in Sanjski moški ter ostala sranja, kjer je igra vidna že iz aviona.
Hvala. Omojbog, nisem si mislila. To, da niso tam brez denarnega nadomestila, mi je jasno, saj delajo, vse ostalo pa..res človeku odpre oči.
Osebno sem gledala BB slavnih, kjer je zmagal Činč, potem pa nobenega več, vsaj ne dolgo, mi ni potegnilo. Če se spomnim, je bilo res veliko konfliktov, Zlatka so vrgli ven zaradi ugovarjanja, potem limonada z Nano in Geno, itak legendaren Si jedla sir itd.
Forum je zaprt za komentiranje.