Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poglejte Šparov letak (datumi kuponov)

Poglejte Šparov letak (datumi kuponov)

Ali imate tudi vi napačne (že pretekle) datume za 25% popust na en izdelek in 10% popust na celoten nakup v novem Šparovem letaku?

V TEJ DRŽAVI JE VSE MOGOČE

Odgovor na objavo uporabnika
Napačni datumi, 22.01.2024 ob 13:32

Ali imate tudi vi napačne (že pretekle) datume za 25% popust na en izdelek in 10% popust na celoten nakup v novem Šparovem letaku?

Ne. Ni narobe. Vzemi nov letak v roke, ne lanskega.

Anonimno 7436, 22.01.2024 ob 14:17

Ne. Ni narobe. Vzemi nov letak v roke, ne lanskega.

JA, je narobe.

Letak naj bi veljal 9d 21.1.24. Na dom smo ga dobili danes.

Kupon za 25% je za četrtek 18.1.2024; se mi zdi, da je to že bilo.

Kupon za 10% popust pa od 19.1 do 20.1.2024..

Na isti strani s kuponi so datumi:

– super začetek tedna pon 22. in torek 23.januar

– super konec tedna petej 26. in sobota 27. januar.

Pa vse ok, če bi ta letak prišel prejšnji teden.

No, ni.

Prišel je danes, kuponi pa za nazaj!

Letak, 22.01.2024 ob 14:27

JA, je narobe.

Letak naj bi veljal 9d 21.1.24. Na dom smo ga dobili danes.

Kupon za 25% je za četrtek 18.1.2024; se mi zdi, da je to že bilo.

Kupon za 10% popust pa od 19.1 do 20.1.2024..

Na isti strani s kuponi so datumi:

– super začetek tedna pon 22. in torek 23.januar

– super konec tedna petej 26. in sobota 27. januar.

Pa vse ok, če bi ta letak prišel prejšnji teden.

No, ni.

Prišel je danes, kuponi pa za nazaj!

So ti namerno poslali tak letak, da boš popizdilo.

Aplikejšn na fon, pa ne boš jokalo.?

Anonimno 4718, 22.01.2024 ob 14:37

Aplikejšn na fon, pa ne boš jokalo.?

Aplikacija ni dovolj! Je bil ravno zadnjič članek, da moraš imeti s seboj tudi kupon iz letaka, če želiš unovčiti popust! Potem pa dajo še napačen datum v letak! In nisem edina, ki je to opazila, očitno.

22,23,24 in 25.1, na netu, sprintano.

Pa ne pozabiti v stacuni dati kar cel a4 list, da se jim nabere za papirno akcijo. ?

Plus in mnus, 22.01.2024 ob 14:41

22,23,24 in 25.1, na netu, sprintano.

Pa ne pozabiti v stacuni dati kar cel a4 list, da se jim nabere za papirno akcijo. ?

Na spletu so datumi pravi. Letak, ki je prišel po pošti, pa ima napačne datume, natanko take, kot jih navaja @letak.

Sem tudi sama opazila, ja.  Kupon 25 % na prejšnji teden.

Torej tisti, ki nimajo aplikacije (telefona) in možnosti printanja z neta, ne bodo mogli koristiti kupona.  Večinoma vsi upokojenci.

Sem že napisala, da bodo sedaj poštarji krivi.

Napačni datumi, 22.01.2024 ob 14:40

Aplikacija ni dovolj! Je bil ravno zadnjič članek, da moraš imeti s seboj tudi kupon iz letaka, če želiš unovčiti popust! Potem pa dajo še napačen datum v letak! In nisem edina, ki je to opazila, očitno.

Nisi razumela.

Sparova Kartica NI DOVOLJ, zato rabiš fizični kupon iz letaka.

Aplikacija na telefonu JE DOVOLJ, ker je na njej kupon s kodo, tisto poskenira blagajničarka namesto kupona iz letaka.

nisi razumela, 22.01.2024 ob 14:54

Nisi razumela.

Sparova Kartica NI DOVOLJ, zato rabiš fizični kupon iz letaka.

Aplikacija na telefonu JE DOVOLJ, ker je na njej kupon s kodo, tisto poskenira blagajničarka namesto kupona iz letaka.

Imaš prav. Se opravičujem za nesporazum.

A ne vidite, kako vas ponižujejo in se norčujejo iz vas za en usran 25% popustek? Če bi ga hoteli dati, bi ostalo na kartici, kot do zdaj, pač dodali bi še možnost na aplikacijo po izbiri (če se že udinjajo globalističnim norostim) in to je to.  Sedaj pa si prisiljen imeti pametni telefon, vleči dol neke aplikacije (za sledenje), ali pa letati okoli za nekimi letaki, izrezovati kupone, jih printati, ali fotografirati, preverjati datume, pa ne vem kaj še vse? Ste normalni?

Ko si bodo izmislili, da se postavi na glavo, če hočeš izkoristiti kupon, ali se pusti “špukniti” direkt v ksiht ali pa da si mogoče vtetoviraj neko klinčevo qr kodo na čelo (da bo dostop še lažji), boste tudi to delali? Bog vam pomagaj…

Me ni bilo v Sparu od takrat, ko so to uvedli.

Včasih sem Špar popuste pogledala na netu. Sedaj ne več, ker me nakupovanje pri njih ne zanima več. Letakov  lovit vsevprek se mi ne da, aplikacije pa si ne mislim naložit. Če vas zanimajo datumi , poglejte na google- špar popusti. Če zaupate temu, kar piše. Svoje čase je držalo.

S tem kompliciranjem nas res prav ponižujejo. Sem mislila le bistveno zmanjšati obiske, a jih bom kar opustila. Z bojkotom jim najlažje pokažemo naše nestrinjanje.

Ljudje se sekirate zaradi tega, kaj boste kupili in kje boste kupili. Res imate probleme eni.

Kaj, če bi se vam zgodilo kaj hujšega.

Meni pa ni čisto jasno, zakaj vas aplikacija tako moti. Strinjam se, da je za starejše težko, zato bi morali ostat na razpolago obe možnosti- ali aplikacija ali kartica. Tudi jaz ne bi rezala nekih kupončkov iz reklamnih letakov, tako se je delalo v prejšnjem stoletju. Ampak meni prihajajo popusti na stvari, ki sem jih kupila v preteklosti, torej za tisto, kar redno kupujem. Jaz rečem le hvala za popust, v natisnjenih letakih redko najdem kaj, kar me zanima. Da smo sledljivi, pa itak vemo, eu je celo napisal zakon, po katerih si pravzaprav obvezen sprejet piškotke. Ravno zdaj iščem ponudbe za dopust in sem vesela, če se mi pokaže kakšna ugodna ponudba, čeprav to pomeni, da se ve za vsak korak, ki ga naredim. Pa če grem v Špar ali ne.

Odgovorna služba, 22.01.2024 ob 16:30

Ljudje se sekirate zaradi tega, kaj boste kupili in kje boste kupili. Res imate probleme eni.

Kaj, če bi se vam zgodilo kaj hujšega.

Ne gre samo za kupovanje. Kmalu se bo to izsiljevanje z digitalizacijo preselilo še v vse ostale sfere, kamor se še ni. Če bomo seveda to dopustili. Lahko sproti bojkotiramo vse takšne ideje, ali pa pristanemo v popolnem (digitalnem) suženjstvu. Mislim, kaj se to pravi, da se brez nekih aplikacij ne bi mogel naročiti pri zdravniku (in skoraj smo že tam), priti do zdravil, denarja, goriva, kakšne druge nujno potrebne stvari? Ko bo pa sistem (ali elektrika) odpovedal, boš pa mrzel. Ali te bodo pa kar zablokirali, izbrisali, če ne boš igral po njihovih norih pravilih.

Stara šola, 22.01.2024 ob 16:37

Meni pa ni čisto jasno, zakaj vas aplikacija tako moti. Strinjam se, da je za starejše težko, zato bi morali ostat na razpolago obe možnosti- ali aplikacija ali kartica. Tudi jaz ne bi rezala nekih kupončkov iz reklamnih letakov, tako se je delalo v prejšnjem stoletju. Ampak meni prihajajo popusti na stvari, ki sem jih kupila v preteklosti, torej za tisto, kar redno kupujem. Jaz rečem le hvala za popust, v natisnjenih letakih redko najdem kaj, kar me zanima. Da smo sledljivi, pa itak vemo, eu je celo napisal zakon, po katerih si pravzaprav obvezen sprejet piškotke. Ravno zdaj iščem ponudbe za dopust in sem vesela, če se mi pokaže kakšna ugodna ponudba, čeprav to pomeni, da se ve za vsak korak, ki ga naredim. Pa če grem v Špar ali ne.

Vsem pridejo prav popusti. Ampak to je samo izsiljevanje, da te priklopijo in imajo pod popolnim nadzorom. To je cena, ki jo plačaš za tisti popust. In ta cena je vsak dan večja. Ne dajejo ti oni popust, ker so tako prijazni do svojih kupcev, ampak, ker ti kradejo podatke, svobodo… Kolikor je sploh še imaš. Pač si “prodana duša”.

Sicer pa, kaj ti pomaga en popust, ko so predhodno barabe podražile tako hrano, kot vse ostalo v zadnjih par letih za 100%? Naj si torej še tisti lažni popust nekam vtaknejo in bomo pač kupovali le najnujnejše, tam kjer nas ne bodo buzerirali. Ja, predaleč je že šlo, vaekakor, zato pa je treba vsaj zdaj reči stop, preden bo prepozno. Ker povratka v “svobodo” ne bo, zanka okoli vratu bo vsak dan ožja…

Izogibam se vseh jebenih aplikacij. Ne bom jest imela na desetine aplikacij na telefon naloženih, pa ne zato, ker ne bi znala, ampak NOČEM.

Naj te kar direkt vprašam ali veš s čim vse si se strinjala pri posameznih aplikacijah. Verjetno se ti niti ne sanja.

Personalizirani oglasi glede na iskanje so le kaplja v morje. Ali veš da kar nekaj aplikacij posluša tvoje pogovore in to ne samo tiste ki jih izvedeš med telefoniranjem? Ljudje ste jim dali to soglasje.

Vam je fino da ko greš s prijateljico na kavo in se pogovarjata o staranju pa ti začnejo letet reklame za razne preparate. Pa če se z možem pogovarjaš o dopustu pa ti letijo oglasi o dopustih. Pa bi res  kupila vse to če ne bi dobila oglasov s super popusti?

Vam ni jasno da gre samo za večanje dobička druge strani ter da ste za par evrov popustov prodali svojo svobodo.  Na koncu boste zapravili pa še več kot če tega ne bi bilo.

Anonimno 9348, 22.01.2024 ob 14:34

So ti namerno poslali tak letak, da boš popizdilo.

to smo tudi mi opazili. Kuponi za prejšnje dni, letk za naprej

Mater ste hlapci, 22.01.2024 ob 15:29

A ne vidite, kako vas ponižujejo in se norčujejo iz vas za en usran 25% popustek? Če bi ga hoteli dati, bi ostalo na kartici, kot do zdaj, pač dodali bi še možnost na aplikacijo po izbiri (če se že udinjajo globalističnim norostim) in to je to.  Sedaj pa si prisiljen imeti pametni telefon, vleči dol neke aplikacije (za sledenje), ali pa letati okoli za nekimi letaki, izrezovati kupone, jih printati, ali fotografirati, preverjati datume, pa ne vem kaj še vse? Ste normalni?

Ko si bodo izmislili, da se postavi na glavo, če hočeš izkoristiti kupon, ali se pusti “špukniti” direkt v ksiht ali pa da si mogoče vtetoviraj neko klinčevo qr kodo na čelo (da bo dostop še lažji), boste tudi to delali? Bog vam pomagaj…

Tako!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close