Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pogledi

Pogledi

Enkrat sem bil prisoten…ko je čisto slučajno en moj kolega dobil punco, da je varala…ej točno isto je odreagirala kot si ti napisu…dokaz, da je varala je bil očiten ona se je pa zaprla v sobo pa tm jokala…jao mi gre to na kur.c ko to ženske delajo…najbolj smešno je blo pa to, da se je ta kolega njej na koncu opravičeval (čeprav on ni nič narobe naredil) in pa, da je še danes z njo skupaj…mislim fak ker beta luzer je to.

A je bil grk? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ma ti si en grk lol

Enkrat sem bil prisoten…ko je čisto slučajno en moj kolega dobil punco, da je varala…ej točno isto je odreagirala kot si ti napisu…dokaz, da je varala je bil očiten ona se je pa zaprla v sobo pa tm jokala…jao mi gre to na kur.c ko to ženske delajo…najbolj smešno je blo pa to, da se je ta kolega njej na koncu opravičeval (čeprav on ni nič narobe naredil) in pa, da je še danes z njo skupaj…mislim fak ker beta luzer je to.[/quote]
Tvoj prjatu bi mogu tole narest :

[youtube]rJw8T25smyg[/youtube]

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

“Well…I made…a couple of mistakes. I’m answering a stupid question ok. I said I made a couple of mistakes a few months ago, weeeheeeweeeeee weeeeee…..”

@Sadni

Ma ta moj “prjatu” je tak pussey, da to nebi mogel narest če bi gledu kako ga njegova punca vara.

A pa si svojemu “prjatlu” v faco povedal, da je beta luzer?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A pa si svojemu “prjatlu” v faco povedal, da je beta luzer?[/quote]
+1

Jaz bi mu.

On sploh ni moj prjatu je bolj kolega oz. pač en k ga poznam iz srednje šole.

Potem pa, ko ga je*be 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close